EL PRIMER EQUIP MANTÉ EL LIDERAT A COP DE GOLEJADA

Els martorellencs han golejat al filial del Viladecans B i mantenen el liderat en solitari. Foto: Marta Gila Santafé

Veterans | CF MARTORELL 3-3 CF Los Molinos

Els martorellencs han sumat un empat agredolç davant un rival directe en la lluita per la permanència. En un partit ple d’alternatives en el marcador, l’equip de veterans va ser capaç d’igualar forces en els últims instants salvant un punt d’or.

Primer equip | UD Viladecans B 0-4 CF MARTORELL

Nova victòria de l’equip d’Albert Nualart que el manté com a líder en solitari de la categoria amb dos punts de marge respecte el segon classificat, el CF Pallejà. Els martorellencs han dominat absolutament el partit i la golejada hauria estat més àmplia amb un pèl més d’encert. Xavi Marco ha fet el 0-1 i abans del descans, Guille Gámez, el segon. En la represa, el CF Martorell ha mantingut el domini. Max Maggath ha donat la tranquil·litat absoluta amb el 0-3 i Guille, un altre cop, ha establert el marcador definitiu.

Juvenil A | CE Mercantil vs CF MARTORELL

L’equip de Pedro Sáez va suspendre el partit per culpa de la pluja.

Juvenil B | CD Marianao Poblet 1-2 CF MARTORELL

5 victòries consecutives! 15 de 15! L’equip de Sergi Mulet ha guanyat, també, a Sant Boi en un partit estrany que ha permès fer un pas més cap a la salvació a Primera Divisió. El primer temps ha tingut un ritme molt baix i les millors oportunitats han estat pel CF Martorell. Al minut 20, Miki ha enviat un obús que s’ha estavellat al travesser després d’una bona acció iniciada per Arrufat i que ha seguit Yeray. En la jugada següent, el porter local s’ha lluït aturant una rematada de cap espectacular de Daniel Ruiz en una centrada de Marc Cerveró. El mateix Cerveró ha tingut una oportunitat al límit del descans però el seu xut ha sortit fregant el pal. En la represa, el CF Martorell ha sortit amb la mateixa intenció d’endur-se els tres punts. I la recompensa ha arribat al minut 60. Una passada a l’espai de Manel Rebollo ha deixat sol a Joan Balada, qui ha fet el 0-1 amb una vaselina de traca. Dos minuts més tard, l’equip de Mulet ha fet el segon. Una passada d’Arrufat per Yeray, qui ha definit a la perfecció davant el porter local. Amb el 0-2, els martorellencs dominaven i l’àrbitre Morros Monge ha xiulat un penal inexistent que els locals han transformat. El darrer quart d’hora, els martorellencs han estat perfectes en defensa i han impedit al Marianao Poblet que aconseguís l’empat. Nova victòria que reafirma el bon moment que viu l’equip de Mulet.

Juvenil C | CF Pallejà 2-5 CF MARTORELL

Els martorlelencs han sumat un valuós triomf -el tercer consecutiu- i que permet atrapar el CF Pallejà en la classificació. L’equip de Manuel Chavero ha obert el marcador fruit de la pressió que ha permès Neil fer el 0-1. El segon ha arribat poc abans del descans en la sortida d’un córner. En la represa, el CF Martorell ha marcat el 0-3 abans que els locals escurcessin diferències. Poc després, els martorellencs han fet el quart que ha tallat definitivament qualsevol reacció local.

Cadet A | CF MARTORELL 2-1 AE Prat

Sergi Mulet s’ha estrenat amb una victòria a la banqueta del CF Martorell en el seu primer partit al CE Torrent de Llops. Tot i la pluja insistent, els martorellencs han sortit molt forts i ha disposat de diverses ocasions per avançar-se en el marcador. Al minut 33, Joan Ruiz ha penjat una pilota dins l’àrea i els potablaves han marcat a pròpia porteria. En la represa, els visitants han avançat les línies perseguint l’empat, però el CF Martorell s’ha fet fort. I més quan Joan Ruiz, en una altra falta penjada magistral, ha servit per Kevin Chanchicocha s’ha quedat sol davant del porter i l’ha afusell fent el 2-0. En l’últim tram de partit, l’AE Prat ha perseguit l’àrea martorellenca però l’equip de Mulet i Arnau Fábregas s’ha mostrat intractable en defensa. A la contra, Zurita, en dues ocasions, i Kevin han pogut fer la sentència. I en l’última jugada del partit, els potablaves han trobat una recompensa que no els ha permès puntuar a Martorell. Amb aquesta victòria, el CF Martorell fa un primer pas cap a la permanència. L’altra nota positiva ha estat la presència de Jordi Belmonte, del cadet B, que ha disputat 20 minuts després d’estar gairebé tres mesos de baixa.

Cadet B | CF MARTORELL 3-0 Santfeliuenc FC

L’equip de Marc Garcia i Marc Belmonte s’ha retrobat a sí mateix amb un triomf inqüestionable davant el Santfeliuenc FC al CE Torrent de Llops enmig de la pluja. Un gol matiner de Cata, recollint una assistència de Dídac, ha donat tranquil·litat als martorellencs. Abans d’acabar el primer temps, Jordi Belmonte ha tingut l’oportunitat d’ampliar diferències però li ha mancat encert en els metres finals. En la represa, el CF Martorell ha fet un pas més en el seu domini tot i l’expulsió d’Ayman Pereira, qui ha rebut dues targetes grogues seguides per protestar. L’actuació del porter martorellenc Joan Segura ha permès mantenir la porteria imbatuda. Al minut 62, Dídac Rodríguez ha fet el segon després d’un llançament de córner executat per Joan Almirall. El castellvinenc, el millor del CF Martorell, ha arrodonit la victòria amb el 3-0 amb una vaselina de traca després d’una assistència del seu cosí, Gerard Almirall. Un triomf balsàmic per recuperar forces durant la Setmana Santa.

Cadet C | MARTORELL 3-0 Molins de Rei CF

L’equip de Sergi Duque, Gerard Fábregas i Ferran Povill ha guanyat al CE Torrent de Llops un partit que hagués pogut acabar amb una golejada d’escàndol. Els martorellencs han iniciat el partit generant ocasions sense concretar-les amb encert. Al minut 20, Felipe Osorio ha desaprofitat una acció davant del porter qui, també, ha evitat el gol en una altra jugada de Carles Servan. Abans del descans, un altre cop, Osorio no ha tingut l’encert d’obrir la llauna. En la represa, Alex Sanuy, amb una fuetada des de la frontal de l’àrea a l’escaire de la porteria visitant, ha aconseguit fer l’1-0 desitjat. Tres minuts més tard, Abdelmalik Azarfane, ha tret les teranyines de la porteria visitant amb un xut sublim amb l’esquerra. Izan Ibáñez ha tingut el tercer a les seves bótes en dues ocasions: la primera, el seu xut ha sortit desviat i, la segona, l’ha estavellat a la creueta. El 3-0 definitiu l’ha signat Carles Servan superant la sortida del porter després d’una assistència d’Abdel.

Cadet D |

L’equip de Joan Pujol i Adri Garrido va ajornar el partit d’aquesta jornada.

Infantil A | Levante Les Planes 3-3 CF MARTORELL

L’equip de David Gimeno i Víctor Santiago s’ha guanyat a pols un punt a Sant Joan Despí en un partit sota la pluja. Els martorellencs, que sempre han anat per davant en el marcador, han tingut una ocasió claríssima al final per endur-se la victòria. També el Levante Les Planes qui, amb un xut al travesser, ha pogut sumar els tres punts. David Pachón, amb dos gols ha estat el protagonista. Al final, Repartiment de punts i amb la sensació que s’ha recuperat el bon to.

Infantil B | CF MARTORELL 5-0 CF Gavà Mar

L’equip de David Hernández ha golejat el cuer de la categoria en una victòria balsàmica al CE Torrent de Llops. El duel ha tingut dues cares ben diferents. En la primera, els martorellencs s’han volgut treure la pressió del damunt fins que Pau Querol ha obert la llauna. En la represa, l’equip d’Hernández ha posat una marxa més i, aprofitant els espais, ha pogut ampliar la diferència. Dani Moreno ha fet el segon recollint una bona passada de Jordi Amat. En cinc minuts, Adrià Núñez ha marcat dos gols i abans d’acabar, Jordi Amat ha trencat el fora de joc i s’ha quedat sol davant del porter per establir la maneta definitiva.

Infantil C | CF MARTORELL 0-3 CD Almeda

Els martorellencs han caigut de manera injusta al CE Torrent de Llops davant d’un rival que ha aprofitat les tres arribades puntuals que ha tingut en tot el partit per endur-se la victòria. L’equip d’Arnau Fábregas i Sergi García ha enviat fins a tres xuts al pal i ha gaudit d’una munió d’oportunitats per guanyar el partit. Els martorellencs, que han patit l’expulsió de Guillem Moreno, poden estar orgullosos del partit que han jugat abans de l’aturada de Setmana Santa.

Infantil D | Fundació UE Cornellà 3-1 CF MARTORELL

Els martorellencs, molt tocats per les baixes, han acabat perdent un partit en el que s’havien avançat primer al camp d’un dels rivals que compten amb jugadors de segon any. Duro ha marcat amb l’ajuda del travesser i poc després, els locals han capgirat el marcador tot i les aturades del porter martorellenc Dani Hernández. En la represa, el CF Martorell ha intentat aguantar l’embastida i el tercer gol local ha estat la sentència.

Aleví A | Molins de Rei CF 4-4 CF MARTORELL

Partit d’alternatives que els dos equips s’han acabat repartint els punts. Després d’un inici igualat i sense gols, l’equip de Joan Pujol s’ha vist superat amb un 3-0 advers. Els martorellencs, enlloc de rendir-se, han estat capaços d’igualar un 4-1 advers en un final de partit espectacular. Fins i tot, el CF Martorell ha tingut una oportunitat per fer el cinquè i fer realitat la remuntada. Al final, però, un punt d’or gràcies al coratge i l’amor propi dels martorellencs.

Aleví B | CF MARTORELL 1-9 CFA Espluguenc

L’equip de Salva García no ha tingut cap opció davant el líder indiscutible de la categoria. Els martorellencs han intentat plantar cara però la superioritat ha quedat palesa en el terreny de joc. Tot i els 9 gols encaixats, l’actuació del porter martorellenc Quim Grima ha estat molt destacada per les seves aturades evitant una golejada molt més àmplia.

Aleví C | CF MARTORELL 4-2 EF Gavà

Partidàs i victòra de l’equip de Joel Paredes i Cristian Marín que ha superat el quart classificat i s’apropa fins el tercer lloc. En un inici espectacular, els martorellencs han fet dos gols matiners i al minut 6 ja guanyaven 2-0. Adam, en una jugada d’estratègia, i Adrián Rodríguez, després una assistència d’Arnau, han estat els golejadors. Els visitants han retallat diferències, però el CF Martorell s’ha refet ràpidament amb un gol psicològic abans del descans d’Eric Parra en una falta lateral. En la represa, l’equip de Paredes i Marín ha seguit dominant i Arnau Téllez ha fet el golàs de la jornada amb un llançament de falta des de 20 metres. Amb el 4-1, els martorellencs s’han defensat i l’EF Gavà ha fet el segon que no tindria cap conseqüència en el marcador.

Aleví D | Can Vidalet CF 0-7 CF MARTORELL

L’equip de Manuel Álvarez i Mayte Almagro ha sumat una victòria contundent a Esplugues que s’ha gestat des del primer minut quan Nil Munné ha obert la llauna. Quatre minuts més tard, Ivan ha fet el 0-2 amb un golàs de falta col·locant la pilota al pal llarg del porter. En un segon quart molt disputat el marcador no s’ha mogut. En la represa, Pol ha marcat el tercer després d’una jugada col·lectiva. A partir d’aleshores ha aparegut Joel Moreno, qui ha fet un póker de gols, tres d’ells en només 10 minuts.

Aleví E | PB Vallirana 7-1 CF MARTORELL

L’equip d’Adri Garrido i Alejandro Duque continua estancat i a Vallirana ha fet el partit més fluix del curs contra el millor equip de la categoria. Un gol matiner d’Abel a pilota aturada ha fet somiar als martorellenecs. Però, a partir d’aleshores, el domini, les ocasions i els gols han estat pel CF Vallirana. El CF Martorell espera redreçar la situació després de l’aturada de Setmana Santa.
Aleví F | CF MARTORELL 0-6 Sector Montserratina

En un partit passat per aigua, els martorellencs no han pogut davant un Sector Montserratina que s’ha avançat amb dos gols ben aviat. El conjunt de Quim Gobern i Marc Cerveró ha patit amb el fred i l’àrbitre ha finalitzat el partit al tercer quart veient que els nens estaven patint fred i el resultat estava decidit.

Aleví G | CF MARTORELL 1-11 CF Vinyets-Molí Vell

El conjunt de Dani Santiago no ha pogut competir com li hagués agradat davant d’un equip format per jugadors de segon any i molt superior físicament. Tot i això, els martorellencs han plantat cara tot i que al descans el partit ja estava sentenciat (0-6). El CF Martorell ha retallat diferències amb un gol de Raimon, qui ha pogut recollir un rebuig en una falta executada per Víctor. Amb molt cansament acumulat, els vistants ho han aprofitat per ampliar el marcador.

Benjamí A | CF MARTORELL 2-2 CF Sant Andreu de la Barca

Empat amb sabor a victòria pels martorellencs en el derbi per excel·lència al CE Torrent de Llops davant un CF Sant Andreu de la Barca, amb una ratxa imparable i lluitant pel liderat. Els martorellencs han iniciat el partit amb les idees molt clares amb la intenció de sorprendre els andreuencs. I així ha arribat l’1-0, al minut 6. David Porras, jugador del benjamí B, ha pressionat la sortida de pilota del porter visitant, qui ha errat en un rebuig, i el martorellenc ha marcat a porteria buida. Amb el resultat advers, el CF Sant Andreu de la Barca ha eixamplat línies, ha dominat la pilota però s’ha trobat amb un CF Martorell que no ha concedit ocasions al rival amb una bona defensa. En el segon quart, el guió ha seguit sent el mateix i un xut de Porras ha sortit fregant el pal. Però en l’última jugada abans del descans, els visitants han empatat en un contracop de llibre que no ha pogut fer res el porter Kilian. En la represa, els visitants han fet un pas endavant i ha trobat la recompensa capgirant el marcador. L’equip de Sergio García no s’ha rendit i ha jugat amb el convenciment d’empatar i de buscar la victòria. Tot i el cansament acumulat, en el darrer quart, el CF Martorell ha aconseguit l’empat. En una falta lateral a favor dels visitants, Víctor ha recollit el rebuig i ha iniciat un contracop que ha executat Ilias que ha superat el porter visitant col·locant-li la pilota per sobre. Era l’empat defintiu.

Benjamí B | Molins de Rei CF 6-3 CF MARTORELL

Els martorellencs han plantat cara al tercer classificat i, en un final ajustat, els tres punts s’han quedat a Molins de Rei. En una primera part per oblidar, l’equip de Sergi Duque i Gerard Fábregas ha encaixat un 3-0 gairebé definitiu. En la represa, el CF Martorell s’ha aixecat i ha marcat tres gols. Amb 4-3 a falta de pocs minuts per al final, els molinencs han acabat amb la il·lusió de puntuar amb dos gols en dos minuts.

Benjamí C | CF MARTORELL 6-0 UE Sitges

El conjunt d’Arnau Fàbregas i Pau Bonastre ha guanyat a la UE Sitges en un partit en què ha dominat de principi a fi. Ara bé, els martorellencs han disposat de moltíssimes oportunitats per aconseguir un resultat molt més ampli. Amb aquest triomf, el CF Martorell encadena quatre jornades sense perdre i confirma la millora en aquest tram de la temporada.

Benjamí D | UE La Palma de Cervelló 2-3 CF MARTORELL

Per primer cop aquest curs, l’equip d’Albert Cano i Martin Cañizares ha sumat dues victòries seguides. Ho ha fet sota la pluja i per la mínima a La Palma de Cervelló. Els martorellencs han tingut la fortuna d’avançar-se a la mitja hora de joc amb un gol en pròpia porteria. En aquest moment, el partit ha tingut alternatives. Primer han empatat els locals i, dos minuts més tard, una acció individual preciosa de Raúl Galán ha suposat l’1-2. Deu minuts més tard, David Garcia ha marcat el tercer que semblava definitiu. Però a falta de dos minuts, La Palma ha retallat diferències però no ha pogut impedir que els tres punts marxessin cap a Martorell.

Benjamí E |  Sant Vicenç Associació 1-5 CF MARTORELL

Els martorellencs han guanyat amb claredat a Sant Vicenç dels Horts i marxen de Setmana Santa amb un somriure. Un gol de Marc Villegas en el primer minut ha obert el camí cap a la golejada. Un partit molt plàcid pel conjunt de Manuel Chavero que a la mitja hora de joc ja guanyava còmodament (0-4). Abans d’acabar els locals han marcat l’únic gol.

Benjamí F | CF MARTORELL 0-10 Spòrting Gavà

El conjunt de Ferran Povill i Joseph Adrian Morales no pogut donar continuïtat al bon joc i al triomf de la passada jornada i ha perdut de forma contundent al CE Torrent de Llops. En un primer període competit (0-1), una acció aïllada ha provocat un xoc de caps entre Alex i Wassim, dos jugadors martorellencs, que ha obligat l’àrbitre a aturar el partit 3 minuts. El joc s’ha reprès i en el segon període, el CF Martorell ha sortit afectat per aquesta acció i ha encaixat 4 gols seguits en cinc minuts. En la represa, els martorellencs s’han deixat anar i l’Spòrting Gavà ho ha aprofitat per sumar un triomf molt ampli.

Benjamí G |

Els martorellencs han descansat aquesta jornada.

Benjamí H | CF MARTORELL 5-0 UE Castelldefels

Primera victòria dels martorellencs aquesta temporada que, a més, ha acabat amb la porteria a zero. En una primera part molt ben trenada, l’equip de Pepo ha sentenciat el partit amb tres gols molt matiners.

Prebenjamí A | CF Can Vidalet 3-6 CF MARTORELL

Victòria -la quarta consecutiva- sota la pluja de l’equip de Víctor Rodríguez i Óscar Alonso al camp del cuer, el Can Vidalet. Tot i el domini dels martorellencs, els locals s’han avançat dues vegades en el marcador que ha respòs, amb encert, Izan amb tres gols en el primer quart d’hora de joc. Un gol a l’inici i al final del segon període han deixat el partit vist per a sentència. En la represa, els martorellencs han sabut mantenir l’avantatge per sumar tres punts més i apropar-se a la zona alta de la taula.

Prebenjamí B

L’equip de Cristian Cascón i Arnau Tomás ha descansat aquesta jornada.

Prebenjamí C | Atlètic Prat Delta 4-0 CF MARTORELL

Derrota sota la pluja dels martorellencs al camp d’un dels aspirants al títol i que s’ha agreujat després d’encaixar dos gols matiners. L’equip d’Albert Parera i Marcel s’ha aixecat i ha plantat cara de manera molt valenta. El partit ha sigut força igualat, amb ocasions pels dos equips, pero on la superioritat fisica del rival ha complicat poder remuntar.

Prebenjamí D | CF MARTORELL 0-5 UE Castelldefels

El conjunt de Daniel Miras i Adrià Gorro ha perdut davant el líder al CE Torrent de Llops tot i tenir moltes més oportunitats que la UE Castelldefels. El líder ha sabut aprofitar les indecisions defensives del CF Martorell per sentenciar l’enfrontament en la segona part. Els martorellencs, amb només 7 jugadors, ha fet un gran treball però no ha trobat cap recompensa

Promeses | EF Sabadell vs CF MARTORELL

El partit va ser suspès per culpa de la pluja.

Sènior femení | CF MARTORELL 2-0 UE Sant Sadurní

Victòria del primer equip femení davant la UE Sant Sadurní per seguir una jornada més líder del grup 1 de Segona. El conjunt d’Issam El Azzouzi ha sortit ben endollat i apretant amb intensitat l’equip rival. Amb una ràpida circulació de pilota i amb profunditat a les bandes, les martorellenques han generat perill i ocasions de gol. En el minut 25, un penal comès sobre Marta l’ha transformat Susana per fer el primer. Poc abans del descans, en una jugada de servei de banda, Alexandra ha fet el 2-0. L’única ocasió visitant ha estat aturada de forma providencial per Irene. El guió del segon temps ha estat un autèntic monòleg del CF Martorell. Les blanc-i-vermelles han disposat d’oportunitats per marcar el tercer, però el marcador no s’ha mogut.

Cadet-juvenil A femení | CF MARTORELL 2-3 Tecnifutbol Salou

L’equip d’Abde Haddouch i Pau Bonastre han perdut a casa en un duel ple d’alternatives que ha acabat amb el triomf de les tarragonines. Clara Gay, en una jugada individual, ha avançat les martorellenques, però el Tecnifutbol Salou ha empatat ben aviat. En la represa, les tarragonines han capgirat el marcador. El CF Martorell no s’ha rendit i Clara Farreny ha igualat forces poc després, però ha estat el Tecnifutbol Salou qui ha tornat a marcar i s’ha endut la victòria.

Cadet-juvenil B femení |

El conjunt de Carlos Cano i José Antonio Balada va ajornar el partit en aquesta jornada.

Infantil-aleví A femení |  UD Viladecans 1-3 CF MARTORELL

Les martorellenques han guanyat un partit que no han ofert la seva millor versió marcat per la pluja i les condicions del terreny de joc. Martina Closas ha avançat dos cops l’equip d’Anabel Chiquero i Clara Pernía i Sara Palafox ha sentenciat amb l’1-3. El CF Martorell ha anat de menys i a més per certificar un nou triomf i mantenir-se en la part alta. Olalla Lacort, que habitualment juga amb l’equip B, ha debutat amb l’A.

Infantil-aleví B femení | CF MARTORELL vs CE Manresa

El partit que havia d’enfrontar al conjunt de Danae Moreno i Núria Bonastre va ser ajornat per incompatibilitat horària.