DOSI DE CONFIANÇA I MORAL PEL PRIMER EQUIP FEMENÍ

L’equip c’Issam El Azzouzi ha golejat el Vallirana CF (6-0) aquesta jornada. Foto: CFM

Veterans | CF MARTORELL 3-4 CP Sarrià

Els martorellencs han tallat la bona ratxa de resultats amb una derrota inesperada davant un rival directe en la lluita per a la permanència a Divisió d’Honor. Isidre i Raúl han avançat dues vegades el CF Martorell en la primera part, però els barcelonins han capgirat el marcador en dues ocasions per arribar al descans amb avantatge (2-3). En la represa, l’equip de veterans ha igualat mitjançant Rubén i a cinc minuts per al final quan semblava que el repartiment de punts era un fet, el CP Sarrià ha sentenciat el duel en un contracop.

Primer equip | CF MARTORELL 2-1 CF Sant Andreu de la Barca B

El primer equip del CF Martorell s’ha endut el derbi per excel·lència en un partit que ha tingut tots els ingredients, fins i tot, una pluja intensa al CE Torrent de Llops. Els martorellencs han sumat tres punts més davant un CF Sant Andreu de la Barca que ha plantat cara i que un gol de Max Magatt en el tram final ha suposat el triomf pel CF Martorell. Amb aquesta victòria, l’equip d’Albert Nualart es distancia fins a 4 punts del segon classificat, ara, el CF Pallejà.

Juvenil A | CF MARTORELL 2-2 Andorra FC

L’equip de Pedro Sáez ha vist com se li escapava la victòria en l’últim minut després d’aconseguir un avantatge de 2-0 repetint la historia de la primera volta. Els martorellencs han jugat 60 minuts per emmarcar. Ivan Fernández ha obert la llauna amb un gol de tracta amb un xut des de fora l’àrea que després de tocar el travesser ha acabat al fons de la xarxa. Els andorrans han seguit tancats a pany i forrellat mentre que el joc del CF Martorell s’ha basat en les arribades de Dani Morillas per la banda. Amb Izan, Joel i Marlo fent un joc impecable al mig del camp, amb Mills i Fábregas oferint amplitud pels laterals, Quim i Carballido mantenint-se ferms en la defensa, Ivan i Eric pressionant a la defensa de forma incansables i amb un Bernat a la porteria mostrant una gran seguretat, el CF Martorell mantenía l’avantatge en el marcador. Ivan Fernández ha fet un 2-0 que aprovava els martorellencs encara més a la victòria. El CF Martorell ha fet mèrits per fer el tercer. Però, com a Andorra, un penal just i un gol en l’últim alè ha estat un premi massa gros per als andorrans. Un jerro d’aigua freda en un partit emotiu per l’homenatge que li han fet els jugadors a Alejandro Gallardo, a qui no han pogut dedicar-li una victòria.

Juvenil B | CF Can Vidalet 2-1 CF MARTORELL

Els martorellencs han perdut a Esplugues un partit que no han merescut un resultat advers. L’equip de Marc Ciurans ha jugat a un bon nivell de joc però dues errades han penalitzat en escreix el conjunt blanc-i-vermell. El Can Vidalet CF ha marcat primer, però Raúl Castillo ha empatat dos minuts més tard. En la represa, els espluguins han tornat a marcar i el resultat ja no s’ha mogut.

Juvenil C | CF MARTORELL 1-2 CE Esparreguera

Els de Manuel Chavero no han pogut trencar la mala ratxa davant d’un CE Esparreguera que ha jugat amb inferioritat des del minut 20 arran de l’expulsió de Nevado. Precisament el davanter esparreguerí ha marcat, poc abans. A partir d’aleshores, el CF Martorell ha dominat sense poder empatar abans del descans. En la represa, Abdel ha aconseguit igualar forces (1-1). Poc després, el porter martorellenc Carlos Carrizo ha aturat un penal. A 20 minuts per acabar, l’Esparreguera ha tornar a posar-se per davant en el marcador i s’ha tancat a pany i forrallat. L’equip de Chavero ha intentat esgarrapar un punt però tot i disposar de fins a tres ocasions no ha marcat. Els martorellencs han fet el millor partit de la temporada tot i acabar perdent.

Cadet A | Vilanova i la Geltrú CF vs CF MARTORELL

El partit s’ha suspès per la pluja i el camp estava del tot impracticable per a jugar a futbol.

Cadet B | EF Olesa 87 1-2 CF MARTORELL

Nova victòria de l’equip de Marc Garcia i Marc Belmonte en un derbi molt intens i que l’Olesa va jugar al límit. En un primer temps molt disputat, els martorellencs s’han avançat abans d’arribar al descans amb un gol de penal de Viloria. Dídac Rodríguez ha provocat el llançament després d’una jugada espectacular que ha estat frenada amb falta dins l’àrea (0-1). En la represa, el guió ha estat el mateix. L’equip de Garcia i Belmonte han ampliat l’avantatge gràcies a un gol de Dídac després d’una falta executada per Soler. Amb el 0-2, els olesans han retallat diferències ben aviat després d’una errada en la sortida de la pilota. Els últims 5 minuts han estat molt intensos amb ocasions per a tots dos equips però s’ha mantingut l’avantatge mínim dels martorellencs. Amb aquest triomf davant un rival directe, l’equip de Garcia i Belmonte tanca la primera volta en tercera posició. Destacar el retorn de Jordi Belmonte després d’un mes allunyat dels terrenys de joc per lesió.
Cadet C | CF MARTORELL 8-0 PBB Sant Feliu

L’equip de Sergi Duque, Ferran Povill i Gerard Fábregas ha tancat la primera volta amb els galons de líder i amb una golejada contundent. Osorio, que ha obert i ha tancat el marcador, ha marcat ben aviat i ha aplanat el camí cap a la victòria. En un primer temps espectacular, els martorellencs ja guanyaven 5-0 i han ampliat amb tres gols més.

Cadet D | CF MARTORELL 2-4 Atlètic Incresa

L’equip de Joan Pujol i Adri Garrido ha acabat perdent després de jugar els 45 minuts més fluixos i dues errades defensives en la represa han condemnat els martorellencs. I això que en el primer temps el CF Martorell s’havia mostrat més fort davant un Incresa Atlètic que ha sumat el tercer triomf del curs. Isma i Alexander han marcat però no han tingut incidència en el resultat final.

Infantil A | CF MARTORELL 3-3 Fundació Atlètic Vilafranca

Els martorellencs han ofert dues cares molt diferents en la primera i la segona part. En els primers 45 minuts, l’equip de David Gimeno i Víctor Santiago ha jugat els pitjors minuts del curs. Imprecisos en les passades i descentrats en els marcatges en defensa, l’Atlètic Vilafranca ha capgirat el gol inicial de Marc Conesa (1-3). En la represa, el CF Martorell ha millorat de cap a peus i ha estat capaç d’esgarrapar un punt gràcies a un gol olímpic d’Alejandro i de David Pachón en l’últim minut. La capacitat de reacció de l’equip ha estat el millor.

Infantil B | Vinyets Molí Vell 2-4 CF MARTORELL

L’equip de David Hernández ha guanyat a Sant Boi en un partidàs que el permet fer un salt en la classificació. El Vinyets Molí Vell s’ha avançat en el minut 5, però els martorellencs han capgirat el marcador amb gols de Justin Vargas i Marc Garcia abans d’acabar el primer quart. Amb una defensa molt seriosa, el CF Martorell ha seguit dominant i abans del descans, Adrià Escolano ha fet l’1-3. En la represa, el conjunt de Sant Boi ha sortit amb la intenció de retallar diferències i ho ha aconseguit fent el segon gol. Els martorellencs no els ha tremolat el pols i Jordi Amat ha segellat la victòria amb el 2-4 definitiu.

Infantil C | CF MARTORELL 1-2 UE La Palma de Cervelló

Partit de dues parts ben diferenciades. En la primera, hi ha hagut molta igualtat entre els dos equips fins que s’ha avançat en el marcador els visitants en el minut 25. En la represa, tot i el domini del CF Martorell, han estat la UE La Palma de Cervelló qui ha fet el 0-2. Tres minuts més tard, Guillem Moreno ha retallat diferències però els martorellencs no han pogut igualar el duel. Moreno ha estat el protagonista pels martorellencs perquè en el dia del seu retorn després de mesos d’inactivitat ha fet el gol martorellenc.

Infantil D | EE Llor 3-2 CF MARTORELL

Partidàs de l’equip de Víctor Marco i Óscar Díaz que ha posat al segon classificat contra les cordes. Els martorellencs s’han avançat amb un gol matiner d’Hugo Ceballos després d’una picadeta per sobre el porter (0-1). L’Escola Esportiva Llor no se sentia còmode en el terreny de joc i no aconseguia crear ocasions de gol. I en dos minuts, dos gols. Els últims minuts del primer temps, amb el marcador en contra, els martorellencs han patit més del compte. En la represa, els jugadors de refresc han aportat un nou aire a l’equip. A falta de 10 minuts, el porter Achille ha impedit el tercer dels locals però, dos minuts més tard, la Llor ha fet un gran gol per l’escaire. Els martorellencs no s’han rendit i Adrià Torres ha marcat a plaer després que el porter local rebutgés un xut de Dídac Duro (3-2). Tot i la derrota final, l’equip de Marco i Díaz ha fet el millor partit de la temporada.

Aleví A | Sant Vicenç Associació 7-6 CF MARTORELL

Pluja de gols a Sant Vicenç des Horts on les davanteres s’han imposat a les defenses. L’equip de Xavi Marco i Dani Ruiz ha anat a remolc en el marcador durant tot el partit i l’esforç per intentar sumar, com a mínim, un punt no ha tingut recompensa. Dos gols seguits de Sergi Bargués ha revifat les opcions de puntuar dels martorellencs abans del descans (4-3). En la represa, dos gols de Max Barberà han forçat l’empat a 5 i a 6, però un gol local a les acaballes ha acabat amb l’intent de no marxar amb les butxaques buides.

Aleví B | CF MARTORELL 5-0 EF Olesa 87

Els martorellencs li han clavat una maneta a l’Olesa, cuer, en el derbi disputat al CE Torrent de Llops. L’equip de Salva Garcia ha estat molt superior durant tot el partit i amb paciència han trobat les millors opcions d’atac per acabar golejant. El CF Martorell es manté fort a casa on només ha perdut un partit i li ha permès tancar la primera volta superant les expectatives proposades a final de temporada.

Aleví C | Santa Eulàlia CF 5-5 CF MARTORELL

Punt d’or per a l’equip de Joel Paredes en un dels camps més complicats de la categoria tot i que els martorellencs han estat capaços de tenir contra les cordes al Santa Eulàlia (1-3) després de dos gols de Marc Paris i un altre d’Arnau Téllez. Dues errades defensives en dos minuts han donat vida als locals (3-3). La reacció del CF Martorell ha estat molt bona i en un intercanvi de cops el partit ha acabat amb un punt per a cadascú. Empat final amb regust a victòria.

Aleví D | CF MARTORELL 5-3 Gavà Mar CF

Aleví E | Santboià FC 0-3 CF MARTORELL

L’equip d’Adri Garrido i Alejandro Duque ha encetat la segona volta de la mateixa manera que va acabar la primera. Un gol matiner de Lucas ha servit per donar més confiança a l’equip. Sense crear massa ocasions més, el porter Eloy Cortadas ha permès mantenir la porteria a zero. La sentència no ha arribat fins al final amb dos gols més en tres minuts. Primer, Abel, en una jugada individual, i Lucas, després, han donat la victòria.
Aleví F | CF MARTORELL 2-2 CF Pallejà

Repartiment de punts entre dos equips de la part baixa de la classificació en un partit que els martorellencs han estat capaços d’igualar un 0-2 advers a base de coratge. Després d’intentar posar-se per davant en el marcador, el CF Pallejà ha marcat dos gols abans del descans. En la represa, els martorellencs han pressionat més la defensa visitant i així ha arribat l‘1-2. En el tram final, Taoufik ha empatat i el CF Martorell ha estat a punt de capgirar el marcador. Un punt amb regust a victòria.

Aleví G | CF MARTORELL 1-8 AE Prat

L’equip de Dani Santiago ha perdut davant l’AE Prat on li ha faltat manca de contundència defensiva. Els martorellencs han jugat a un bon nivell en els dos primers quarts tot i que els visitants s’han avançat amb un resultat còmode (0-3). En la represa, el CF Martorell ha sortit més despert i Fran Peinado ha marcat un golàs de fora l’àrea per tot l’escaire. Els martorellencs han buscat apropar-se en el marcador, però l’esforç físic ha passat factura i l’AE Prat ho ha aprofitat per golejar.

Benjamí A | CF MARTORELL 3-1 UE Sant Joan Despí

Els martorellencs han sumat tres punts vitals per tancar la primera volta en la lluita per la permanència. I això que el CF Martorell ha començat el duel molt apàtic. Al minut 8, Rayan ha recuperat una pilota perduda i ha aconseguit fer l’1-0 amb qui s’ha arribat al final del primer quart. En el segon, els marotrellencs han sortit més relaxats i els visitants ha empatat en uns minuts en què el CF Martorell no s’ha sentit gens còmode. En la represa, els martorellencs han sortit amb una marxa més i Erik ha fet el 2-1 amb un gran xut des de la frontal. Aquest gol ha esperonat el CF Martorell i en l’últim quart Víctor ha fet el 3-1 definitiu.

Benjamí B | AE Abrera 3-2 CF MARTORELL

Dos gols a pilota aturada dels locals ha tombat els martorellencs en el derbi a Abrera. Joel Ávila ha mossegat primer i ha avançat l’equip de Sergi Duque i Gerard Fábregas amb un gol matiner. En el segon quart, els locals han capgirat el marcador i així s’ha arribar al descans. En la represa, els martorellencs han seguit pressionant l’àrea local sense trovar el premi de l’empat. I en l‘últim, amb el CF Martorell bolcat en atac, en una contra, l’Abrera ha fet el 3-1 gairebé imposible d’aixecar. En l’útim alè, un altre cop Joel Ávila, ha transformat de falta un 3-2 que no ha servit per puntuar.

Benjamí C | RCD Espanyol 2-3 CF MARTORELL

Els martorellencs han guanyat a la CE Dani Jarque al RCD Espanyol en un partit amistós tenint en compte que no hi havia competició. L’equip blanc-i-blau, format per jugadors de dos anys menys, ha demostrat que té una plantilla amb una qualitat i una capacitat tècnica molt bona. Precisament aquest equip és líder d’un dels grups de Tercera, però amb uns registres estratosfèrics (130 gols a favor i 8 en contra). El duel ha estat força igualat, tot i que en molts moments, el CF Martorell ha estat superior arribant al descans (1-2). El partit, però, no s’ha decidit fins el darrer quart. Els martorellencs han tingut ocasions per ampliar l’avantatge.

Benjamí D | CF Sant Esteve Sesrovires 4-1 CF MARTORELL

L’equip d’Albert Cano i Martin Cañizares ha merescut molt més al camp del líder després de dominar més el joc. Els locals han intentar jugar la pilota des del darrere però la forta pressió dels martorellencs li ha impedit jugar amb comoditat. El Sanes ha tingut la sort de marcar ben aviat en un rebuig de la defensa martorellenca i de fer el segon en una falta. Un penal no assenyalat hagués donat l’oportunitat a l’equip de Cano i Cañizares s’escurçar diferències abans d’encaixar el 3-0. Raúl Galan ha fet l’únic gol del CF Martorell a l’inici del darrer quart i els locals han fet el definitiu 4-1 amb els martorellencs perseguint el segon. L’actuació del porter Junior Ràfols ha fet que el CF Martorell tingués opcions de puntuar fins al final.

Benjamí E | CF MARTORELL 3-1 CD Almeda

L’equip de Manuel Chavero ha doblegat l’Almeda CD després d’una primera part molt disputada que s’ha arribat sense gols. Els martorellencs, que han portat el pes del partit i el domini de la pilota, i Nuk Bouachmir ha obert la llauna. En una altra bona acció ofensiva, Marc Villegas ha aplanat el camí fent el segon. Tres minuts més tard ha retallat diferències el conjunt de Cornellà però Alex Ibáñez s’ha encarregat de sentenciar el partit.

Benjamí F | Gavà Mar CF 3-0 CF MARTORELL

Tres gols en la primera part dels locals han deixat el partit gairebé coll amunt per als martorellencs que han competit amb molta empenta al camp del colíder. Dos gols matiners del Gavà Mar en el primer període no ha inquietat al CF Martorell, qui ha seguit lluitant. En el segon quart, els martorellencs van ser més incisius en atac sense tenir ocasions clares. I el Gavà Mar ha sentenciat en una jugada a la contra abans del descans. En la represa, els martorellencs han defensat de forma molt ordenada i han impedit al colíder marcar més gols.

Benjamí G | CF MARTORELL 0-4 Santboià FC

Els martorellencs han plantat cara al segon classificat i ha mantingut l’empat sense gols fins més enllà de la segona part. La bona tasca en les línies de pressió del mig del camp i amb una gran defensa, el Santboià FC no ha trobat la manera de marcar. L’esforç fet en el primer temps ha passat factura en la represa i els visitants han acabat guanyant amb dos gols en els últims minuts. Al marge del resultat, el CF Martorell ha mostrat coratge i entrega que demostren el caràcter d’aquest equip.

Benjamí H | Atlètic Prat Delta 9-1 CF MARTORELL

L’equip de Pepo no ha pogut oferir cap resistència a El Prat de Llobregat davant un equip que un dels seus jugadors ha acabat marcant 6 dels 9 gols del seu equip. Els martorellencs han seguit progressant sobre el terreny de joc mentre que l’Atlètic Prat Delta ha sentenciat en el primer temps.

Prebenjamí A | CF Pallejà 5-2 CF MARTORELL

Un gol matiner d’Ibra ha fet somiar els martorellencs en sumar la victòria el camp d’un rival directe en la classificació. Els locals s’han despertat i han capgirat el marcador abans d’acabar el primer quart. El conjunt de Víctor Rodríguez ha desconnectat i el CF Pallejà ha passat per sobre. Un altre gol d’Ibra ha permès connectar-se, però els locals han signat la sentència poc després.

Prebenjamí B | CF MARTORELL 0-3 CF Pallejà

L’equip de Cristian Cascón i Arnau Tomás ha perdut l’oportunitat d’atrapar el CF Pallejà en un partit on el resultat no reflecteix el que s’ha vist en el terreny de joc. El primer temps ha estat molt igualat i al descans s’ha arribat amb empat sense gols. En la represa, els martorellencs han resistit fins a l’últim quart on el cansament ha passat factura.

Prebenjamí C | CF Corbera 4-1 CF MARTORELL

L’equip de Marc Fabra i Mario Rodríguez ha punxat a Corbera davant un rival que s’ha avançat ben aviat en el marcador. Els martorellencs han igualat les forces quatre minuts més tard, però els locals han tornat a avançar-se abans d’acabar el primer quart. En el segon, dos gols més del Corbera han deixat el partit sentenciat. En la represa, els martorellencs han fet un gran esforç físic i amb una defensa més intensa han impedit cap més gol dels corberins.

Prebenjamí D |

Els martorellencs ha descansat en aquesta jornada.

Promeses | CD Badia del Vallès 2-2 CF MARTORELL

Els martorellencs han sumat el primer empat del curs en un partit molt igualat i disputat en un camp gran. Un gol de falta de Dani ha permès avançar els martorellencs en un primer període molt intensa en què els dos equips han pogut marcar. En el segon, un cúmul de rebots dins l’àrea ha servit als locals per fer l’empat. Abans del descans, Houdaifa ha tingut la millor ocasió però el porter local s’ha lluït amb una gran intervenció. En la represa, el Badia del Vallès s’ha avançat en el marcador amb un altre gol de rebot. Els martorellencs han patit pel cansament de jugar en un camp més gran però Nicholas ha trobat la recompensa amb un gol que ha servit per assolir l’empat definitiu.

Sènior femení | CF MARTORELL 6-0 CF Vallirana

El Vallirana CF ha trencat els plats trencats després de l’empat de les martorellenques a La Granada, la passada jornada. L’equip d’Issam El Azzouzi ha passat per sobre en una segona part amb un alt encert ofensiu després d’arribar-se al descans amb l’empat inicial. En el primer temps, les martorellenques han tingut moltes oportunitats que no s’han concretat. En la represa, Judit Garrido -que acabaría fent un póker- i un doblet de Susana Segura han tombat a les visitants. Un bon test previ al duel de la propera jornada al camp del líder, el Suburense.

Cadet-juvenil A | CF MARTORELL 1-2 Fundació Atlètic Vilafranca

Les martorellenques han tingut contra les cordes la Fundació Atlètic Vilafranca, un dels equips capdavanters del grup. Un gol matiner de Clara Farreny ha mantingut el CF Martorell en avantatge bona part de l’enfrontament. En la represa, la pluja intensa i la gespa mullada ha dificultat el joc. L’equip del Penedès s’ha mostrat més còmode i en l’últim quart d’hora ha capgirat el marcador amb dos gols decisius.

Cadet-juvenil B | CF MARTORELL 4-1 UD Viladecans

Gran victòria de l’equip de Jonathan Montáñez que ha dominat el partit de principi fins al final davant un rival directe i que, a més, ha servit per tallar en sec una ratxa negativa de 3 derrotes consecutives. Les martorellenques, que al minut 8 ja manaven 2-0 amb gols de Judith i Claudia, han sentenciat el duel amb un un gol de Júlia en la primera part. En la represa, les visitants han pressionat la sortida de la pilota del CF Martorell, però Claudia ha fet el 4-0. Una pèrdua de pilota en zona defensiva ha permès a la UD Viladecans establir el 4-1 definitiu.

Infantil-aleví A |

L’equip d’Anabel Chiquero ha descansat aquest cap de setmana.

Infantil-aleví B | Cerdanyola del Vallès FC 2-3 CF MARTORELL

El conjunt de Danae Moreno i Núria Bonastre s’ha vist sorprès per un resultat desfavorable de 2-0 en pocs minuts, tot i que el joc i les millors ocasions eren per a les martorellenques. El camp petit i el joc frenètic del partit ha condicionat el joc però les martorellenques han sabut reaccionar a temps i s’hi han deixat la pell per aconseguir el gol de la victòria a dos minuts per al final.

Prebenjamí-benjamí-aleví A | CF MARTORELL 6-4 UD Viladecans

Partidàs de l’equip de Pepo que, tot i els 6 gols aconseguits, el resultat s’ha quedat curt després de les moltes oportunitats en atac que han generat les martorellenques. Després que les visitants s’hagin avançat amb un gol matiner, la reacció del CF Martorell no ha arribat fins al segon quart capgirant el marcador abans del descans (1-2). En la represa, les martorellenques han posat la directa fins a deixar el partit sentenciat (5-1). En el tram final, les visitants han retallar la diferència.