FINALITZA LA TEMPORADA

FINALITZA LA TEMPORADA PER Al NOSTRE CADET/JUVENIL FEMENÍ.
Les noies del Cadet/Juvenil Femení van donar per finalitzada ahir, amb una victòria, la temporada 2017/2018.
Una temporada complicada ja que els resultats i els punts en la classificació no reflecteixen el joc realitzat per l’equip i l’actitud mostrada en la majoria de partits. El que porti seguint a l’equip des de setembre notarà una progressió clarament ascendent en molts aspectes, però queda molt per millorar i molt temps per davant, així que en línies generals la temporada 2017/2018 de l’equip és satisfactòria.
L’objectiu de cara al futur és que se segueixi notant la millora en defensa (únicament dos equips han aconseguit ficar-nos 6 gols) i treballar per millorar ofensivament.
Felicitats a tot l’equip per l’esforç i moltes gràcies a tots i cadascun dels espectadors que han vingut a animar a les noies durant tota la temporada. Nosaltres sí apostem pel futbol sala femení.
#orgullosa #futsalfemenino

Us deixem la crònica del partit d’ahir:
Cadet/Juvenil Femení (1) – (0) Corbera
Molt bona victòria en l’últim partit de la temporada.
Des del minut 1 de partit s’ha vist una actitud totalment diferent a la majoria de partits que hem jugat aquesta temporada.
El fet de ser l’últim partit de la temporada ha afegit un plus en la ment de cada jugadora i això ha fet que hagin mostrat de principi a fi una actitud guanyadora, de sortir a guanyar el partit.
El rival ha gaudit de moltes ocasions però entre la nostra portera i una mica de sort i desencert del rival, hem aconseguit mantenir la porteria a 0. Però nosaltres també hem tingut bastants ocasions (alguna cosa inèdit en tota la temporada) i en una d’elles, Sandra ha aconseguit posar l’1-0 en el marcador mancant 7 minuts.
Una recompensa en forma de victòria (la tercera de la temporada) a tot l’esforç i treball de l’equip durant tot l’any, que desafortunadament no hem pogut veure en forma de victòries i punts, però sí en qualitat de joc i actitud en molts partits.