EL PRIMER EQUIP FEMENÍ TOMBA SUBURENSE I TÉ EL LIDERAT A TOCAR

Les martorellenques han derrotat el líder invicte de la competició al seu terreny de joc. Foto: CFM

Veterans | UD Montserratina 5-1 CF MARTORELL

Els martorellencs han sortit escaldats de la seva visita a Viladecans en un partit que s’ha decidit en la segona part. En la primera, el duel ha estat igualadíssim i cap dels dos equips ha estat capaç d’estrenar el marcador. Els locals ho han fet en la represa amb dos gols en un minut fatídic. Juan Cantarero ha retallat diferències i en dos contratacs del Sector han enterrat definitivament totes les opcions del CF Martorell de sumar en aquesta jornada.

Primer equip | UE Can Roca 87 0-2 CF MARTORELL

El primer equip ha guanyat un d’aquells partits que haurà de recordar si, al final de temporada, aconsegueix consumar l’objectiu que està perseguint tot el curs. La victòria al camp del Can Roca 74 (0-2) fa que l’equip d’Albert Nualart mantingui l’avantatge de quatre punts respecte el segon classificat, el Pallejà, i incrementi fins a 8 punts la diferència amb el tercer, la Peña Unión Málaga, que ha perdut per segona jornada consecutiva.

Juvenil A | CD La Floresta 2-0 CF MARTORELL

L’efecitivat d’Oussama Chit, amb dos gols, ha permès al CD La Floresta endur-se la victòria en un partit en què n’ha tingut prou amb una ocasió i mitja que ha generat en els 90 minuts. Els martorellencs han reaccionat arran de l’1-0 i ha disposat de fins a quartre oportunitats clares per establir l’empat. En la represa, l’equip de Sáez ha estat superior, però en un contracop han fet el 2-0 final en una indecisió al mig del camp. En el segon temps, el CF Martorell només ha gaudit d’una ocasió claríssima a peus d’Ivan Fernández. Els locals, amb un joc més directe, ha tingut la pilota i ha demostrat més fermesa d’un CF Martorell que ha tingut menys pistonada.

Juvenil B | UE Sant Ildefons 6-0 CF MARTORELL

Els de Marc Circuns han caigut golejats a Cornellà davant el tercer classificat i ja encadenen cinc derrotes en les últimes sis jornades. Després d’uns primers 20 minuts igualats, amb un CF Martorell molt ordenat defensivament, la UE Sant Ildefons s’ha avançat amb dos gols abans del descans en dues errades de marcatge. En la represa, Circuns ha modificat el sistema de joc i els martorellencs han creat perill amb tres ocasions molt clares que no acaben en gol. Després dels intents per retallar diferències, el conjunt de Cornellà ha fet el 3-0 i ha deixat el partit sentenciat. En els últims minuts, dos gols més dels locals han eixamplat, encara més, la diferència en el marcador.

Juvenil C | Recreativa Sant Feliu 3-0 CF MARTORELL

Els martorellencs han perdut un partit clau en la lluita per la permanència davant un rival directe en la classificació. Per enèssima vegada, el CF Martorell l’han penalitzat les errades al principi del partit. A la mitja hora, la Recre guanyava 2-0. A partir d’aleshores, els martorellencs han guanyat crèdit. Sense eficàcia golejadora, el conjunt de Sant Feliu ha fet el 3-0 al límit del final del temps reglamentari.

Cadet A | CF MARTORELL 1-1 UE Castelldefels

Empat entre dos equips que han arribat amb molta necessitat sent rivals directes en la lluita per la permanència. Al final, s’han hagut de repetir els punts. L’equip de Joel Paredes ha sumat un empat, el tercer en les últimes quatre jornades de lliga. Els martorellencs continuen negats de cara a porteria, tot i tenir ocasions molt clares per marcar. La més clara, al límit del descans, quan Álex Navarro ha enviat als núvols un xut sol davant del porter. En la represa, el joc s’ha igualat molt més. Els de Paredes han pogut marcar en tres ocasions més en la represa i qui s’han acabat avançant en el marcador ha estat el Castelldefels. En només cinc minuts, el CF Martorell ha empatat amb un gol de Raúl Kulaga. A dos minuts pel final, l’àrbitre Morros Monge no ha assenyalat com a penal una falta dins l’àrea sobre Guillem. Els martorellencs, que no guanyen des de l’estrena de Joel Paredes a la banqueta, segueix oferint bon joc però la manca d’encert li impedeix sumar els punts que necessita per sortir dels llocs de descens.

Cadet B | CF Sant Andreu de la Barca 0-1 CF MARTORELL

Guanyar a Can Salvi sempre té una doble recompensa pel CF Martorell. El conjunt de Marc García i Marc Belmonte ha fet un partit espectacular i s’ha endut el derbi per excel·lència per la mínima. I això que els martorellencs han arribat a Sant Andreu amb només dos recanvis a la banqueta. El partit ha començat molt igualat amb un parell d’ocasions de Joan i Iker. Al minut 20 hi ha hagut una jugada decisiva amb l’expulsió d’Álex Cano per doble amonestació, fruit d’una picabaralla. Abans del descans, els andreuencs s’han quedat amb inferioritat per l’expulsió de Torres. En la represa, amb els dos equips amb 10 jugadors el domini ha estat pels martorellencs. Dues oportunitats sense encert ha estat el poc bagatge de l’equip dels Marcs. Quan el partit semblava que acabaria amb un empat sense gols, a falta de 5 minuts, un penal comès pel porter Elías sobre Iker l’ha transformat David Viloria fent el 0-1 que seria definitiu. Els intents a la desesperada del CF Sant Andreu de la Barca penjant pilotes a l’olla en l’últim alè no ha canviat el guió final. Cal destacar el partidàs dels tres centrals del CF Martorell: Ayman Pereira, Jordi Sellés i Carlos Prinz. Una victòria molt celebrada que permet als martorellencs mantenir-se en el tercer lloc en solitari.
Cadet C | CF Sant Esteve Sesrovires 1-0 CF MARTORELL

Derrota inmerescuda entre dos rivals directes en la part més alta en un derbi on els sesrovirencs han utilitzat tots els mètodes possibles amb constants pèrdues de temps per desbancar el CF Martorell del coliderat i atrapar-los en la classificació. Al minut 30, en un llançament de banda, Abdelmalik ha pentinat la pilota i la rematada de Demetrio Vargas s’ha estavellat al pal. I així s’ha arribat al descans. En la represa, els locals s’han avançat en un rebuig dins l’àrea després d’un córner. Aquí ha començat el partit que desitjaven els sesrovirencs, qui han sabut gestionar el mínim avantatge. Vargas, sol davant del porter, ha tingut una doble ocasió per empatar. La banqueta local ha contribuït a perdre temps cancel·lant canvis a darrera hora, que ha provocat alguna discussió amb l’àrbitre. Aquest fet i les pèrdues de temps de jugadors sesrovirencs al·legant que estaven lesionats dins el terreny de joc ha desconcentrat definitvament els martorellencs. En temps afegit, Carles Servan ha rematat al travesser una centrada d’Adrià Álvarez.

Cadet D | Santboià FC 0-2 CF MARTORELL

Gran victòria de l’equip de Joan Pujol en un partit molt vistós que s’ha decantat per l’encert en les jugades individuals. Dues accions que permeten als martorellencs sumar tres d’or a domicili.

Infantil A | CF MARTORELL 1-2 Santboià FC

L’equip de David Gimeno ha perdut per la mínima al CE Torrent de Llops en un duel que s’ha decidit per detalls davant un Santboià FC, amb molta empenta i jugant al límit. A més, l’arbitratge ha estat per oblidar després d’anular un gol legal al CF Martorell i xiular de manera desigual.

Infantil B | CF MARTORELL (suspès) UE Sant Joan Despí

El partit no s’ha jugat per incompareixença del rival. El comité de competició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) haurà de determinar, ara, quina és la resolució dels fets. Els martorellencs han aprofitat l’absència del rival per jugar un partidet entre els 18 jugadors convocats.

Infantil C | CF Sant Esteve Sesrovires 3-2 CF MARTORELL

Dos gols de penal i una badada defensiva han sigut un càstig massa gran per un CF Martorell que ha generat moltes ocasions d’atac i que ha merescut, com a mínim, esgarrapar un punt. Els martorellencs s’han buidat en el terreny de joc i han aconseguit igualar el gol matiner dels locals. El doblet de Guillem Moreno no ha servit, aquest cop, perquè els martorellencs no marxessin amb el sarró buit cap a casa.

Infantil D | CF MARTORELL 0-4 Recreativa Sant Feliu

L’equip de Víctor Marco i Dani Ruiz no ha pogut sorprendre el segon classificat, la Recreativa Sant Feliu que s’ha avançat al minut 11 de partit en una jugada en què el visitant Víctor Rivas ha col·locat una vaselina espectacular per sobre el porter Achille. Sent superiors físicament, també, els de Sant Feliu han fet el segon en la sortida d’un córner i l’útlim, en una badada defensiva que Marqueño fa el doblet per arrodonir el marcador. Les poques ocasions generades pels martorellencs no han servit per inquietar la Recreativa. Cal destacar el partidàs de Pol Herrero, qui ha hagut de ballar amb la més lletja i l’ha fet avorrir en el terreny de joc amb un marcatge impecable.

Aleví A | CF MARTORELL 4-4 CF Sant Esteve Sesrovires

Els martorellencs han vist com se li escapaven dos punts en l’últim minut amb un golàs de traca després de capgirar un 3-0 -els tres gols de Marc Palau- que ha encaixat en els dos primers quarts. Abans del descans, l’equip de Xavi Marco i Dani Ruiz ha retallat diferències i ha donat la volta en el marcador amb dos gols més de Max Salinas i Ivan Estepa. Quan semblava que els tres punts marxaven cap a Martorell, el CF Sanes ha fet l’empat definitiu amb una fuetada.

Aleví B | CF MARTORELL 0-1 CD Marianao Poblet

L’equip de Salva Garcia ha perdut a casa davant un rival directe per ser en el grup capdavanter de la classificació. Els martorellencs, que han estat superiors i han tingut les millors ocasions, han acabat cedint amb un gol llunyà a les acaballes de l’enfrontament.

Aleví C | Fundació UE Cornellà 1-3 CF MARTORELL

El conjunt de Joel Paredes ha capgirat un partit en un final espectacular on han marcat tres gols, dos d’ells en l’últim quart. I això que els locals han fet l’1-0 als 20 segons del duel. En una jugada d’atac, Arnau Téllez ha establert l’empat. En la represa, el CF Martorell ha seguit jugant la pilota des del darrere tot i la pressió del conjunt del Baix Llobregat. S’arriba al quart cuart amb l’empat (1-1). Un altre cop Arnau és qui genera perill i l’oportunisme d’Adrián fa que marqui l’1-2. El porter Almirall ha salvat els martorellencs i a falta de 3 minuts, Adrián ha sentenciat. Fabián, jugador de l’aleví D, ha reforçat l’equip.

Aleví D | UD Vista Alegre 1-8 CF MARTORELL

L’equip de Manuel Álvarez s’aferra en la tercera posició de la taula gràcies a una nova golejada a domicili davant una UD Vista Alegre que lluita entre els llocs compromesos de la classificació. Els martorellencs s’han adaptat al nou sistema de joc plantejat pel cos tècnic i ha dominat de principi a fi. El porter del CF Martorell, Eloy Cortadas, habitual de l’aleví E, ha contribuït en la victòria.

Aleví E | CF MARTORELL 7-0 CE Òdena

L’equip d’Adri Garrido i Alejandro Duque ha tornat a guanyar amb molta autoritat de principi a fi. Lucas Sánchez, que avui ha arribat a la trentena de gols i és el màxim golejador de la categoria, ha obert la llauna amb un gol matiner. Els anoiencs han tingut dues ocasions clares que no han sabut transformar. Però l’equip de Garrido i Duque ja no donaria més facilitats i ha deixat el duel sentenciat al descans (6-0). En la represa, el CF Martorell només ha executat una de les moltes oportunitats que ha generat i, un cop més, ha mantingut la porteria a zero.
Aleví F | Àgora Masia Bach 10-0 CF MARTORELL

Els martorellencs no han tingut cap opció a Sant Esteve Sesrovires i s’ha vist superat per un equip que ha estat molt superior en totes les seves línies i jugant, pràcticament de memoria. El CF Martorell ha fet un gran treball físic però li ha mancat encert en algunes accions claríssimes en atac.

Aleví G | UE Sant Joan Despí 11-0 CF MARTORELL

Els locals han deixat el partit sentenciat al descans (7-0). En la represa, els locals han baixat el ritme i els martorellencs han creat més ocasions de gol. Fins i tot, la UE Sant Joan Despí ha marcat un gol fantasma.

Benjamí A | CF MARTORELL 2-1 CF Vinyets-Molí Vell

Els martorellencs han sumat una valuosa victòria davant un rival directe en la zona mitja de la classificació. En el primer quart, el capità Unai Martín ha marcat l’1-0 en una jugada a pilota aturada. Els visitants, pràcticament, no han inquietat en la primera part. En la represa, però, l’equip de Sant Boi ha estirat les linies i en una contra, Erik Arias ha superat el porter fent el 2-0. A falta de tres minuts pel final, el Vinyets Molí Vell ha retallar diferències, però sense temps per intentar esgarrapar algun punt del CE Torrent de Llops.

Benjamí B | CF Sant Andreu de la Barca 2-1 CF MARTORELL

L’equip de Sergi Duque, Gerard Fábregas i Enric Fábregas ha ensopegat a casa davant d’un rival en alçada. El partit, que ha estat molt igualat, ha estat marcat per les oportunitats per part de tots dos equips. Els andreuencs han fet el primer amb un gol a propia porteria dels martorellencs i el segon, en un contracop de llibre. En l’últim minut, Adebowale Adedapo, amb una gran jugada individual, ha fet un gol que no ha tingut cap conseqüència en el marcador final.

Benjamí C | CF Begues 2-1 CF MARTORELL

Els martorellencs han tingut contra les cordes el colíder de la categoria en un partit molt intens on només ha faltat el premi de puntuar. El duel ha estat molt igualat i el duel ha arribat al descans sense gols. El porter Patrick ha mantingut les il·lusions intactes dels martorellencs gràcies al penal que ha aturat. En la represa, Unai Garcia ha fet el 0-1 executant una bona jugada d’atac. Però, en cinc minuts, el Begues ha capgirat el resultat amb un gol de penal i un golàs des de lluny. En els darrers instants, els martorellencs han perseguit l’empat sense èxit. El CF Martorell ha plantat cara al camp d’un Begues que només ha perdut un partit en tot el curs.

Benjamí D | CF MARTORELL 3-2 CF Molins de Rei

L’equip d’Albert Cano i Martin Cañizares ha aconseguit una victòria patida, tot i que al minut 20 guanyava de forma clara (3-0). Dos gols matiners i les aturades del porter Junior han aplanat el camí. En la represa, els visitants han posat una marxa més i han retallat diferències. Els últims minuts els martorellencs han hagut de fer-se forts per obtenir els tres punts

Benjamí E | Atlètic Sant Just 2-5 CF MARTORELL

L’equip de Manuel Chavero ha aconseguit un gran triomf a Sant Just en un partit molt ben jugat. Yago ha marcat un gol matiner i ha permès jugar molt més confiats. Tres gols seguits en tres minuts a l’equador del partit per part dels martorellencs ha deixat el duel sentenciat en el tercer quart (0-4). Els locals han marcat dos gols i han maquillat el resultat final.

Benjamí F | CF MARTORELL 4-0 Vinyets Molí Vell

Els martorellencs han jugat un partit molt rodó des que Obama ha establert l’1-0. Sense cap resistència visitant, el CF Martorell ha marcat el segon abans d’arribar al descans. En la represa, els martorellencs no han afluixat i han marcat dos gols més per consumar una golejada que referma la moral dels visitants.

Benjamí G | CFA Espluguenc 4-0 CF MARTORELL

Els martorellencs no han tingut cap opció al Municipal Salt del Pi després d’un primer temps que s’han sentit molt incòmodes i els espluguins ho han aprofitat per marcar diferències. En la represa, el CF Martorell -que és un equip amb jugadors de primer any- ha competit molt millor demostrant que està en el camí correcte per guanyar autoestima.

Benjamí H | CF MARTORELL 1-2 CD Fontsanta Fatjó

L’equip de Pepo ha estat a punt de vèncer el Fontsanta Fatjó (1-2) després d’avançar-se amb un gol de Biel Poo. L’equip de Cornellà ha empatat amb un gol de penal dubtós i, més tard, ha capgirat el marcador. Durant tot el partit, els martorellencs han fet mèrits per, com a mínim, sumar un punt.

Prebenjamí A | CF MARTORELL 0-7 Fundació UE Cornellà

Els martorellencs, que han encaixat un gol en el primer minut, no han merescut una derrota tan àmplia davant la UE Cornellà. Tot i això, en molts moments de l’encontre només s’ha vist la intensitat del CF Martorell sobre el terreny de joc. Fins al final del tercer període, el triomf del Cornellà era relativament curt (0-3). En el darrer quart, els martorellencs els ha faltat les forces per seguir competint a un alt nivell.

Prebenjamí B | UE Torrelles 0-2 CF MARTORELL

L’equip de Cristian Cascón i Arnau Tomás ha sumat una valuosa victòria a Torrelles de Llobregat en un partit molt complet dels martorellencs. Pablo Garcia ha avançat el CF Martorell, els locals han empatat i en la represa, els gols de Marçal Castelló i, un altre cop, Pablo Garcia han permès assegurar un triomf clar.

Prebenjamí C | CF MARTORELL 3-0 Levante Les Planes FC

Aquesta crònica està pendent que l’enviï el seu entrenador.

Prebenjamí D | Fundació UE Cornellà 2-2 CF MARTORELL

Amb coratge, valentía i ganes de superar-se, els martorellencs han esgarrapat un punt de Cornellà. Tot i les absències de Jon i Joaquín al mig del camp, se n’ha sabut sortir davant un dels equips forts de la categoria. Alcañiz ha avançat els martorellencs i el Cornellà ha donat la volta al marcador. Un gol d’Obiri ha servit per sumar un empat al camp del quart classificat.

Promeses Blanc | Escola RCD Espanyol 3-10 CF MARTORELL

Els martorellencs han guanyat amb solvència en l’amistós que han jugat a la CE Dani Jarque. L’equip d’Alba Moreno i Daniel Santiago ha sortit molt motivat per enfrontar-se al RCD Espanyol i amb molt bones accions col·lectives ha anat superant el rival. Demà s’uniran amb la resta de promeses per jugar el partit de lliga al CE Torrent de Llops davant el CE Sabadell B.

Promeses | CF MARTORELL 2-0 CE Sabadell

Victòria ajustada dels martorellencs que s’ha gestat en la segona part gràcies a dues accions de Houdaifa. El primer gol des del còrner i l’altre definint amb un xut al pal llarg del porter una pilota recuperada. En el primer temps, els martorellencs han disposat de diferents oportunitats però han marxat al descans amb empat sense gols.

Sènior femení | CF Suburense 1-2 CF MARTORELL

El primer equip femení s’ha imposat al camp del líder aquest diumenge. El duel ha estat ben igualat, i hi ha hagut un gran desgast fisic. En el minut 19, les d’Issam El Azzouzzi s’han avançat en el marcador mitjançant un gol de cap de Clara Farreny a la sortida d’un córner. Les martorellenques s’han mantingut ben sòlides en defensa i controlant el partit. Una imprecisió defensiva a les acaballes del primer temps ha deixat en safata una pilota a Júlia Pérez perquè marqués l’empat de vaselina. El conjunt martorellenc ha iniciat un pèl espès el segon temps, però poc a poc ha anat millorant en diversos aspectes. Cristina Gómez ha disposat d’un parell d’ocasions clares per avançar el Martorell rematant en dues jugades d’estratègia. En el minut 66, Susana Segura ha recollit una passada a l’espai i amb un xut creuat ha fet el segon gol del partit. Les blanc-i-vermelles han buscat sentenciar el duel, però la manca d’encert ho ha impedit. El conjunt local ha buscat a la desesperada el gol de l’empat, i amb tres córners seguits en el temps d’afegit, ha estat ben a punt d’aconseguir-ho. Tot i així, el Martorell ha sabut patir en els instants finals i ha acabat enduent-se una victòria molt important. Amb aquest triomf, les martorellenques es consoliden a la segona plaça i s’apropen a tres punts del liderat.

Cadet-juvenil A | CF Base Marc Bartra 2-1 CF MARTORELL

Derrota per la mínima al camp d’un bon equip, superior a nivell classificatori. El partit s’ha caracteritzat per la màxima igualtat en el joc. La bona concentració defensiva ha impedit concedir gaires ocasions al conjunt local. L’equip d’Abde Haddouch ha anat de menys a més i ha anat apropant-se a la porteria contrària i s’ha arribat al descans amb l’empat inicial. El segon temps, el CFMartorell ha mantingut el bon ritme, buidant-se sobre la gespa. Les locals s’han avançat en una jugada aïllada fruit de la desconcentració. Tot i així, l’equip martorellenc s’ha refet, i Marta Bonastre, amb un xut potent des de lluny ha establert l’empat. La tensió ha augmentat al terreny de joc, fruit d’algunes decisions arbitrals. Seguidament ha arribat de forma injusta el 2-1. Una polèmica falta indirecta dins l’àrea ha desencadenat el segon gol pel conjunt de Sant Jaume dels Domenys. Tot i la insistencia final, el premi no ha arribat en un partit on l’equip es mereixia molt més.

Cadet-juvenil B | Levantes Les Planes FC vs CF MARTORELL

Infantil-aleví A | UE Castelldefels vs CF MARTORELL

Aquesta crònica està pendent que l’enviï la seva entrenadora.

Infantil-aleví B | CF MARTORELL 7-0 CE Sant Jordi

El conjunt de Danae Moreno i Núria Bonastre s’ha vist superior contra un rival molt irregular. Dos gols de Mireia Arranz -que ha acabat fent quatre- en el primer quart han servit per encarar el partit amb bon ritme. Les martorellenques han estat encertades de cara porteria i han treballat bé com a equip en un dels millors partits de la temporada.

Prebenjamí-benjamí-aleví A | UD Tancat 0-8 CFMARTORELL

Les martorellenques van golejar a plaer al camp de la UD Tancat, el cuer de la categoria. L’equip de Pepo va tenir un partit molt còmode i va oferir moltes jugades de joc combinatiu.