EL PRIMER EQUIP S’ENDÚ EL DERBI I TÉ L’ASCENS A TOCAR

Dos gols d’Adri Garrido situen els martorellencs a un pas de Segona Catalana. Foto: Marta Gila Santafè

Segona Catalana és més a prop que mai. Després de la relliscada del CF Pallejà (0-0), dissabte, el primer equip del CF Martorell ha superat el derbi d’Olesa té a tocar el campionat de lliga i pujar a Segona Catalana. Dos gols d’Adri Garrido -un a l’inici i l’altre al final de la primera part- han estat decisius per arrodonir una jornada perfecta. Els martorellencs poden segellar l’ascens matemàtic a Segona Catalana la propera jornada en la visita del CF Pallejà al CE Torrent de Llops.

El derbi ha començat de la millor manera possible. Sense temps per tamptejar-se els dos equips, Guille Gámez ha servit una pilota a Adri Garrido, qui ha marcat a plaer (0-1). La carta de presentació dels martorellencs ha estat immillorable. L’equip d’Albert Nualart ha seguit atacant amb força i al minut 11, un altre cop Garrido, ha estat a punt de fer el segon amb un xut ajustat al pal llarg. Els olesans han respòs ràpidament. El porter Toni ha salvat l’empat, però en la següent jugada, Mauro deixa en safata una pilota tova en un mal refús que serveix a Inocencio per establir l’empat (1-1).

A partir d’aleshores, els dos equips han presentat una batalla consistent. El CF Olesa ha tingut una doble ocasió clara a la mitja hora de joc. En una falta indirecta, Gómez ha pogut capgirar el marcador. L’equip de Nualart també ha tingut tres oportunitats més. Primer, en una rematada de cap de Sergi Fernández, que s’ha perdut per ben poc, després, d’Aguilera, en una passada d’Abde i, finalment, Mauro, qui ha enviat la pilota fregant el pal. El domini dels martorellencs s’ha traduït amb l’1-2. Assistència d’Abde i gol d’Adri Garrido, reivindicant-se en aquest tram final de curs. Així s’ha arribat al descans.

En la represa, l’Olesa ha començat advertint amb seriositat amb un xut al travesser de Tarrazona. Els martorellencs també han pogut marcar. Xavi Marco, Abde i Guille han estat qui més ho han perseguit en l’àrea olesana. En els darrers 20 minuts i amb el marcador tan ajustat, la tensió ha anat in crescendo. Toni Domínguez ha fet intervencions de mèrit. La més decisiva, a cinc minuts del final, evitant l’empat en una acció de Gómez. El temps s’ha esgotat i amb el xiulet de l’àrbitre els martorellencs han vist com el retorn a Segona Catalana és cada cop més a prop. A falta de 2 jornades pel final, el CF Martorell suma 3 punts més que el CF Pallejà, segon. El destí ha volgut que l’últim partit al CE Torrent de Llops fos davant el rival a batre aquest curs. Diumenge vinent, CF Martorell-CF Pallejà. Una lliga, en joc.