EL PRIMER EQUIP GOLEJA I LLIGA, DE NOU, EL LIDERAT EN SOLITARI

L’equip de Nualart ha aprofitat l’ensopegada del CF Pallejà per recuperar el liderat a falta de 5 jornades. Foto: Cargol Comunicació

Depenien d’ells mateixos… i ara, una mica més. El primer equip del CF Martorell ha golejat a plaer l’AE Abrera (6-1) i ha aprofitat, a la perfecció, l’empat del fins ara líder, CF Pallejà, ahir, al camp del Sant Vicenç dels Horts Associació (2-2), per situar-se en primer lloc amb un punt més a falta de 5 jornades per acabar la lliga. En el derbi davant l’Abrera, l’equip d’Albert Nualart ha hagut d’aixecar un 0-1 advers en el primer minut del martorellenc Arnau Aguilar gràcies als gols de Xavi Marco, per partida doble, Guille Gámez, Víctor Marco, Max Magatt i David Gimeno.

El derbi no ha començat gens bé pel CF Martorell. En el primer minut, Arnau Aguilar s’ha desmarcat del defensa Marc Colell i ha superat el porter Toni Domínguez (0-1). Aquest gol no ha fet canviar el guió dels martorellencs que, dos minuts més tard, han disposat de la primera ocasió amb un xut de Xavi Marco que ha sortit per ben poc. En menys de 10 minuts, Max Magatt ha estat tombat dins l’àrea pel porter visitant Riojas, el segon molt clar que no ha xiulat l’àrbitre Torreño-Blanca. Al minut 12, Guille Gámez ha fet l’empat amb un golàs de còrner… Gol olímpic! (1-1). El mateix Guille ha pogut fer el segon amb un xut des de fora l’àrea que ha sortit fregant la porteria de l’AE Abrera.

Abans de la mitja hora de joc, Xavi Marco ha capgirat el marcador. El martorellenc, amb un xut ras des de la frontal de l’àrea ha superat Riojas, qui tot i estirar-se no ha pogut evitar que la pilota entrés en la seva porteria (2-1). El domini dels martorellencs s’ha traduït amb dos gols més abans del descans. Víctor Marco, assistit per Albert Serrats, ha marcat el tercer i Max Magatt, recollint un refús del porter dins l’àrea, ha fet el 4-1. En la represa, al minut 51, el porter Riojas ha aturat un penal llançat per Guille Gámez. Nualart ha mogut la banqueta amb l’entrada de David Gimeno, qui ha tingut una bona ocasió per marcar. En el tram final, els martorellencs han posat la cirereta a la golejada. Xavi Marco ha signat el doblet i cinc minuts abans del final, Gimeno ha fet el definitiu 6-1 amb un xut des de la frontal. Abans del xiulet de l’àrbitre, Abde hauria pogut marcat el setè. Victòria convincent i, sobretot, liderat a la butxaca quan només falten 5 jornades per acabar la competició.