Des de Lleó: Adéu permanència!

Els lleonesos van ser superiors tot i la resistència dels Martorellencs, així un bon 3/4 els va condemnar a haver de treballar molt la victòria (91-81) fins als tres minuts finals.

El Agustinos Eras va aconseguir una victòria tan necessària com treballada enfront d’un Martorell que va certificar en Lleó el seu descens en sonar la botzina final d’un partit que per mèrits va haver de sentenciar molt abans l’equip lleonès, però que es va complicar a la tercera quart, obligant a l’equip de Jorge Álvarez a tornar a prendre el control del partit per festejar el triomf.

Un Antón Bouzán que no deixa de créixer, amb el retorn just a temps d’Álvaro Sanz després de la seva llarga lesió i dos triples de Andraz Kavasen dos moments delicats en els quals els visitants haviem igualat el xoc, van ser claus perquè la victòria es quedés a casa de l’Agustinos contra un equip voluntariós que malgrat estar sentenciat va barallar pel triomf fins que el rellotge li va dir que ja era impossible. Ho vam intentar! Ningú no ens podrá dir que no em lluitat, partit a partit.

Agustinos tenia gairebé tots els jugadors aportant en atac i una defensa més que acceptable. No sabem que els hi va transmetre Joan Albert Cuadrat, entrenador del #LEBPlata Martorell, als jugadors en el descans per sortir a remuntar fins a arribar a un avantatge de 6 punts.

Lamentablement Jorge Álvarez va saber reaccionar i va reordenar la defensa, es van minimitzar les pèrdues i els triples de Sanz i Kavas van fer la resta per acabar de trencar el partit en els tres minuts finals.

La victòria contra el Martorell dóna oxigen als lleonesos i a nosaltres ens deixa fora de la més alta competició a la que aquest modest club ha aconseguit arribar. La permanència és un somni que s’esbaiex però que ens dóna l’oportunitat de reflexionar i aprendre molt dels que ens cal per tornar a estar en aquesta categoria i amb garanties.  Dit això encara ens queden 5 jornades per seguir agafant experiència i portar el nom de la nostra ciutat arreu de l’Estat. D’aquest 5 partits, 3 es disputaran a casa i tots els martorellencs/ques tindrem l’oportunitat de gaudir del Millor Bàsquet de la Història de Martorell.

La fitxa del partit

91 CB Agustinos Eres: Carrasco (2), Bouzán (22), Norris (12), Kavas (14), Smith (11) –cinc inicial- Álvaro Sanz (14), Manu Vázquez (3), Daniel Díez, Unai de la Xarxa, Arturo Fernandez i Juan Oliva (13).

81 Martorell: Guirao (20), Mazaira (10), Homs (14), David Jofresa(6), Khalaf (10) –cinc inicial- De Pina (7), Bernadí (2), Diop, Deng (4) i Real (8).

Àrbitres: Sánchez Benito i Marqueta Gracia.

Marcadors parcials: 23-16, 21-18 (44-34, descans); 19-27 i 28-20.