EL PRIMER EQUIP MOSTRA LA SEVA AUTORITAT AMB UNA GOLEJADA

Guille Gámez, amb tres gols, ha conduït el CF Martorell a una nova victòria (0-4). Foto: Marta Gila Santafé

El primer equip del CF Martorell ha golejat al camp de la Recreativa Sant Feliu (0-4) gràcies a un hat-trick de Guille Gámez. Els martorellencs han recuperat el liderat que el CF Pallejà havia obtingut ahir en la seva victòria al camp del Levante Les Planes (2-3). L’equip d’Albert Nualart no ha passat cap angúnia a Sant Feliu de Llobregat i ha refermat, una setmana més, el seu liderat. Els martorellencs mantenen dos punts de marge respecte el segon classificat, el CF Pallejà, qui encadena 9 victòries seguides. Pel CF Martorell, Albert Parera ha jugat els seus primers minuts en el seu retorn al primer equip.

Els martorellencs han estat superiors des del primer minut fins a l’últim i ha convertit el duel en un monòleg. En el primer quart d’hora, l’equip de Nualart s’ha avançat amb un gol de Serrats. Deu minuts més tard, el mateix Serrats ha provocat un penal que ell mateix ha errat enviant la pilota per sobre el travesser. En la jugada, el porter local Vázquez ha merescut l’expulsió però l’àrbitre Ramírez Plaza li ha ensenyat la groga. Els martorellencs han estat dominadors en el joc davant una Recreativa molt inofensiva. Guille Gámez amb un xut ras. Cinc minuts abans del descans, Guille, un altre cop, ha fet una picadeta per sobre el porter que ha suposat el 0-3. En l’última jugada de la primera part, el local Roger Ayora, que era a la banqueta, ha estat expulsat amb vermella directa.

En la represa, la Recreativa ha volgut treure l’orgull i el coratge, però sense aconseguir-ho ja que no han inquietat la porteria de Toni Domínguez. Els martorellencs, amb l’entrada de Gimeno al terreny de joc, no han canviat el guió. El marge en el marcador ha fet que l’equip de Nualart jugués amb més serenor. Els martorellencs han disposat de més oportunitats, sobretot d’Abde, qui no ha tingut l’encert d’altres partits. Al minut 76, Guille ha fet el 0-4 definitiu i el seu hat-trick particular. Per acabar-ho d’adobar, un minut més tard, la Recreativa s’ha quedat amb inferioritat per l’expulsió amb doble groga d’Albert Guàrdia. A 9 minuts per al final, Nualart ha fet debutar Parera, qui ha tornat al primer equip després de finalitzar la seva etapa professional als Estats Units. En els darrers minuts, Gimeno i Marcel han tingut ocasions clares per ampliar l’avantatge. Una victòria contundent per seguir líders en una lliga que, ara sí, ja és cosa de dos.