EL PRIMER EQUIP CAU AL CAMP DEL SANT MAURE EN UN AMISTÓS

Guille Gámez ha estat l’autor dels dos gols a Santa Margarida de Montbui. Foto: Marta Gila Santafé

El primer equip del CF Martorell ha perdut en l’amistós disputat, aquest dimarts, a Santa Margarida de Montbui davant la UD Sant Maure (3-2). Després de realitzar una primera part força fluixa, els martorellencs han posat una marxa més a la represa. Guille Gámez, amb dos gols, ha estat el protagonista d’un CF Martorell que ha pogut empatar amb un xut d’Abde al pal.

Els anoiencs s’han avançat ben aviat. Al minut 4, una badada defenisva en la sortida d’un córner, el Sant Maure ha fet l’1-0. El segon podia haver arribat tot seguit, però la pilota s’ha estavellat al pal. La primera resposta dels martorellencs ha estat a peus d’Abde, que ha aturat el porter, després d’una bona recuperació de la pilota. Al minut 20, ha arribat el 2-0. Una pèrdua de pilota dels martorellencs ha provocat un golàs des de fora l’àrea. Fins al descans, el Sant Maure ha controlat el partit i la pilota.

En la represa, els jugadors de refresc donen un altre aire al CF Martorell. L’equip de Nualart apuja la intensitat i millora en tots els aspectes del joc. El porter Lluís Garcia, amb una gran estirada, evita el tercer dels locals. Els martorellencs estiren les línies i tenen dues oportunitats clares molt seguides. Primer, Colell, qui dins l’àrea envia la pilota als núvols. I després, Víctor Marco, que envia la pilota per sobre el travesser. Quan millor jugava el CF Martorell ha arribat el 3-0 en una pilotada llarga.
Els martorellencs han retallat diferències amb dos gols gairebé seguits de Guille. El 3-2 és fruit d’un rebot després d’un xut potent de Mauro. L’equip de Nualart ha tingut 20 minuts finals de bon joc i ocasions per segellar l’empat. La més clara, un xut al pal d’Abde. Al final, el CF Martorell ha sortit derrotat de Santa Margarida de Montbui. Un bon test davant d’un Sant Maure que és segon classificat del grup dotzè de Tercera Catalana.