EL PRIMER EQUIP ARRIBARÀ AMB MÉS MARGE DAVANT EL CF PALLEJÀ

Veterans | CFA Espluguenc 2-1 CF MARTORELL

Els martorellencs han caigut al Municipal Salt del Pi en un partit de dues parts ben diferenciades. Els locals s’han avançat amb un 2-0 abans del descans i en la represa, els martorellencs han dominat més i millor i només Rubén ha estat eficaç de cara a porteria. La derrota del CP Sarrià fa que la distància amb la permanència sigui la mateixa, a 1 punt. Això sí, amb una jornada menys.

Primer equip | CF Olesa 1-2 CF MARTORELL

Segona Catalana és més a prop que mai. Després de la relliscada del CF Pallejà (0-0), dissabte, el primer equip del CF Martorell ha superat el derbi d’Olesa té a tocar el campionat de lliga i pujar a Segona Catalana. Dos gols d’Adri Garrido -un a l’inici i l’altre al final de la primera part- han estat decisius per arrodonir una jornada perfecta. Els martorellencs poden segellar l’ascens matemàtic a Segona Catalana la propera jornada en la visita del CF Pallejà al CE Torrent de Llops.

Juvenil A | EF Tàrrega 3-1 CF MARTORELL

Els martorellencs han tancat la temporada amb una derrota intrascendent a Tàrrega. En el primer temps, l’equip de Pedro Sáez ha posat el joc i els locals, els gols. L’equip de l’Urgell ha marcat primer, després ha empatat Eric Íñigo i al límit del descans els locals han fet el segon guanyant l’esquena de la defensa martorellenca. En la represa, el CF Martorell li ha mancat l’ambició per intentar sumar un punt i el Tàrrega ha fet el definitiu 3-1. Amb aquesta derrota, la temporada baixa el teló i Pedro Sáez s’acomiada de la banqueta.

Juvenil B | EF Gavà 3-1 CF MARTORELL

Aquesta crònica no està publicada perquè l’entrenador no ha facilitat la informació.

Juvenil C | CF MARTORELL 1-4 Sant Vicenç AE

L’equip de Manuel Chavero ha perdut al CE Torrent de Llops davant el líder de la categoria que n’ha tingut prou abans del descans per sentenciar el matx (0-3). L’equip de Sant Vicenç dels Horts ha demostrat ser més fort físicament i ha guanyat totes les pilotes dividides. En la represa, Parra ha fet l’1-3 i abans d’acabar ha arribat el quart gol dels visitants.

Cadet A | CF MARTORELL 0-3 UE Rapitenca

L’equip de Sergi Mulet i Arnau Fábregas ha caigut al CE Torrent de Llops davant un dels aspirants a pujar a Divisió d’Honor. Els martorellencs han competit bé durant 80 minuts i Joan Porta ha tingut les millors oportunitats per marcar, però l’encert del porter visitant ho ha impedit en dues ocasions. La Rapitenca ha recollit dues errades del CF Martorell per aplanar el camí al descans (0-2). En la represa, domini dels vistants que han topat amb el porter martorellenc Biel Valle que ha tingut una actuació molt destacada amb 7 aturades de mèrit. Al final, un golàs des del mig del camp ha deixat el 0-3 definitiu.

Cadet B | UE Cornellà 0-3 CF MARTORELL

Victòria de traca i mocador dels martorellencs que s’han graduat a Cornellà fent un dels millors partits de la temporada, sobretot, en una segona part per emmarcar. L’equip de Marc Garcia i Marc Belmonte ha gaudit d’ocasions per avançar-se en el marcador des de l’inici. Almirall, Cano i Raúl han avisat l’equip verd tot i que s’ha arribat al descans amb l’empat inicial. En la represa, exhibició del CF Martorell. Després de dos xuts al pal i tres ocasions més sense definir, l’equip de Garcia i Belmonte s’ha estrenat amb un gol de cap a l’escaire d’Aleix Benaiges recollint una centrada perfecta de Jordi Belmonte. Pocs minuts més tard, contratac marca de la casa de Cano que assisteix a Carlos Prinz per fer el 0-2. A falta de 15 minuts ha arribat la sentència. Joan Almirall feia una jugada de traca amb una sotana dins l’àrea per arrodonir una nova actuació magistral. Amb aquest triomf, els martorellencs recuperen el cinquè lloc a falta de 3 jornades per acabar el campionat.

Cadet C | CF MARTORELL 3-0 CF Pallejà

Pas de gegant dels martorellencs cap al títol de lliga de Segona Divisió i l’ascens a Primera davant un rival directe, el CF Pallejà qui ha quedat enrere amb 6 punts respecte els dos colíders. L’equip de Sergi Duque, Gerard Fabregas i Ferran Povill ha començat amb un ritme frenètic generant moltes oportunitats. Al minut 16, ha fet l’1-0 amb una acció de Carles Servan amb una rematada al segon pal. Fins al descans, els visitans han premut l’accelerador però el CF Martorell ha resistit l’embastida. En la represa, els martorellencs s’han mostrat més ordenats. Al minut 54, Demetrio Vargas ha fet el segon superant la sortida del porter. Vint minuts més tard, un altre cop Vargas, ha sorprès el porter visitant amb un xut inapel·lable. Amb aquest triomf, el CF Martorell comparteix el liderat amb el CF Sant Esteve Sesrovires -qui té un partit més-. A falta de 4 jornades, el somni de la lliga és més a prop.

Cadet D | CF MARTORELL 3-0 UD Vista Alegre

Els martorellencs han sumat una bona victòria davant un dels equips de la part baixa de la classificació. L’equip de Joan Pujol i Adri Garrido ha disposat de moltes oportunitats i en el primer temps només l’encert d’Hugo del Valle ha servit per marxar al descans amb avantatge. En la represa, en el tram final del duel, Alexander i Juan Pablo han segellar la sentència.

Infantil A | EF Gavà 2-1 CF MARTORELL

Després de 7 jornades seguides sense perdre, la derrota ha arribat de manera injust pels martorellencs. Els locals s’han avançat aprofitant un error defensiu en l’àrea del CF Martorell i al cap d’un minut, Marc Conesa ha igualat forces. L’equip de David Gimeno i Víctor Santiago ha dominat i ha tingut millors ocasions. En el tram final del duel, l’EF Gavà ha fet el 2-1 definitiu i els intents a la desesperada dels martorellencs no han pogut evitar l’ensopegada.

Infantil B | CF Can Parellada 3-1 CF MARTORELL

L’equip de David Hernández ha perdut l’amistós a Can Parellada tot i que s’han avançat amb un gol matiner de Marc Garcia després d’una jugada d’Erik Núñez. La reacció dels locals, més forts físicament, han marcat tres gols abans del descans. En la represa, l’àrbitre ha pres tot el protagonisme tot i ser un partit amistós expulsant el martorellenc Escolano per una acció injusta. L’equip d’Hernández ha hagut de fer un gran esforç per resistir durant gairebé mitja hora amb un jugador menys.

Infantil C | CF MARTORELL 2-1 PB Vallirana

Infantil D | Sporting Gavà 6-0 CF MARTORELL

L’equip de Víctor Marco s’ha vist superats clarament en la visita al líder qui ha gestionat el duel com ha volgut en tot moment. Només les aturades del porter martorellenc Dani Hernández han evitat un resultat molt més ampli. Els gavanencs han deixat gairebé el partit resol en el primer temps (3-0) i han arrodonit el triomf en la represa.

Aleví A | EF Olesa 4-4 CF MARTORELL

Un hat-trick de Max Barberà -l’últim gol al límit del temps reglamentari- han permès als martorellencs sumar un punt amb regust a victòria després d’igualar un 3-0 en la primera part. L’equip de Joan Pujol i Adri Garrido ha començat molt espès i els olesans han marcat les diferències en el primer temps. Un gol de Julen Gordillo abans del descans ha fet renéixer els martorellencs. En la represa, Barberà ha fet el 3-2, però un nou gol dels olesans semblava la sentència. El CF Martorell, amb coratge i determinació, ha trobat la recompensa d’un punt gràcies a dos grans gols de Max Barberà en el tram final.

Aleví B | CF MARTORELL 0-2 CF Ciudad Cooperativa

L’equip de Salva Garcia i Sergio Martín continua negat al CE Torrent de Llops i ha encadenat la sisena derrota consecutiva. Els martorellencs han disposat de bones oportunitats però han estat els de Sant Boi qui han sabut definir-les. Amb el 0-1, l’expulsió d’Iker Garcia no ha impedit el CF Martorell seguir pressionant l’àrea visitant, que ho ha intentat fins al final sense èxit.

Aleví C | UD Viladecans 2-0 CF MARTORELL

L’equip de Joel Paredes i Cristian Marín ha ensopegat a Viladecans on els locals han marcat els dos gols en les dues úniques oportunitats en atac. Els martorellencs han xutat tres pilotes al pal i l’àrbitre no ha assenyalat dos penals claríssims. Pas enrere en les aspiracions d’obtenir la tercera plaça.

Aleví D | CF MARTORELL 1-3 CF Ciudad Cooperativa

Els martorellencs han perdut un duel més bon joc que el que ha acabat mostrant el marcador davant el líder de la categoria. L’equip de Manuel Álvarez i Mayte Almagro ha anat sempre a remolc però ha mostrar una bona versió que ha acabat amb un gol de Pol Sentanera que no ha tingut trascendència en el resultat final.

Aleví E | AE Piera 0-+-10 CF MARTORELL

L’equip d’Adri Garrido i Alejandro Duque ha guanyat en la seva visita al cuer en un partit que ha dominat de principi a fi. Els martorellencs, amb una dinàmica molt positiva en aquest tram final de temporada, mantenen totes les opcions d’aconseguir la tercera plaça que és a només un punt.
Aleví F | CF MARTORELL 0-3 CD Fontsanta-Fatjó

Els martorellencs han deixat escapar la victòria en el primer quart quan els visitants s’han avançat amb dos gols i que han sentenciat abans del descans amb el 0-3. A la represa, el CF Martorell ha portat la dinàmica del joc, ha tingut ocasions, però el resultat ja no s’ha mogut més.

Aleví G | CF MARTORELL 3-3 UE Cornellà

Un punt amb sabor agredolç tenint en compte que l’equip de Dani Santiago ha tingut la victòria a tocar amb el hat-trick d’Eric Rodríguez però el Cornellà ha empatat en temps d’afegit. Els visitants s’han avançat en el marcador però Eric ha empatat amb una vaselina recollint una assistència de Joel. Abans de tancar el primer quart, el Cornellà ha tornat a desequilibrar el marcador i així s’ha arribat al descans. En la represa, ha arribat el festival d’Eric amb dos gols més, fent l’empat amb una volea enviant la pilota a l’esquadra i, el 3-2 definint a plaer totalment sol dins l’àrea. Els martorellencs han defensat el mínim avantatge que s’ha igualat en temps de descompte en una acció desafortunada.

Benjamí A | CF MARTORELL 4-0 CF Begues

Golejada que certifica la permanència de forma matemàtica! L’equip de Sergio Garcia ha sumat una victòria molt treballada davant un CF Begues que venia amb la moral reforçada. Un xut al pal de David Porras ha estat el primer avís dels martorellencs en el primer període. El segon quart, el CF Martorell ha seguit dominant i ha trobat el premi del gol. Porras ha enviat una pilota a Erick, qui ha sorprès el porter amb una vaselina. I poc després, els mateixos protagonistes s’han connectat per fer el 2-0 abans del descans. En la represa, el CF Begues ha estirat línies però una acció de Martí Costey ha estat l’inici del tercer gol d’Erick, qui ha superat el porter per damunt. En el darrer quart, David Aguilera ha fet el 4-0 definitiu en una nova assistència de David Porras.

Benjamí B | CF Igualada 4-2 CF MARTORELL

L’equip d’Enric Fábregas i Gerard Fábregas ha caigut a Les Comes tot i ser superior als anoiencs. En els tres primers quarts el CF Martorell han fet un recital de joc i d’oportunitats que no ha sabut aprofitar. En canvi, els locals han executat les dues ocasions que han disposat per xutar a porteria. En l’últim quart, els martorellencs han estat capaços d’empatar mitjançant David Aguilera, que ha donat esperança per puntuar. Amb el 2-2, el conjunt dels Fábregas han fet un pas endavant i els anoiencs han segellat la victòria aprofitant els espais.

Benjamí C | Athletic Viladecans 0-8 CF MARTORELL

L’equip d’Arnau Fàbregas i Pau Bonastre ha vençut a domicili amb un resultat contundent. Els martorellencs han anat de menys a més però han dominat tot el partit. Sense porter disponible, hem hagut de jugar amb jugadors de camp sota pals. Els de Viladecans han començat amb intensitat, i només començar han avisat amb una bona ocasió. Tot i així, poc a poc l’equip martorellenc ha començat a imposar el seu domini. El primer quart ha acabat amb un 0-2, dos gols d’Alex. Després d’un espès segon quart, s’ha arribat al descans mantenint-se el mateix marcador. Alex Estepa ha tornat a aparèixer fent dos gols més i signant un pòquer en el seu compte particular. A la represa, els martorellencs han pogut sentenciar el partit amb un domini aclaparador. Haitam, Bilal i Zuher han tancat la golejada.

Benjamí D | Incresa Atlètic 5-0 CF MARTORELL

El conjunt d’Albert Cano i Martin Cañizares ha perdut davant el tercer classificat després de resistir gairebé fins al descans. En la represa, l’equip de Molins de Rei ha posat una marxa més i els martorellencs s’han vist sorpresos per la definició local.

Benjamí E | Ciudad Cooperativa CF 1-9 CF MARTORELL

Els martorellencs han acabat golejant davant d’un dels equips de la part baixa de la classificació. L’encert i l’efectivitat del CF Martorell ha estat clau per entendre el resultat final.

Benjamí F | CF Cubelles 5-1 CF MARTORELL

El conjunt de Ferran Povill i Joseph Adrian Morales, amb quatre de baixes de pes, ha acabat caient després de resistir fins a la segona part. Els martorellencs han ofert resistència a un dels rivals de la part alta de la classificació. Fins i tot s’han avançat en el marcador amb un gran gol de volea d’Adrián Herrador, però els locals han empatat abans del descans. En la represa, tot ha canviat. Els locals han marcat ben aviat i han passat per sobre. Pablo i Rayan, del benjamí H i Binaf, del prebenjamin A han substituït les absències en la convocatòria.

Benjamí G | CF MARTORELL 0-7 Sector Montserratina

Els martorellencs s’han vist superats per un equip que està lluitant per ser campió de lliga i que ha demostrat que té un nivell diferent. El CF Martorell ha de passar pàgina i aprendre del que pot millorar de cara als partits que resten fins a final de temporada.

Benjamí H | UE Cornellà +-10-0 CF MARTORELL

L’equip de Pepo no ha tingut cap opció davant una UE Cornellà molt superior. Els martorellencs s’han vist superats per un equip millor tècnicament i físicament.

Prebenjamí A | EF Gavà 2-3 CF MARTORELL

Victòria de mèrit de l’equip de Víctor Rodríguez i Óscar Alonso a Gavà en un dels partits més disputats de tot el curs. Els martorellencs han capgirat el gol inicial dels locals gràcies a l’encert de Carnerero i Planas. Tot i això, l’EF Gavà ha empatat i s’ha arribat al descans amb aquest resultat. En la represa, les aturades del porter Pol Domingo, habitual del prebenjami B ha mantingut les esperances de puntuar del CF Martorell. Un golàs de falta de Leire del Bosque ha suposat el 2-3 definitiu. Fins al final, l’esforç i el coratge dels martorellencs ha acabat amb un triomf molt celebrat.

Prebenjamí B | CF MARTORELL 2-3 EF Gavà

L’equip de Cristian Cascón i Arnau Tomás ha perdut una bona oportunitat per sumar els tres punts davant un EF Gavà que ha estat més eficaç de cara a porteria. Els gavanencs s’han avançat amb dos gols i el doblet de Castelló no ha servit per, com a mínim, esgarrapar un empat.

Prebenjamí C | Molins de Rei CF 1-7 CF MARTORELL

El conjunt de Marcel Puerta ha acabat guanyant amb comoditat un partit igualat fins el primer gol dels martorellencs. El CF Martorell ha anat clarament de menys a més i en la segona part ha consumat una nova victòria per mantenir una ratxa espectacular de resultats.

Prebenjamí D | CF MARTORELL 1-6 UE Sant Joan Despí

L’equip de Daniel Miras i Adrià Gorro ha caigut al CE Torrent de Llops en un duel amb dues cares ben diferents. En la primera, els visitants han sentenciat amb un contundent 0-4. En la represa, els martorellencs han millorat i ha gaudit d’oportunitats clares com un xut al travesser de Joshua i que només ha sabut transformat Dídac. El porter visitant ha mostrat una gran seguretat en la segona part que ha impedit als martorellencs que s’apropessin en el marcador.

Promeses | CF MARTORELL 3-3 CE Mercantil

Els martorellencs han sumat un punt valuós davant un dels millors equips de la competició. El duel ha estat molt igualat i el CF Martorell s’ha vist superat a l’inici amb jugadors més forts físicament i molt ràpids. Oliver, sorprenent amb un xut des de la frontal de l’àrea, ha igualat un gol inicial dels vallesans. En la represa, el CE Mercantil s’ha tornat a avançar, però la reacció dels martorellencs ha estat rápida amb dos gols seguits. Primer, Houdaifa, i després Nico materalitzant una bona jugada de Gerard. Amb el marcador a favor del CF Martorell, els visitants han buscat l’empat i l’han trobat en el darrer quart. Repartiment de punts en un partit molt obert que ha pogut guanyar qualsevol.

Sènior femení | CF MARTORELL vs EF Olesa

Un gol de Susana Segura ha estat decisiu en l’autèntic pas de gegant del primer equip femení en el seu camí cap a Primera Divisió davant el gran aspirant, l’EF Olesa (1-0). En el minut 33. Clara Farreny ha realitzat un desplaçament a l’espai, i Garrido l’ha deixada en safata per Susana, qui des del vèrtex de l’àrea ha fet un golàs enviant la pilota al segon pal. El segon temps ha estat molt igualat i no s’ha mogut el marcador.

Cadet-juvenil A femení | CF Pardinyes 2-1 CF MARTORELL

L’equip d’Abde Haddouch i Pau Bonastre ha tancat la temporada al camp del Pardinyes amb derrota. Les martorellenques han trigat en entrar a un duel igualat. Laura ha tingut la primera ocasió del CF Martorell però ha enviat la pilota al travesser. Seguidament, les blanc-i-vermelles han disposat d’ocasions per marcar però sense encert. El conjunt lleidatà, en canvi, sí que ha aprofitat les seves accions i ha marxat amb un 2-0 al descans. El CF Martorell ha dominat en la segona meitat, però no ha estat suficient per capgirar el marcador. Laura ha tornat a estavellar l’esfèrica al pal, just abans del gol martorellenc. Clara Farreny ha escurçat distàncies a través d’un llançament de falta des de la frontal.

Cadet-juvenil B femení | CD Fontsanta-Fatjó 1-2 CF MARTORELL

El conjunt de Carlos Cano i José Antonio Balada ha tancat el curs amb una victòria a Cornellà davant un Fontsanta-Fatjó amb jugadores de bon nivell. Un gol matiner de Júlia Griset ha aplanat el camí, tot i que abans del descans les locals han igualat forces. En la segona part, les martorellenques han fet un pas endavant, han millorat les prestacions i Claudia Sánchez ha marcat l’1-2 definitiu. Final de curs per emmarcar amb 7 victòries consecutives per acabar en sisena posició de Segona Divisió.

Infantil-aleví A femení |  Santboià FC 1-3 CF MARTORELL

L’equip d’Anabel Chiquero i Clara Pernía s’ha proclamat campió de lliga de Segona Divisió de forma matemàtica després de l’empat del segon classificat, el CF Pallejà a Igualada (2-2).  Campiones… al camp i amb remuntada inclosa. El CF Martorell ha capgirat un 1-0 que ha arrossegat gairebé tot el partit després que les locals s’avancessin en una acció de pilota aturada. Les martorellenques han tret l’orgull i han demostrat que són campiones de veritat capgirant el resultat amb tres gols gairebé consecutius. Amb aquesta victòria, el CF Martorell ha acabat la lliga com a campió de forma folgada.
Infantil-aleví B femení | CF MARTORELL 6-0 EF Planadeu
L’equip de Danae Moreno i Núria Bonastre ha sumat una última victòria en un partit intrascendent davant el cuer de la categoria. Les martorellenques s’han contagiat del joc visitant tot i acabar el curs amb una golejada. El sostcampionat de lliga és el premi a una temporada de creixement.