EL PRIMER EQUIP RESOL AL SEGON TEMPS PICANT PEDRA A CERVELLÓ

Els martorellencs han sumat tres punts d’or a Cervelló que el manté líder. Foto: Marta Gila Santafè

L’equip d’Albert Nualart ha hagut de patir més del compte per vèncer el CE Cervelló (0-2) a domicili en un partit que al descans els martorellencs encara no havien trobat fortuna en atac. Amb aquest triomf, el CF Martorell es manté líder, amb un punt més que el CF Pallejà, que ahir va vèncer el filial del CF Sant Andreu de la Barca (2-0). A falta de quatre jornades, els martorellencs continuen aferrats a l’objectiu de ser campions i retornar a Segona Catalana.

El partit ha començat amb una declaracions d’intencions dels martorellencs. No s’havia jugat ni un sol minut, Xavi Marco ha tingut una oportunitat claríssima que ha resol el porter David Bravo. L’equip de Nualart ha buscat continuïtat en el joc i hi ha hagut una jugada que ha marcat el tarannà de l’enfrontament. Al minut 8, Max Magatt ha rematat una jugada mentre hi havia un jugador local al terra i davant les protestes dels jugadors del CE Cervelló el partit ha quedat aturat 5 minuts. Tot i les empentes, l’àrbitre Güimil Membrado no ha assenyalat cap targeta. A partir d’aleshores, el partit ha entrat en una dinàmica on els martorellencs s’han sentit molt incòmodes. Els minuts corrien i el CE Cervelló s’ha sentit molt còmode molt ordenat en defensa. L’oportunitat més clara del primer temps ha estat una acció de Max Magatt, qui ha estavellat la pilota a la creueta. Al descans s’ha arribat amb un incert empat inicial (0-0).

En la represa, el CF Martorell ha estat superior. L’entrada d’Abde, de refresc, ha permès tenir més oportunitats. El martorellenc ha desaprofitat l’oportunitat d’obrir la llauna en el primer minut de la represa. Al minut 55, ha arribat el 0-1. Una acció per la banda de Guille Gámez, qui ha col·locat la pilota al cap de Max Magatt, que ha superat el porter Bravo (0-1). El CE Cervelló, que no ha generat perill en tot el partit, s’ha mantingut ferm en defensa davant un CF Martorell que no afinava en els metres finals. El 0-1 era un resultat curt i en qualsevol acció els locals podien escapçar un triomf necessari en les aspiracions de l’equip de Nualart a mantenir el liderat. Fins que, a les acaballes, el porter Bravo ha avançat metres lluny de la seva porteria i, després de fer un xut ras defectuós, Adri Garrido ha etzibat un xut des de gairebé el mig del camp per sobre el porter amb una vaselina fent el 0-2. Era la sentència. Arran d’aquesta acció, Bravo ha embogit contra l’àrbitre, qui l’ha expulsat per doble targeta groga. El partit s’ha aturat cinc minuts i quan s’ha reprès, ha finalitzat. Tres punts més i només quatre jornades pel final.