S’ENS ESCAPA LA VICTORIA A LA PRORROGA

PARTIT VIBRANT FINS L’ÚLTIM SEGON

REAL CANOE N.C. -98- CB MARTORELL -91-

Ens rebien els novens amb 11 victòries respecte les nostres 4, tot i així vam demostrar una vegada més l’alt nivell i igualtat d’aquesta categoria, ja que el nostre joc, potencial i encert no reflexa a cap moment el lloc que ocupem en la classificació.

Els nostres sabien de la importància de la victòria, a causa de com s’està posant la classificació, que una bona ratxa o dolenta els podia enviar als play off o al descens. I es va notar com van sortir al camp, de la mà d’un molt inspirat José Miguel Pérez “Tyson” que amb 4/6 de dos, 2/2 de tres, 3/3 en tirs lliures, 6 rebots (2+4), 1 assistència i 2 faltes rebudes, aconseguia 17 punts i 24 de valoració en els deu primers minuts i posaven els primers avantatges per als grocs 28-23.

El segon quart, va seguir pel mateix camí, aconseguint ampliar les diferències, però no aconseguien trencar el partit, gràcies al bon fer dels nostres nois de Martorell, molt encertats des de la línia de 6,75. Amb un parcial de 8-0, aconseguíem el major avantatge +16 (46-30), però una bona reacció va fer que escurcéssim les diferències i ens poséssim a 9 (47-38) però un triple final dels locals posaven el marcador en un 50-38, abans d’anar-nos als vestuaris.

La igualtat van arribar al tercer quart, ja que a poc a poc els de Martorell, ens acostàvem en el marcador, a més als locals els costava anotar, però les distàncies jugaven per sobre dels 6 punts, però un precipitat atac final del local, ho vam aprofitar, per anotar un triple i posar-nos solament a tres punts 64-61.

Començava el període decisiu, i els locals es van parar i amb atacs molt mal seleccionats, donaven ales als visitants envers un parcial de 0-10, posar-se per damunt després de molt temps i anar-se de 7 (64-71). Després d’un temps mort, els locals es van posar a defensar, i a poc a poc van començar a remuntar amb tres triples, un de J.R. Cadot i dos d’Ander Martinez, però un inspirat Xavier Guirao, mantenia el Martorell. Una cistella nostra va posar l’empat a 71 mancant 14 segons. Temps Mort dels grocs, i un atac per guanyar, però el tir curt i el posterior rebot en atac no van voler entrar. Ens anàvem a la pròrroga.

Els Canoistas van sortir, molt endollats disposats al fet que no se’ls anés el partit en aquests 5 minuts extres i amb uns inspirats Chema Gil i J.R. Cadot amb 7 punts cadascun van comandar un equip que va anotar 19 punts en aquest temps extra i portar-se una importantíssima victòria, la 11a del seu marcador 98-91.

Destacar, com no al MVP de la jornada José Miguel Pérez “Tyson” que en 40,33 minuts va anotar 34 punts, 13 rebots (7+6), 4 assistències, 10 faltes rebudes, per anar-se a 46 de valoració. Molt bé secundat pel debutant J.R. Cadot que amb 26 punts, 10 rebots (6+4), 5 faltes rebudes, s’anava a 34 de valoració en 27.35 minuts, una gran carta de presentació a la seva nova casa. I amb Chema Gil, que va fer un gran treball sota els cèrcols, amb 17 punts, 5 rebots (5+1), 5 pilotes recuperades, para en 28.52 minuts anar-se a 22 de valoració. I per tancar el póker de destacats, el treball i la importància de Miguel Bustilllo, que la seva aportació, no apareix en les estadístiques, però no deixa de ser crucial.

Preguntant a l’entrenador Miguel Ángel Aranzábal, les seves opinions, sobre la trobada: “Partit molt treballat, on hi ha hagut diverses fases, l’1er i 2º cambra que han estat nostre, després una fase d’igualtat, una altra per a ells, i al final hem reaccionat per igualar el partit, i després dominar la pròrroga. Crec que ha estat un autèntic partidazo, on els dos equips han estat molt encertats. I el nostre gran final ens ha donat una victòria molt important, que ens va acostant al nostre gran objectiu de la permanència. Queden set duríssimes jornades, i aquesta victòria ens dóna molt aire per poder-les afrontar amb molta confiança”.

Ara ens toca mirar endavant i estar concentrats en la visita del pròxim Diumenge 11 del Xuven Cambados a les 12:30h.