ABDE DESENCALLA EL PRIMER EQUIP PER APROPAR-LO A L’ASCENS

Els martorellencs van haver de patir per desfer-se del FC Levante Les Planes (2-0). Foto: Marta Gila Santafè

Nova victòria i només resten tres finals més per a l’equip d’Albert Nualart en la lluita per ascendir a Segona Catalana. Els martorellencs a base de paciència han segellat un triomf molt treballat al CE Torrent de Llops davant el FC Levante Les Planes (2-0).  Abde, que havia sortit des de la banqueta en la segona part, ha desencallat un empat que ja començava a neguitejar amb un gol i una assistència a Max Magatt per sumar tres punts més. La pressió, ara, és pel CF Pallejà, qui tanca la jornada al camp de la UE Can Roca 74.

El partit ha començat amb poca presència a les àrees. Passaven els minuts i el Martorell començava a generar perill. A poc a poc han arribat les ocasions però ha faltat encert. Dues jugades calcades han estat a punt d’acabar en gol, però la pilota s’ha passejat per l’interior de la petita. Colell ha gaudit d’una oportunitat clara però l’esfèrica ha marxat per sobre del travesser. Els d’Albert Nualart no han concedit cap arribada perillosa de l’equip rival.

En el segon temps, el guió ha estat semblant. Després d’un inici sense trobar espais per arribar a l’àrea, la paciència dels blanc-i-vermells ha donat fruits. Abde, que feia quatre minuts que era al terreny de joc, ha avançat el Martorell. Després d’un servei de banda de Colell, Abde ha rematat després d’un rebot al segon pal fent el 1-0. Els de Nualart no es conformaven amb el resultat i buscaven el segon amb insistència. Mentrestant, l’equip martorellenc ha seguit sense patir cap envestida visitant. A dotze minuts pel final, Serrats ha posat una pilota per Max que, davant del porter, no ha fallat i ha encarrilat la victòria molt celebrada entre els aficionats.