ABDE RESCATA EL PRIMER EQUIP QUE ACABA GOLEJANT EL CORBERA

La sortida de Serrats i Víctor Marco en la represa ha permès capgirar el resultat advers. Foto: Marta Gila Santafé

Dos gols més d’Abde -que ja en suma 14 a la lliga- han estat determinants en una nova victòria del primer equip del Club Futbol Martorell al CE Torrent de Llops davant el CF Corbera (4-1). Tot i el marcador final, els visitants han plantat cara i, fins i tot, han marxat al descans amb avantatge. En la represa, Abde, per dos cops, Víctor Marco i Guille han sentenciat. La sortida de Serrats i Víctor Marco han permès desencallar el joc gris dels primers 45 minuts. Un triomf que manté l’equip d’Albert Nualart com a líder, invicte a casa, i a quatre punts del segon classificat, el CF Pallejà, i a vuit del tercer, la Peña Unión Málaga.

El primer temps ha estat de picar pedra per als martorellencs, que s’han vist sorpresos per un CF Corbera que s’ha fet amo de la pilota. L’equip de Nualart ha cedit la iniciativa als visitants intentant guanyar l’esquena de la defensa a la contra. Sense pràcticament cap oportunitat després de mitja hora de joc, Abde ho ha provat amb un xut feble a les mans del porter Roldan. En la jugada següent ha arribat el 0-1. En una jugada que ha agafat la defensa desprevinguda, el CF Corbera ha marcat en la primera i única oportunitat que ha tingut fins al descans.

En la represa, Nualart ha mogut la banqueta. L’entrada d’Albert Serrats i Víctor Marco han aportat frescor en atac. Al minut 52, el davanter martorellenc ha estat l’autor de l’empat (1-1) amb un xut des de la frontal de l’àrea ajustat al pal de la porteria de Roldán després d’una passada de Serrats. Un gol que ha obert l’esperança d’un CF Martorell molt més directe davant un CF Corbera que veia com la segona part se li faria molt llarga. Després de gaudir de diverses oportunitats clares, jugant per les bandes i oferint la versió més reconeixible, Abde ha aparegut amb un golàs de traca. El davanter ha engaltat un xut inapel·lable a l’escaire de la porteria del Roldan (2-1) a manca de 9 minuts per acabar. A partir d’aquí, el CF Corbera ha desconnectat. En una pèrdua de pilota en defensa, Guille ha marcat el 3-1 encarant el porter després de recollir un regal inesperat. I en l’últim minut, altre cop, Abde ha fet un canvi d’orientació en el joc per Adri Garrido qui, la seva centrada l’ha aprofitada Abde en una errada del porter Roldan per establir el 4-1 definitiu. El CF Martorell ha passat per sobre i ha pogut aixecar un resultat advers amb la pressió afegida de la pressió dels perseguidors.