Dura derrota 100 – 68

Aquesta tarda de dissabte em visitat el Pavelló Príncipe de Asturias de la ciutat de Múrcia després d’un llarg viatge en bus. Tot i les hores de viatge en bus des de 1a hora del matí l’equip ha sortit a escalfar motivat.

L’inici del 1/4 ja ha estat contundent amb un parcial de 31 – 14 davant d’un Real Múrcia que se sentia molt còmode jugant a casa i acompanyat d’una grada molt entregada. Tot i l’esforç notable en quant a actitud i rapidesa de joc del nostre #LEBPlata Martorell no em estat tan encertats com el Múrcia que tancava el 2/4 amb un parcial de 53 – 33.

Semblava que la xerrada del míster Joan Albert Cuadrat havia ajudat a augmentar el positivisme de la plantilla, la distància del rival no ha fet més que augmentar fins a 72 – 49 al final del 3º temps. Tot i l’encert de jugadors com Albert Homs, David Jofresa o Nil Briá (sobretot en l’últim temps) hem acabat el partit amb un resultat demolidor de 100 – 68.

Aquest resultat ens deixa tocats en la lluita per la supervivència en la categoria LEBPlata, en la que com ja sabeu com novells. Així i tot, pugem al bus de camí a Martorell convençuts que venen partits millors jugant a casa com el de la setmana vinent en què ens enfrontarem al Arcos Albacete. Equip amb el qual vam perdre l’últim segon i d’un sol punt entrat mentre sonava la botzina. Aquest cop lluitarem perquè no tinguin tanta sort.