EL PRIMER EQUIP PERD EL LIDERAT I LA IMBATIBILITAT A CASA

Els martorellencs han caigut, per primer cop, al CE Torrent de Llops. Foto: Marta Gila Santafé

El primer equip del CF Martorell ha perdut davant el tercer classificat, la Peña Unión Málaga (2-3), ha trencat una ratxa de més d’un any invicte al CE Torrent de Llops i, a més, ha perdut el liderat del grup vuitè de Tercera Catalana, ara a mans del CF Pallejà. El partit ha estat molt intens sota la pluja, ple d’alternatives i els martorellencs no han sabut combatre les embastides dels rivals des d’un joc al límit del reglament. L’àrbitre ha estat molt permissiu des de l’inici i ha afavorit l’estil de joc dels malaguenys.

El partit ha començat amb un cop anímic dels visitants. En el minut 9, David Romero ha guanyat l’esquena del defensa Dani Gómez i ha superat el porter Toni Domínguez situant els malaguenys amb avantatge (0-1). Aquest escenari era el més desitjat pels visitants perquè obligava l’equip de Nualart a deixar més espais en defensa i els visitants tenien més llibertat en atac. La primera resposta dels martorellencs ha estat un xut de Guille Gámez que ha estat desviat a córner per la defensa. Cinc minuts més tard, el porter Toni ha tallat una acció ofensiva de Romero, qui ha portat de corcoll la defensa jugant al límit del fora de joc. Serrats ha estat qui ha transmès més perill, en dues jugades, amb una rematada de cap que ha sortit fregant al pal i l’altra, al minut 36, amb un xut al travesser. L’últim intent del CF Martorell abans del descans ha estat un xut als núvols d’Abde. En l’última jugada del primer temps, Jairo ha pogut fer el segon pels malaguenys però el seu xut s’ha estavellat al pal.

En la represa, Nualart ha fet un relleu en atac. Abde, poc participatiu, ha estat substituït per Max Magatt. Ha estat Magatt qui ha revolucionat el joc dels martorellencs, qui han dominat a plaer tota la segona part. La primera rematada de Magatt ha sortit fregant el pal i, tot seguit, Xavi Marco ha intentat una vaselina gairebé impossible. Després de tan domini ha arribat l’empat. Guille Gámez ha engaltat amb l’esquerra una pilota des de la frontal de l’àrea que ha superat Martínez (1-1). I tres minuts més tard, Magatt ha capgirat el marcador rematant una pilota magistral de Xavi Marco. El CE Torrent de Llops ha embogit després de la reacció dels martorellencs, que han jugat els millors minuts.

La Peña Unión Málaga s’ha dedicat a seguir jugant al seu estil: falta darrera falta i impedint una continuïtat en el joc. L’àrbitre no ha penalitzat les accions clarament sancionables i això ha provocat una tensió innecessària entre els jugadors. Els martorellencs tenien el partit sota control però el mínim avantatge podia tirar a norris l’esforç fet en capgirar el marcador. I així ha estat. A un quart d’hora del final, un altre cop Romero, s’ha aprofitat d’una badada defensiva per superar Toni, totalment venut (2-2). Amb l’empat, el partit s’ha equilibrat del tot i qualsevol detall podria marcar el desenllaç final. L’àrbitre Ylias Agdaoui no ha assenyalat un penal clar sobre Dani Gómez, qui ha estat enganxat de la samarreta en la sortida d’un córner dins l’àrea. I al límit del temps reglamentari, Jairo ha fet l’estocada definitiva (2-3). Un gerro d’aigua freda pels martorellencs que hauran d’afrontar les 7 jornades finals de la competició amb l’intent de recuperar el liderat el més aviat possible.