REVIVIM LA PASSIÓ #LEBPLATA

Aquest dissabte 24 de Març ens ve a visitar l’Ávila Auténtica que actualment gaudeix de la 5a posició a la classificació de la categoria #LEBPlata amb 15 victòries i tan sols 10 derrotes. Un equip que ja ens ho va posar difícil en la visita que els vam fer el passat 2 de Desembre quan ens vam quedar a tan sols 6 punts de la victòria (75 – 70).

El Sènior A del Martorell rep aquest partit sense cap tipus de pressió, ja que numèricament ja som fora de la categoria de cara a la temporada vinent. Així i tot el Martorell lluitarà aquest partit com si d’aquest se’n determinés el futur de l’equip, ja que sempre hem demostrat lluitar cada partit fins a l’última cistella.

Dit això, la nostra manera d’afrontar la recta final de la temporada és com a espectadors d’un gran espectacle esportiu, el Millor Bàsquet que hem Viscut a la ciutat de #Martorell. Volem viure un final de temporada ple d’èxits dels nostres atletes per curar la moral de tots ells i sobretot d’una afició que fa mesos que, partit rere partit, es deixa l’ànima cridant per donar-los suport i estem desitjant viure una nova victòria a casa.

És per aquest motiu que us convidem a tots i totes a assistir dissabte 24, a les 18h a un partit de 1º qualitat. Acabem la temporada amb dignitat omplint les grades de passió per aquesta ciutat i per un somni de superació i creixement d’un equip que ha portat el nom de la nostra estimada ciutat per arreu del territori nacional.

Us recordem que les entrades tenen un cost de 5€ per a no abonats, tot i que, podeu demanar invitacions gratuïtes per a grups superiors 4 visitants al nostre web: http://cbmartorell.cat/demana-invitacions/