NUALART: “TENIM UN GRAN REPTE: GUANYAR DIUMENGE I SER CAMPIONS”

El primer equip del CF Martorell torna avui a la feina per començar a preparar la gran final de diumenge davant el CF Pallejà. A dues jornades per acabar la competició, els martorellencs tenen la primera oportunitat de proclamar-se campions de lliga. Tot passa per una victòria al CE Torrent de Llops. Ara mateix, el CF Martorell té 77 punts, tres més que el seu màxim perseguidor. “Diumenge arribarem amb les màximes garanties. Som a la jornada 33, i l’equip està molt bé. Estem preparats per guanyar el partit, ser campions i pujar a Segona Catalana. Aquest és el gran objectiu que estem perseguint des de fa molts mesos”, explica el tècnic Albert Nualart.

L’empat imprevist del CF Pallejà, dissabte passat, a casa davant el CF Corbera (0-0), ha eixamplat el marge d’un a tres punts. Tot i això, pel tècnic de Viladecavalls creu que “l’empat no canvia res, només ens dona una mica de marge en cas que la lliga s’hagués de decidir en l’última jornada. Diumenge, hem de guanyar sí o sí perquè l’empat no ens assegura el títol. Però també hem d’estar preparats pel que pugui passar, això és futbol”. Els martorellencs tenen l’average en contra amb el CF Pallejà, després de la derrota en la primera volta. “Si guanyem el partit, guanyem l’average i som campions de lliga”, apunta.

“El partit clau era Olesa i el vam superar. L’equip va estar molt bé, tot i la pressió, i vam fer el que tocava, guanyar”, explica Nualart. “Costa molt, potser des de fora es veu tot molt fàcil, però la tensió que hi ha genera fa que no estiguem frescos com voldríem. Els jugadors estan cansats, porten 32 jornades de lliga guanyant petites batalles… Psicològicament, això té un desgast”. A hores d’ara, tot i fer una temporada gairebé perfecta, els martorellencs no tenen assegurada ni l’opció de jugar la promoció d’ascens a Segona Catalana. El tercer classificat, la Peña Unión Màlaga, també estarà molt pendent del duel pel títol de diumenge. Un triomf dels martorellencs els aplanaria el terreny per jugar la promoció.

El factor Torrent de Llops

Aquest diumenge, el CE Torrent de Llops viurà un ambient espectacular. Com dissabte passat, en el partit de futbol femení. Tothom és conscient que només queda un últim pas per tornar a Segona Catalana. L’afició també vol empènyer l’equip que ha respòs amb una trajectòria impecable tot el curs. “És casa nostra, és el nostre espai. És un gran repte per a tots. El CF Pallejà ens va guanyar en la primera volta i no volem que ho facin dos cops. Per això, serà clau el suport de tothom”, conclou Nualart. Els martorellencs els avala la trajectòria a casa on només han perdut un sol partit davant la Peña Unión Málaga (2-3). El CF Martorell vol posar la cirereta del pastís, diumenge, i certificar el tercer ascens en els darrers 5 anys a Segona Catalana.