FINAL D’UN SOMNI #LEBPlata

Aquest passat dissabte 21 a prop de les 22h del vespre sonava l’última botzina de la lliga #LEBPlata pel conjunt Sènior A del nostre club. Una temporada que començava plena d’il·lusió i expectatives per a un conjunt que tot i ser nou en la categoria venia de guanyar-ho tot a la lliga EBA.

Ha estat una temporada irregular en la qual ens ha costat trobar el to però en la que s’ha demostrat que quan juguem sense pressió, com en els últims partits a casa, podem guanyar amb comoditat. Ho vam fer amb el  classificat, tal com vam aconseguir amb el  partit de l’any amb la victòria a casa contra el Coviran Granada,  classificat d’aquesta temporada i guanyador de la lliga.

Aquest últim partit va arrencar amb seguretat per part del nostre equip però aviat el Zamora va demostrar que jugava a casa i amés ho feia amb els ulls posats en la possibilitat de rascar-li una posició a l’Agustinos si perdia. Aquesta plaça li podria donar, com l’any anterior, la possibilitat de mantenir-se a la cobdiciada LEBPlata. Una afició entregada a un pavelló gairebé ple va empentar a l’equip a donar l’extra per marxar a més de 10 punts en alguns moments del partit.

Va ser aquest esforç que li va donar el resultat final de 95 – 71, un final en el qual tot i la perseverança dels nostres jugadors per no defallir tot i no perdre de vista el marcador, el rival va marxar a més de 20 punts d’avantatge.

Acabem temporada amb la tranquil·litat d’haver fet tot el que estava les nostres mans, una temporada d’aprenentatge on hem gaudit a casa del Millor Bàsquet de l’Història de Martorell. Agraïm un cop més el sacrifici de tota la Junta perquè això hagi estat possible, l’Ajuntament de Martorell pel seu suport imprescindible, i com no, dels sponsors, part fonamental d’aquest projecte. Esperem tornar a omplir les grades de nou la temporada vinent amb l’apasionant lliga EBA en la que esperem tornar-ho a guanyar tot!