EL PRIMER EQUIP TANCA EL CURS AMB UNA DERROTA INTRASCENDENT

L’equip de Nualart ha caigut a Sant Esteve de Sesrovires en el darrer partit del curs. Foto: Enric Albarracín

Sant Esteve de Sesrovires ha estat l’escenari final del comiat de Tercera Catalana. Els martorellencs, campions de lliga, s’han acomiadat amb una derrota per la mínima en un derbi intrascendent que l’ha decidit el local Jonatan Cabido. Tot i proclamar-se campió de lliga la passada jornada, el CF Sant Esteve Sesrovires no ha fet el passadís al CF Martorell abans de començar el partit.

El duel ha estat dominat pels martorellencs, qui han gaudit de moltes oportunitats per avançar-se en el marcador. En el primer temps, l’equip de Nualart ha estat l’amo i senyor. Xavi Marco ha desaprofitat dues ocasions molt clares per marcar i els locals han respòs amb una acció de Cabido que ha salvat el porter Lluís Garcia amb una intervenció espectacular. Després d’un quart d’hora molt igualat, el conjunt de Nualart ha seguit dominant i Balada i Adri Garrido han creat més perill sense concretar-se.

En la represa, la dinàmica ha estat ben diferent. Els martorellencs han posat un marxa menys i en una acció aïllada, al minut 67, Cabido ha executat una falta des de fora l’àrea enviant la pilota al fons de la xarxa (1-0). Amb el marcador a favor, el CF Sant Esteve Sesrovires ha fet el partit que més li ha interessat amb contínues aturades en el joc per pèrdues de temps. Sense continuïtat, l’equip de Nualart s’ha vist penalitzat, però tot i així, ha disposat de dues ocasions per endur-se el derbi. Una rematada de cap d’Aguilera fregant al pal, i en el descompte, Dani Gómez, la més clara, l’ha enviada fora. Punt i final a Tercera Catalana a una temporada per emmarcar.