EL PRIMER EQUIP S’ENDÚ EL DERBI SOTA LA PLUJA I ÉS MÉS LÍDER

Els martorellencs han sumat una victòria treballada al CE Torrent de Llops. Foto: Marta Gila Santafé

El primer equip del CF Martorell s’ha endut el derbi per excel·lència en un partit que ha tingut tots els ingredients, fins i tot, una pluja intensa al CE Torrent de Llops. Els martorellencs han sumat tres punts més davant un CF Sant Andreu de la Barca que ha plantat cara i que un gol de Max Magatt en el tram final ha suposat el triomf pel CF Martorell. Amb aquesta victòria, l’equip d’Albert Nualart es distancia fins a 4 punts del segon classificat, ara, el CF Pallejà.

El primer temps ha estat molt disputat amb poques oportunitats en cap de les dues porteries. El primer avís ha estat una rematada d’Abde que el porter visitant Carlos ha blocat la pilota. Després de minuts sense arribar amb claredat, Colell ha posat contra les cordes Carlos, qui ha reaccionat amb una bona intenvenció enviant la pilota a córner. En aquest acció de pilota aturada, Abde ha rematat de cap molt a prop de la porteria visitant. L’oportunitat més clara ha estat per a Xavi Marco, qui ha enviat la pilota al pal al minut 36. Els martorellencs han seguit insistint i, al límit del descans, Arrébola ha desfet l’empat inicial. Colell ha servit llarg des de la banda, Dani Gómez ha pentinat la pilota i Arrébola ha superat el porter Carlos. Gol psicològic per arribar al descans amb avantatge.

Empat, expulsions i… victòria!

En la represa, el tècnic Albert Nualart ha mogut la banqueta. Adri Garrido i Max Magatt han substituït dos jugadors ofensius, Abde i Arrébola. Al minut 53, Max Magatt ha comès penal que ha transformat Moha establint l’empat (1-1). Aquest gol ha desorientat el CF Martorell, qui ha patit més del compte amb un CF Sant Andreu de la Barca B que ha intentat sorprendre a la contra. Al minut 55, el visitant Oliva ha estat expulsat per doble groga. Tot i això, els andreuencs han seguit generant perill. Al minut 76, els visitants han tingut una doble ocasió claríssima per capgirar el marcador. El porter martorellenc Lluís Garcia s’ha lluït amb una rematada d’Eric Garcia i en el rebuig, Pelegrina ha enviat la pilota al pal.

Després d’aquest ensurt, el CF Martorell també ha tingut una doble oportunitat a càrrec de Gimeno i Dani Gómez. En el minut 77, els martorellencs s’han quedat amb un jugador menys per l’expulsió de Michael, per doble groga. Els dos equips afrontaven els minuts decisius amb igualtat de condicions. I al minut 79, ha arribat el 2-1. Una passada a l’espai d’Adri Garrido se l’ha endut Xavi Marco, qui ha servit a Max Magatt que amb un xut ha superat el porter Carlos. Ha estat l’estocada definitiva per al filial del CF Sant Andreu de la Barca, qui només ha generat perill en una acció a pilota aturada a la frontal de l’àrea amb un xut d’Eric Garcia per sobre el travesser. Amb aquesta victòria, els martorellencs sumen tres punts d’or i agafa més distància respecte el segon classificat.