EL PRIMER EQUIP RESPON AMB UNA ALTRA GOLEJADA A CASA

Els martorellencs segueixen sumant un triomf darrere un altre. Foto: Maria Gila Santafè

L’equip d’Albert Nualart ha tornat a guanyar amb autoritat la UD Sant Maure B (6-0) i continua a pas ferm en la seva intenció d’ascendir a Segona Catalana. Els martorellencs han escombrat l’equip anoienc, qui ha demostrat que té un peu i mig a Quarta. Els 6 gols han estat molt repartits i el CF Martorell arriba en el tram decisiu de la temporada amb un marge de dos punts respecte el segon classificat, el CF Pallejà, qui tampoc afluixa.

El partit ha començat de la millor manera possible. Un xut des de la dreta d’Albert Serrats ha suposat l’1-0. El mateix Serrats, qui ha estat molt participatiu en atac, ha quedat en posició de fora de joc en dues ocasions. Al minut 19, una rematada de cap de Dani Gómez en la sortida d’un córner, la pilota, ha sortit per sobre el travesser. Dos minuts més tard, Serrats ha assistit a Abde perquè La Pantera fes el segon, a plaer. A la mitja hora de joc, els martorellencs han tingut una triple ocasió per fer el tercer en una acció de Víctor Marco i el mateix Abde. Poc després, Guille Gámez ha enviat una pilota al pal. Abans del descans, Mauro Lenhandry ha estat a punt de marcar amb un xut creuat.

En la represa, els martorellencs han seguit amb la mateixa dinàmica. Abde i Serrats han seguit generant perill en atac. Al minut 59, Dani Gómez s’ha estrenat com a golejador amb un fort xut des de dins l’àrea (3-0). Un gol molt celebrat pels seus companys tenint en compte que és el seu primer gol amb el primer equip del CF Martorell. Cinc minuts més tard, Guille -qui està en un moment de joc excepcional- ha fet el quart i ha sentenciat definitivament l’encontre. En l’últim tram del matx, Mauro Lenhandry ha fet el cinquè i Xavi Marco, el sisè, un golàs amb un xut amb l’esquerra. Abans, Albert Parera ha jugat els darrers instants fent el seu debut al CE Torrent de Llops després del seu retorn al primer equip.