EL PRIMER EQUIP AFLUIXA A VALLIRANA TOT I TREURE’N UN PUNT

El primer equip del CF Martorell s’ha deixat empatar un partit que tenia guanyat a 9 minuts per al final després de capgirar un gol inicial del CF Vallirana. Els martorellencs han remuntat en la segona part amb gols de Guille Gámez i Abde, però incomprensiblement s’han deixat empatar quan tenien la victòria a tocar. En un partit per oblidar, l’equip d’Albert Nualart es manté líder, en solitari, però la distància respecte el CF Pallejà, segon classificat, s’ha reduït a només dos punts.

Vallirana sempre és un escenari complex. Els locals han sortit molt forts des de l’inici amb un joc molt directe que ha dificultat molt als martorellencs, qui han fet una primera part molt fluixa. Al quart d’hora de partit, els locals s’han avançat amb un gol de Gerard Escudé, qui ha superat Lluís Garcia. El CF Martorell no s’ha trobat bé en el terreny de joc i ha pogut encaixar un segon gol en una jugada calcada a la de l’1-0. Fins al descans, ha estat un monòleg del CF Vallirana davant un CF Martorell desconegut i sense opcions en atac. En la represa, l’equip de Nualart ha fet un pas endavant. L’entrada de Xavi Marco ha donat un aire nou al joc martorellenc. I al minut 47, Guille Gámez ha fet l’empat. Els martorellencs han començat a millorar les seves prestacions tot i que el CF Vallirana ha tingut dues oportunitats molt clares per tornar a posar el marcador en franquicia. Un bona aturada de Lluís Garcia ha evitat el segon dels locals. El CF Martorell evidenciava que no es trobava còmode, però que a aquestes alçades el que compta és guanyar. I Abde ha tornat a aparèixer. La Pantera ha rescatat l’equip de Nualart amb un altre gol (1-2) a només 9 minuts pel final. Semblava el guió de sempre. Començar a contracorrent per acabar guanyant. Però, aquest cop, el CF Vallirana ha marcat en la jugada següent en un cúmul de despropòsits. Els últims minuts, els martorellencs han jugat més amb el cor amb el cap. El CF Vallirana s’ha quedat amb inferioritat però el marcador no s’ha mogut. El marge respecte el segon és un pèl més curt.