CARREGUEN LES PILES ABANS DE LA FINAL CONTRA L’EF OLESA

Veterans | CF MARTORELL 2-3 EG Granollers

Els martorellencs han perdut una oportunitat d’or per sortir dels llocs de descens davant un rival directe en la classificació. Els vallesans s’han avançat en el marcador, però els gols de Jonathan i Raúl han capgirat el matx. En el tram final, dues accions a la contra de l’EC Granollers han tombat el CF Martorell. A falta de 4 jornades per acabar el campionat, els martorellencs són a 1 punt de la permanència.

Primer equip | CF MARTORELL 2-0 FC Levante LP

A base de paciència ha arribat un triomf molt treballat al Torrent de Llops. El partit ha començat amb poca presència a les àrees. Passaven els minuts i el Martorell començava a generar perill. A poc a poc han arribat les ocasions però ha faltat encert. Dues jugades calcades han estat a punt d’acabar en gol, però la pilota s’ha passejat per l’interior de la petita. Colell ha gaudit d’una oportunitat clara però l’esfèrica ha marxat per sobre del travesser. Els d’Albert Nualart no han concedit cap arribada perillosa de l’equip rival. En el segon temps, el guió ha estat semblant. Després d’un inici sense trobar espais per arribar a l’àrea, la paciència dels blanc-i-vermells ha donat fruits. Abde, que feia quatre minuts que era al terreny de joc, ha avançat el Martorell. Després d’un servei de banda de Colell, Abde ha rematat després d’un rebot al segon pal fent el 1-0. Els de Nualart no es conformaven amb el resultat i buscaven el segon amb insistència. Mentrestant, l’equip martorellenc ha seguit sense patir cap envestida visitant. A dotze minuts pel final, Serrats ha posat una pilota per Max que, davant del porter, no ha fallat i ha encarrilat la victòria.

Juvenil A | CF MARTORELL 1-1 UE Bordeta Lleida

L’equip de Pedro Sáez ha segellat la permanència de forma matemàtica amb la derrota de l’EF Tàrrega al camp de la CE Sabadell B (4-2). Els martorellencs, després de l’empat en la darrera jornada,, han assolit el gran objectiu de la temporada a una jornada per acabar el campionat. Al CE Torrent de Llops, els lleidatans han marcat primer en l’única ocasió que han generat de perill. En la represa, el CF Martorell no ha igualat forces a 10 minuts pel final. La propera jornada -l’última del campionat- serà de tràmit pels martorellencs.

Juvenil B | CD MARTORELL 2-1 Santboià FC

El conjunt de Sergi Mulet i Arnau Fàbregas té la salvació a tocar després d’una nova victòria -la sisena consecutiva- davant el segon classificat, el Santboià FC, que s’està jugant l’ascens a Preferent. En el primer temps, els visitants han dominat més però qui s’ha avançat en el marcador ha estat Eloi Llamas, qui ha afusellat el porter després d’una passada de Yeray. Cinc minuts abans, Raúl Castillo ha tingut la millor oportunitat pel CF Martorell. En la represa, el Santboià FC ha trobat l’aliat de l’àrbitre al concedir un servei de cantonada que ha servit per igualar forces en el marcador. A 10 minuts pel final, Daniel Ruiz que ha lluitat una pilota fins al final, ha tret un córner i després d’un refús Cerveró, feia el 2-1. El CF Martorell s’ha defensat amb el cor i ha sumat tres punts que els situa a 8 de la zona de perill a falta de 12 punts en joc.

Juvenil C | Molins de Rei CF 2-1 CF MARTORELL

Un gol de penal dels locals transformat a falta de 5 minuts pel final ha tombat les opcions de puntuar dels martorellencs a Molins de Rei. Després d’una primera part sense gols, l’equip de Manuel Chavero ha obert la llauna en la represa amb un gol de Moha. Els molinencs han capgirat el marcador i ha impedit sumar en positiu.

Cadet A | Reus Deportiu CF 3-0 CF MARTORELL

Adéu a Preferent. Els martorellencs han consumat el descens a Primera Divisió amb la derrota al camp del Reus Deportiiu. L’equip del Baix Camp s’ha avançat amb un gol al minut 12. L’equip de Sergi Mulet i Arnau Fábregas ha disposat de dues ocasions molt clares mitjançant Massana, qui ha errat davant del porter reusenc. En la represa, els martorellencs han pogut empatar però en la jugada següent ha arribat el 2-0 al minut 42. Un cop anímic molt dur que ja no tindria reacció, tot i intentar-ho fins al final. El Reus Deportiu, de penal, ha fet el tercer.

Cadet B | CF MARTORELL 5-2 AE Prat

Els martorellencs han ofert un dels millors partits de les darreres jornades i han guanyat a l’AE Prat, un rival de la part mitja de la taula. Al primer minut, una pilota a l’espai de Viloria l’ha executada Joan Almirall fent l’1-0. Poc despres els visitants posaven l’empat al marcador amb una pilota a l’espai a l’esquena de la defensa i el devanter rival afusellava a Joan Segura que no podía fer res. Al minut 19, una falta executada perfectament per Jordi Belmonte, la rematava Carlos Prinz de cap al fons de la portería. En la represa, l’equip de Marc Garcia i Marc Belmonte ha sentenciat. Aleix i Dídac han rematat dos llançaments de córner de Jordi Belmonte que han deixat el duel sentenciat (4-1). L’AE Prat ha reaccionat i a la contra ha retallat diferències. Fins que Adama ha tancat la golejada recollint una assistència d’un estelar Jordi Belmonte.

Cadet C | Fundació UE Cornellà 0-8 CF MARTORELL

Golejada plàcida dels martorellencs a Cornellà que s’ha forjat en una primera part gairebé perfecta (0-7). En la represa, l’equip de l’equip de Sergi Duque, Gerard Fabregas i Ferran Povill ha generat moltes oportunitats i només ha estat capaç de marcar un gol més. El CF Martorell se situa líder provisional a l’espera el que faci l’altre colíder, el CF Sant Esteve Sesrovires, que juga demà a Molins de Rei.

Cadet D | Sant Vicenç dels Horts 2014 11-2 CF MARTORELL

L’equip de Joan Pujol ha patit la pitjor derrota de la temporada a Sant Vicenç dels Horts davant un equip que ha perseguit la victòria des del primer minut i que ha deixat sense opcions als martorellencs ben aviat. De fet, en només 4 minuts de joc, els locals ja guanyaven 2-0 en un inici trepidant. El CF Martorell ha retallat diferències amb un gol de Sergi Alarcón, però els locals han passat per sobre i han tancat la primera part amb un contundent 6-1. En la represa, l’equip de Pujol ha seguit desconnectat i ha rebut cinc gols més.

Infantil A | CF MARTORELL 4-1 CF Igualada

L’equip de David Gimeno i Víctor Santiago ha fet un pas de gegant per ser entre els quatre primers classificats de Primera Divisió a final de temporada. Els martorellencs han hagut de capgirar un 0-1 advers en la primera part amb un segon temps demolidor. En pràcticament, 10 minuts de la represa, el CF Martorell ha marcat 4 gols gairebé seguits. Marc Conesa ha fet l’empat i Oriol Navarro ha arrodonit una gran actuació particular fent el 4-1 definitiu.

Infantil B | CF MARTORELL 3-0 Sporting Gavà

L’equip de David Hernández ha sumat un triomf convincent que els permet seguir aspirant a la cinquena plaça. En la primera, els martorellencs han perdonat la vida a l’Spòrting Gavà i només l’encert de Pau Querol ha permès tombar l’empat inicial. Un xut al pal d’Erik Nuñez i una aturada de mèrit del porter visitant a una rematada de Querol per l’escuadra haurien pogut eixamplar les diferències. En la represa, el CF Martorell s’ha mostrat més intens i definidor en atac davant un Sporting Gavà inoperatiu. Marc Garcia ha rematat de cap a la perfecció un servei de córner de Tiago Álvarez, qui també ha servit en safata a Justin Vargas per fer el 3-0 definitiu.

Infantil C | AE Abrera 1-1 CF MARTORELL

L’equip d’Arnau Fàbregas i Sergi Garcia ha empatat en el derbi a Abrera després d’avançar-se en el marcador gràcies a la bona definició de Guillem Moreno. En la represa, l’AE Abrera ha avançat línies, ha tancat al CF Martorell al seu camp però no ha gaudit de cap ocasió. En el temps de descompte -l’àrbitre ha afegit 8 minuts!- que ha permès als locals fer el gol de l’empat. Els martorellencs se’ls ha escapat dos punts que tenien a la butxaca i servia per trencar una ratxa de 7 jornades sense guanyar.

Infantil D | CF MARTORELL 1-6 Gavà Mar CF

Partit ple de despropòsits on l’equip de Víctor Marco ha caigut a casa davant el Gavà Mar CF. Els martorellencs, amb una vaselina de Dídac Duro, ha igualat el gol inicial dels visitants. Amb l’empat, David Casadesús ha evitat el segon gol del Gavà Mar. Però la resistència del CF Martorell acabaria ben aviat encaixant tres gols més que deixaven el partit coll amunt (1-4). El conjunt de Marco ha generat perill però li ha mancat definició en els metres finals. Una dinàmica que ha seguit en la segona part però qui ha posat l’encert han estat els visitants.

Aleví A | CF MARTORELL 4-3 PB Vallirana

L’equip de Joan Pujol ha aconseguit una nova victòria al CE Torrent de Llops gràcies a un gol en pròpia porteria dels visitants en la part final. Després de pràcticament mitja hora sense gols, els martorellencs han certificat el seu domini en el joc obrint amb tres gols i obrint un forat en el marcador (3-1). La Fundació UE Cornellà va igualar forces, però el CF Martorell ha trobat la recompensa per sumar un nou triomf.

Aleví B | UE Castelldefels 3-6 CF MARTORELL

Els martorellencs han tornat a guanyar lluny del CE Torrent de Llops i encadenen la quarta victòria seguida a domicili. Dos gols d’Iker León han servit per capgirar el gol inicial dels locals. Abans del descans, la UE Castelldefels ha aconseguit l’empat en la sortida d’un córner. En la represa, l’equip de Salva Garcia ha jugat amb molta determinació liderat per Xavi Morgado des del mig del camp. Els martorellencs han sentenciat amb quatre gols: un en pròpia porteria, un golàs de Raúl Segura -que acabaria el partit amb un doblet- i el darrer de Leon.

Aleví C | CF MARTORELL 5-2 Santfeliuenc FC

Els martorellencs han capgirat un resultat advers al descans gràcies a la facilitat golejadora de Téllez i Paris en la represa. I això que l’equip de Joel Paredes i Cristian Marín han començat avançant-se en el marcador al minut 2 amb un xut des de fora l’àrea d’Arnau Téllez. El Santfeliuenc FC, en dues jugades al contracop, ha marxat al descans amb un somriure. En la represa, hi ha hagut un monòleg del CF Martorell. Paris i Téllez han marcat dos gols en dos minuts per tornar a posar el marcador en franquicia. L’equip de Paredes i Marín ha ampliat l’avantatge amb dos gols més. L’últim, fruit d’una jugada individual d’Adrián Rodríguez qui ha servit a Paris amb un passi espectacular per fer el definitiu 5-2. En el tram decsiu del campionat, els martorellencs s’apropen al podi d’un grup molt competitiu.

Aleví D | CF MARTORELL 10-1 CD Almeda

L’equip de Manuel Álvarez i Mayte Almagro ha guanyat amb comoditat al CE Torrent de Llops on ha certificat una bona part de les moltes oportunitats que ha gaudit durant tot el partit. El CF Martorell ha resol aviat l’encontre i ha sumat tres punts més en el campionat de lliga.

Aleví E | CF MARTORELL +-10-0 Penya Jove Les Roquetes

Victòria còmoda de l’equip d’Adri Garrido i Alejandro Duque al CE Torrent de Llops davant una Penya Jove Roquetes que no ha ofert resistència per la manca de recanvis en la banqueta. Els martorellencs, que estan fent un final de temporada, a un alt nivell de joc, aspiren a seguir avançant en la classificació.
Aleví F | CE Esparreguera 4-0 CF MARTORELL

Després d’una primera amb molt bones sensacions i amb un CF Martorell tenint moltes oportunitats en atac, el derbi s’ha decidit en el tercer quart quan el CE Esparreguera ha anotat tres gols gairebé consecutius. Amb el 4-0, els martorellencs s’han quedat sense forces per lluitar per la victòria.

Aleví G | Sant Vicenç AE 6-0 CF MARTORELL

Els martorellencs han caigut pels seus propis errors, sobretot en la primera part en què el conjunt de Sant Vicenç dels Horts ha aprofitat per avançar-se amb un resultat clar (3-0). En la represa, el CF Martorell ha intentat tornar a tenir opcions i en el darrer quart, els locals han marcat tres gols més per segellar el triomf.

Benjamí A | PB Vallirana 1-1 CF MARTORELL

Punt amb regust a derrota dels martorellencs a Vallirana on han perdut dos punts en els darrers instants. L’equip de Sergi Garcia, molt apàtic, ha sumat un empat davant un Vallirana molt conservador. Després d’un primer quart sense gols, el CF Martorell s’ha avançat en una acció a pilota aturada on Marcos Angulo ha fet el 0-1. En la represa, els martorellencs han disposat de clares oportunitats -dos xuts al travesser d’Unai Martín i Raimon Fernández- per sentenciar. I a dos minuts pel final, ha arribat l’empat en una jugada de córner dels locals.

Benjamí B | CF MARTORELL 8-0 PB Vallirana

Els martorellencs han guanyat el cuer de la categoria, però la PB Vallirana ha plantat cara al CE Torrent de Llops i el resultat al descans encara mantenia el partit obert (2-0). En la represa, l’equip de Sergi Duque, Enric Fábregas i Gerard Fábregas ha fet un pas endavant i ha demostrat la seva superioritat en el marcador.

Benjamí C | CF MARTORELL 2-0 CD Marianao Poblet

Els martorellencs han superat el CD Marianao amb un resultat que no reflecteix el que s’ha vist en el partit, i és que ha faltat contundència en atac a les àrees. Els d’Arnau Fàbregas i Pau Bonastre han dominat gran part del duel. Després d’un fluix inici, els blanc-i-vermells han anat a més a mesura que avançava el cronòmetre. Els visitants ho intentaven amb pilotes a l’espai que, un Izan gegant, ha neutralitzat. Unai ha fet el primer pel seu equip. Amb bones jugades han arribat oportunitats de gol que no han estat transformades. Múltiples ocasions però ha faltat l’encert. No ha estat fins a les acaballes que Alex Estepa ha encarrilat el triomf aprofitant un refús.

Benjamí D | CF MARTORELL 2-6 Esport Base El Papiol

L’equip d’Albert Cano i Martin Cañizares no ha ofert la seva millor versió i s’ha vist superat pels papiolencs. En una mitja hora de domini visitant, El Papiol ja havia sentenciat amb un contudent 0-5. Raúl Galán ha marcat dos gols que no han tingut cap incidència en el marcador.

Benjamí E | CF MARTORELL 3-1 Atlètic Incresa

Tercera victòria consecutiva de l’equip de Manuel Chavero davant un dels equips de la part alta de la classificació. Els martorellencs, amb un gol matiner de Villegas, ha jugat a plaer però els visitants han empatat gairebé a la mitja hora de joc. Dos minuts més tard, Pablo Chavero ha fet el segon i en el darrer quart ha setenciat Fortes.

Benjamí F | Santboià FC 6-1 CF MARTORELL

El conjunt de Ferran Povill i Joseph Adrian Morales ha pagat molt car els quatre gols que ha encaixat en només 8 minuts del segon quart. En la represa, els martorellencs han ofert la imatge del primer, tenint oportunitats i no concedint espais als locals. Óscar Espinar ha retallat diferències en un contraatac. En el darrer quart, el Santboià FC ha arrodonit el marcador en els darrers minuts amb dos gols més. El proper dimarts 8 de maig (18.30h), el CF Martorell jugarà un partit avançat a la 28a jornada de lliga.

Benjamí G | CF MARTORELL 1-3 Can Vidalet CF

Els martorellencs han acabat perdent tot i avançar-se en el marcador ben aviat amb un gol d’Adrià Barba. El conjunt d’Esplugues ha capgirat el marcador abans del descans i en la represa ha fet l’1-3 final. El CF Martorell ha fet mèrits per joc i per oportunitats de sumar un resultat més favorable però l’encert en els metres finals no ha estat el més desitjat. El bon joc que han ofert els martorellencs convida a l’optimisme en aquest tram final de curs.

Benjamí H |

L’equip de Pepo ha descansat aquesta jornada.

Prebenjamí A | CF MARTORELL 5-2 UE Sant Joan Despí

Victòria espectacular de l’equip de Víctor Rodríguez i Óscar Alonso que ha acabat golejant una UE Sant Joan Despí que s’ha avançat dues vegades en el marcador en els primers 10 minuts de joc. Al minut 12, Binaf Asani ha fet l’empat i des d’aleshores el CF Martorell s’ha fet seu el partit. Abans del descans, l’equip de Rodríguez i Alonso ja havia sentenciat l’encontre. La feina fosca de Farners Tió ha estat determinant i la seva progressió l’encomana a la resta de companys.

Prebenjamí B | Atlètic Sant Just 7-1 CF MARTORELL

L’equip de Cristian Cascón i Arnau Tomás no ha tingut cap opció davant un equip superior técnica i tàcticament tot i que ha sabut resistir durant tres dels quatre períodes del duel. Els locals han encarrilat la victòria amb quatre gols en el primer quart. En la represa, els martorellencs han fet l’únic gol on han gaudit de més oportunitats per retallar diferències.

Prebenjamí C | CF MARTORELL 3-3 CD Marianao Poblet

Empat amb regust a victòria dels martorellencs que han igualat un 0-3 advers que han encaixat en un primer quart per oblidar. L’equip d’Albert Parera i Marcel Puerta ha despertat abans de finalitzar el primer quart amb el primer gol de Nil Torres. A partir d’aleshores, els martorellencs han dominat el partit fins a marcar el 2-3 abans del descans. En la represa, el CF Martorell ha seguit remant contracorrent i ha trobat a recompensa a 3 minuts per al final quan Torres, un altre cop, ha permès sumar un punt amb el seu hat-trick.

Prebenjamí D | CF Terlenka 4-3 CF MARTORELL

L’equip de Daniel Miras i Adrià Gorro ha jugat un partit on no ha merescut la derrota. Després d’un intercanvi de cops en què Óscar Peneque ha igualat el gol inicial dels locals, només les imprecisions en defensa han deixat el partit coll amunt al descans (3-1). En la represa, el Terlenka ha fet el 4-1 però els martorellencs han plantat cara i, amb dues genialitats de Joshuab Obiri -una a l’esquadra i l’altra, de vaselina-. Tot i els intents d’empatar, el resultat ja no s’ha mogut.

Promeses |

Els més petits han descansat aquesta jornada.

Sènior femení | CF Gelida 0-11 CF MARTORELL

El primer equip femení continua ferm en el seu camí cap a Primera Divisió després de golejar a plaer en el derbi a Gelida (0-11). Les martorellenques, superiors individualment i col·lectivament, han arribat al descans amb el partit sentenciat. Un dels gols en el primer temps ha estat de penal. En la segona meitat, les d’Issam El Azzouzi no han baixat el ritme i seguit generant ocasions i augmentant la diferència en el marcador.

Cadet-juvenil A femení | CF MARTORELL 1-1 CD Morell

Les martorellenques no han tingut el dia de cara a porteria i han acabat concedint un empat en un partit controlat fins els últims minuts. Les d’Abde Haddouch i Pau Bonastre han estat superiors durant gran part de l’enfrontament. Instal·lades en camp contrari, les blanc-i-vermelles ho han intentat amb freqüència. La portera i la defensa tarragonina neutralitzaven les envestides locals. Clara Gay ha avançat el CF Martorell amb un xut que s’ha colat per l’escaire. La jugadora ha fet una conducció amb retall inclòs i ha marcat des de la frontal. A la represa s’ha mantingut el guió, amb un conjunt martorellenc volcat en atac però sense encert. Amb passades a l’espai han arribat oportunitats de gol. Passaven els minuts i el físic començava a passar factura. En un moments de descontrol, el Morell ha establert l’empat. Era la segona vegada en tota la represa que les tarragonines xutaven a porteria. Tot i intentar-ho amb insistència, el premi del gol no ha arribat i el CF Martorell s’ha hagut de conformar amb l’empat.

Cadet-juvenil B femení | CF MARTORELL vs Santboià FC

Aquesta crònica no s’ha publicat perquè l’entrenador no ha facilitat la informació.

Infantil-aleví A femení |  CF MARTORELL 10-0 CE Òdena

L’equip d’Anabel Chiquero i Clara Pernía en té prou sumant un punt en la darrera jornada per proclamar-se campiones de Segona Divisió, la propera setmana, al camp del Santboià. En el darrer partit al CE Torrent de Llops, les martorellenques han obtingut una golejada molt repartida entre les jugadores i que ha servit per tancar el curs invictes a casa. El triomf del CF Pallejà ha impedit celebrar el títol de forma matemàtica. Això sí, l’equip ha dedicat la victòria a la segona entrenadora, Clara Pernia, absent avui perquè es troba ingressada a l’hospital.

Infantil-aleví B femení | Femení Manu Lanzarote 2-6 CF MARTORELL

L’equip de Danae Moreno i Núria Bonastre han fet un pas endavant pel títol de sotscampió contra un rival que ha posat molta resistència fins al final. La qualitat individual de les martorellenques ha permès sumar tres punts més en un escenari complex.

Prebenjamí-benjamí-aleví A femení | CD Fontsanta-Fatjó 3-2 CF MARTORELL

Dos gols en els primers quatre minuts de joc de les locals han condicionat el desenllaç d’un partit en què l’equip de Pepo ha hagut d’anar a contracorrent fins al final. Un gol de Maria Poncelas ha obert una escletja d’esperança en l’intent d’igualar forces però en la represa el conjunt de Cornellà ha fet el tercer gol que feia molt més difícil sumar en positiu. I això que Lucía Oller ha marcat el segon però les martorellenques ja no han tingut cap altra oportunitat més per empatar.