Més llicències, noves marques i una nova pista, fites del MAC per a la propera temporada

El nombre de socis del Martorell Atlètic Club augmenta progressivament cada any. Uns 150 atletes corren, actualment al club, i alguns d’ells, com Carmen Díaz o Lluís Casanovas, despunten als Campionat de Catalunya i competeixen als d’Espanya. El MAC estrenarà al setembre nova pista homologada al Torrent de Llops, que els facilitarà assolir noves marques i captar més llicències. L’alcalde Xavier Fonollosa i la coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidora d’Ensenyament, Núria Canal, van rebre una representació del club aquest dijous per agrair-los el seu esforç i dedicació.

El president del MAC, Sergio Cinto, va expressar que “mai ens posem reptes concrets, ja que l’important és gaudir d’aquest esport i passar-s’ho bé, però aquest any podem estar molt contents de les marques aconseguides pels nostres atletes”. Cinto va destacar la presència de Carmen Díaz al Campionat d’Espanya d’atletisme en la prova de 60 metres tanques, la seva especialitat en pista coberta. La jove va guanyar medalla d’argent al Campionat de Catalunya amb un temps de 9″24. Pel president del MAC, Díaz és una promesa que de ben segur els portarà moltes alegries el proper curs.


El corredor Lluís Casanova va aconseguir la medalla de plata al Campionat de Catalunya de pista coberta, en la prova dels 400 metres lliures, amb un temps de 51.07. Casanova va superar la seva millor marca personal que el va fer proclamar-se sotscampió de Catalunya. El martorellenc va participar també al Campionat d’Espanya, on va obtenir un temps de 51.23”.

Aquest estiu s’estan duent a terme les tasques de renovació de la pista d’atletisme del Complex Educatiu Torrent de LLops, que podria estar enllestida al setembre. Sergio Cinto va assegurar que la homologació de la nova pista atraurà noves llicències –espera arribar a les 200- i permetrà registrar noves marques.