JORNADES DE FORMACIÓ I TECNIFICACIÓ DE FUTBOL FEMENÍ

El CF Martorell vol seguir creixent en el futbol femení i farà unes jornades per captar nou talent. Foto: CFM

Els dies 26, 27 i 28 de març, el CF Martorell promou unes jornades de formació i tecnificació per a nenes i noies d’entre 5 i 12 anys. Les jornades són gratuïtes i tindran lloc de 17.00 a 19.00 hores al Complex Esportiu Torrent de Llops. Les futbolistes interessades poden inscriure’s als telèfons mòbils 647 235 611 (Carlos Prats) o 659 797 996 (José Maria Salinas) o bé per correu electrònic a coordinacio@cfmartorell.cat.

Descarrega’t el full d’inscripció

El CF Martorell és un dels clubs que està apostant més fort en el creixement del futbol femení. Actualment disposa de 6 equips: un prebenjamí-benjamí-aleví, dos infantils-alevins, dos cadets-juvenils i un conjunt de categoria sènior. En total, unes 90 jugadores. El primer equip femení de l’entitat va inscriure’s l’any 2013 i des d’aleshores ha sumat jugadores a l’estructura femenina.

El responsable de la secció femenina del CF Martorell Carlos Prats ha admès que els objectius a més curt termini és comptar amb futbolistes més joves, en la franja d’entre 6 i 12 anys i engegar un campus de Setmana Santa. El torneig femení d’inici de temporada, amb la presència dels millors equips femenins de base, comença a consolidar-se després de les dues primeres edicions.