EL SÈNIOR FEMENÍ ES QUEDA SOL EN EL LIDERAT

Les martorellenques són líders en solitari després de la victòria davant l’Spòrting Gavà (8-0). Foto: Enric Albarracín

Veterans | CF MARTORELL 2-1 UE Sant Vicenç

Els martorellencs han sumat una victòria trascendental en la lluita per a la permanència a Divisió d’Honor. L’equip de veterans, molt més forts a casa en les darreres jornades, ha superat la UE Sant Vicenç per la mínima en un duel molt igualat.

Primer equip | P Recreativa Sant Feliu 0-4 CF MARTORELL

El primer equip del CF Martorell ha golejat al camp de la Recreativa Sant Feliu (0-4) gràcies a un hat-trick de Guille Gámez. Els martorellencs han recuperat el liderat que el CF Pallejà havia obtingut ahir en la seva victòria al camp del Levante Les Planes (2-3). L’equip d’Albert Nualart no ha passat cap angúnia a Sant Feliu de Llobregat i ha refermat, una setmana més, el seu liderat. Els martorellencs mantenen dos punts de marge respecte el segon classificat, el CF Pallejà, qui encadena 9 victòries seguides. Pel CF Martorell, Albert Parera ha jugat els seus primers minuts en el seu retorn al primer equip.

Juvenil A | CE Júpiter B 0-1 CF MARTORELL

Primera victòria de l’any dels martorellencs que, a més, suposa fer un pas de gegant en la lluita cap a la permanència a Preferent. L’equip de Pedro Sáez ha hagut de jugar pràcticament 70 minuts amb inferioritat per l’expulsió per doble groga d’Iván Gómez. En un primer temps molt igualat, el CF Martorell ha disposat de més oportunitats però s’ha arribat al descans amb empat sense gols. En la represa, l’equip de Sáez ha colpejat amb un gol d’Iván Fernández. Amb el marcador a favor, el conjunt de La Verneda ha premut l’accelerador, però Eric, Iván, Olivares, Boltà i Álex han tingut oportunitats clares per sentenciar el partit. En l’última jugada del partit, el porter martorellenc Joel Molina ha estat providencial per sumar els tres punts rebutjant una pilota que ha rematat sol un dels jugadors locals. Molina, que habitualment juga amb el juvenil B, ha estat titular per les lesionats Bernat i Tomás. Una victòria -la primera del 2018- molt celebrada al vestidor.

Juvenil B | CF MARTORELL 8-0 EF Gavà

Tercera victòria seguida per a l’equip de Sergi Mulet que comença a veure la llum després de moltes jornades en la part més baixa de la classificació. Després d’un primer quart d’hora inicial amb certes imprecisions, l’1-0 fet per Dani Ruiz ha servit per aportar tranquil·litat. Abans del descans, Òscar Navarrete ha fet el segon amb un bon llançament de falta. En la segona part, el CF Martorell ha anat a més i Ruiz ha ofert un recital golejador. Eloi Llamas, un dels destacats, ha marcat de penal. Els martorellencs segueixen llançats cap a l’objectiu: la salvació a Primera Divisió.

Juvenil C | Incresa Atlètic 2-6 CF MARTORELL

El conjunt de Manuel Chavero ha aconseguit una folgada victòria davant un rival directe en la lluita per la permanència. I això que els martorellencs han vist com l’Incresa s’avançava en els primers minuts. El CF Martorell ha reaccionat amb encert i iguala forces en el marcador. Dos gols de falta d’Abdel i Pere Giménez deixa el partit gairebé sentenciat al descans. En la represa, l’equip de Chavero ha impedit qualsevol reacció local amb dos gols més (1-6). Els molinencs han retallat diferències i en els minuts finals.

Cadet A | CF MARTORELL 1-3 Gimnàstic Tarragona B

Tres gols del Nàstic B en 10 minuts a l’equador de la segona part ha provocat una nova ensopegada dels martorellencs. I això que un gol de Guillem Vilella en el primer temps ha permès arribar al descans amb avantatge per a l’equip de Joel Paredes i Paco López. En la represa, el Nàstic B ha capgirat el marcador. L’empat, fruit d’una acció a pilota aturada; l’1-2 en una errada del porter Carles Rodríguez en l’intent de driblar un jugador visitant i l’1-3 definitiu en un regal defensiu. Els martorellencs continuen sense trobar el camí per recuperar el pols a la categoria.

Cadet B | CF MARTORELL 1-5 Atlètic Vilafranca

L’Atlètic Vilafranca, superior físicament i técnica, ha passat per sobre els martorellencs en un duel en què l’equip de Marc Garcia i Marc Belmonte no ha pogut lluitar per la victòria per petits detalls. Els martorellencs han jugat uns primers 25 minuts de partit a un alt nivell i disposant de dues oportunitats clares per marcar. A la mitja hora de joc, l’equip del Penedès s’ha avançat amb un gol de fortuna després d’un xut llunyà que la pilota s’ha estavellat al travesser i ha colpejat l’esquena del porter Marcos acabant al fons de la xarxa. El CF Martorell s’ha mostrat fluix fins al descans en què l’Atlètic Vilafranca ha tingut alguna ocasió més sense materialitzar-la. En la represa, els visitants han fet el 0-2 molt aviat, però Cano ha retallat diferències. Els martorellencs hi han posat coratge, però a falta de 20 minuts, l’1-3 ha estat definitiu. Monòleg visitant que ha ampliat el marcador amb dos gols més. Com en el partit de la primera volta, l’Atlètic Vilafranca se li ha atravessat als martorellencs.
Cadet C | AE Abrera 0-7 CF MARTORELL

La diferència en la classificació -cuer contra colíder-, el derbi ha estat molt descafeïnat. I això que en el primer temps l’equip de Sergi Duque, Gerard Fábregas i Ferran Povill només ha aconseguit convertir en gol una de les ocasions de gol que ha tingut fins al descans. En la represa, els martorellencs han estat una piconadora.

Cadet D | UD Viladecans 2-0 CF MARTORELL

Els martorellencs han perdut a Viladecans en un partit on s’ha sentenciat en la primera part amb dos gols a la mitja hora de joc. En la represa, l’equip de Joan Pujol i Adri Garrido ha tingut més el pes del partit on han disposat de clares oportunitats en atac.

Infantil A | CF Corbera 4-2 CF MARTORELL

Els martorellencs han marxat amb el sarró buit de Corbera després d’un primer temps magnífic en què ha desplegat una de les millors versions del curs. Tot i això, al descans s’ha arribat amb empat (2-2) després que l’equip de David Gimeno i Víctor Santiago hagi neutralitzat dues vegades l’avantatge dels locals. La segona part, més igualada, ha tingut el protagonisme de Jordi Boix, el màxim golejador de la categoria, qui ha tombat els martorellencs amb tres gols.

Infantil B | CF MARTORELL 2-2 FC Santfeliuenc

Puntàs d’or de l’equip de David Hernández davant el tercer classificat, el Santfeliuenc FC. Els martorellencs han posat contra les cordes un equip que era a només dos punts del líder. Tot i ser superior físicament, el Santfeliuenc FC no s’ha sentit mai còmode. Els martorellencs han desaprofitat dues oportunitats clares només començar el duel. L’equip de Sant Feliu ha respòs amb dos xuts de lluny al travesser. Abans del descans, l’equip d’Hernández ha pressionat més amunt i ha permès marcar dos gols a càrrec de Justin Vargas i Pau Querol. En la represa, els visitants han posat una marxa i han retallat diferències. El porter martorellenc Miquel ha evitat l’empat aturant un penal.. fins que en la sortida d’un córner s’ha consumat la igualada.

Infantil C | CF MARTORELL 1-3 Atlètic Incresa

L’equip d’Arnau Fábregas i Sergi Garcia ha fet un partidàs davant el colíder de la categoria, que ha vist com els petits detalls l’han perjudicat. Després de 25 minuts d’igualtat, els visitants s’han avançat després d’una gran passada de llarga distància. El gol martorellenc ha arribat després d’un bot neutral on el davanter del conjunt local ha actuat amb poca esportivitat fent així el 1-1 abans del descans. A la represa, el CF Martorell ha començat la segona part regalant la pilota a l’Incresa deixant-se fer el 1-2 en un acte de joc net per compensar l’error del primer temps.

Infantil D | EF Gavà 2-0 CF MARTORELL

L’equip de Víctor Marco i Òscar Díaz, que ha lluitat fins al final, ha caigut al camp del segon classificat. El primer temps ha estat molt igualat on els martorellencs han gaudit dues oportunitats clares per marcar. En la represa, Hicham ha pogut marcar en el llançament d’un córner. L’EF Gavà ha desfet l’empat inicial en una jugada a pilota aturada i la segona, cap al final que ha sentenciat el matx.

Aleví A | CF MARTORELL 4-4 CF Igualada

L’equip de Joan Pujol ha vist com se li escapava la victòria en el tram final d’un partit ple d’alternatives. Els martorellencs sempre han portat la iniciativa en el marcador. Un gol d’Ivan Estepa ha obert una escletja de dos gols (4-2) que semblava definitiva, Però en els últims minuts, el CF Martorell ha encaixat dos gols i ha cedit un empat.

Aleví B | FC Santfeliuenc 4-3 CF MARTORELL

Els martorellencs han perdut un partit que tenien guanyat al descans (1-3). En un primer temps per emmarcar, l’equip de Salva García s’ha avançat en el marcador amb tres gols en els primers vint minuts de joc. Un gol abans i després del descans ha donat ales als locals. En l’últim quart, l’àrbitre ha deixat injustament els martorellencs amb inferioritat i el Santfeliuenc ha capgirat el marcador en el temps d’afegit. Una derrota que deixa l’equip de García a prop de la zona compromesa.

Aleví C | CF MARTORELL 1-2 FC Santboià

El conjunt de Joel Paredes i Cristian Marín ha merescut molt més que el Santboià, qui n’ha tingut prou per marcar en dues de les tres oportunitats que ha gaudit en tot el partit. En un partit molt disputat per dos equips de la part alta de la classificació, Marc Casasayas ha obert la llauna a la mitja hora de joc. Els martorellencs han disposat de moltes oportunitats per ampliar l’avantatge, però el Santboià ha capgirat el marcador i s’ha endut els tres punts del CE Torrent de Llops.

Aleví D | Sector Montserratina 1-17 CF MARTORELL

L’equip de Manuel Álvarez i Mayte Almagro ha aconseguit una victòria contundent davant el cuer de la categoria. Tot i algunes desconnexions en el segon i el quart període, els martorellencs han fet un bon partit i, sobretot, han sumat tres punts més per mantenir-se en la zona alta de la classificació.

Aleví E | CF Corbera 6-5 CF MARTORELL

L’equip d’Adri Garrido i Alejandro Duque ha perdut al camp d’un dels rivals directes en la part alta de la classificació. En un partit ple d’alternatives, els martorellencs han posat una marxa més fins a situar-se amb un còmode avantatge (3-5). En l’últim quart, el CF Martorell ha patit el cansament acumulat i el Corbera ha capgirat el marcador amb un gol en l’últim minut.
Aleví F | CF MARTORELL 0-4 UE Castelldefels

El conjunt de Quim Gobern i Marc Cerveró ha perdut davant un dels candidats a guanyar la competició. Els martorellencs han encaixat un gol matiner que no ha fet variar el guió previst. El Castelldefels ha aplanat el camí abans d’acabar el primer temps (0-2). En el segon i el tercer períodes, s’ha vist la millor versió del CF Martorell on els visitants no han pogut atacar amb garanties. En l’últim, la UE Castelldefels ha tancat el partit amb un quart gol.

Aleví G | CF MARTORELL 1-8 CD Fontsanta-Fatjó

Els martorellencs han acabat golejats al CE Torrent de Llops davant un CD Fontsanta-Fajtó molt pràctic. L’equip de Dani Santiago ha plantat cara als cornallencs que s’han avançat en l’única arribada en atac. Aquest gol ha debilitat els martorellencs, qui han enterrat les opcions de puntuar en el segon quart (0-4). En la represa, l’equip de Santiago ha recuperat el bon to i ha retallat diferències amb un gol de Gael Gallardo. Els visitants han controlat el joc i han ampliat les diferències (1-8).

Benjamí A | CF MARTORELL 0-4 UE Castelldefels

L’equip de Sergio García ha encaixat un resultat gens merescut pels mèrits que ha fet en el terreny de joc i ha perdut davant un rival directe en la classificació. Els visitants han apel·lat a la sort i a l’encert en atac per marcar en les poques ocasions que han disposat en la primera part (0-2). En la represa, el guió ha estat el mateix. El CF Martorell ha estat el dominador del joc i no ha tingut encert en les ocasions que ha generat en atac. El Castelldefels, en canvi, no ha perdonat. Cal destacar el retorn de Martí Plaza, després de tres setmanes lesionat.

Benjamí B | AE Piera 4-1 CF MARTORELL

Els martorellencs han perdut un partit que ha quedat sentenciat al descans on els locals han marcat en les dues primeres accions d’atac. L’equip de Sergi Duque, Gerard Fábregas i Enric Fábregas s’ha trobat molt incòmode en un terreny de joc de dimensions molt reduïdes. L’AE Piera ha ampliat l’avantatge abans de finalitzar la primera part. En la segona, els martorellencs s’han dedicat a atac en un intent fallit de remuntada. Adebowale Adedapo ha marcat l’únic gol.

Benjamí C | CF MARTORELL 1-1 UD Vista Alegre

El conjunt martorellenc ha merescut molt més en un partit que ha dominat de forma molt clara a partir del segon quart. La manca d’encert ha privat als martorellencs d’emportar-se un triomf. Els de Castelldefels s’han avançat en els primers minuts gràcies a un bon gol per l’escaire. A partir del segon quart, ha començat el recital martorellenc. Els d’Arnau Fàbregas i Pau Bonastre han desplegat un gran joc sobre la gespa, però fins al tercer quart no s’han pogut avançar mitjançant Zuher Zaaj. Fins al moment, el CF Martorell ha disposat de moltes ocasions per marcar. Amb l’1-1, els blanc-i-vermells han buscat amb insistència el segon, comptant amb clares oportunitats per marcar. Els martorellencs, jugant sempre en camp contrari, han dominat totes les fases del joc. La mala sort en els metres finals ha provocat que el marcador ja no es mogués.

Benjamí D | CF Olesa 4-2 CF MARTORELL

Partit amb dues cares. Els martorellencs, molt adormits, han vist com els locals els marcaven tres gols en menys d’un quart d’hora. En el segon quart, l’equip d’Albert Cano i Martín Cañizares ha reaccionat amb molt encert. Dos gols de David i Darek en dos minuts ha permès als martorellencs afrontar tota la segona part amb opcions de puntuar. El CF Martorell ha tingut ocasions per fer l’empat, però en l’última jugada l’EF Olesa ha marcat el quart.

Benjamí E | AE Abrera 0-2 CF MARTORELL

Espectacular victòria en el derbi de l’equip de Manuel Chavero al camp del líder, que només havia perdut un partit en tota la temporada a casa. Els martorellencs, a més, han deixat l’Abrera sense marcar, un fet que només havia passat una vegada pels locals. Abans del descans, el CF Martorell ha recuperat una pilota en la zona defensiva dels abrerencs i Cristian ha fet el 0-1. En la represa, els martorellencs han pogut sentenciar en diversos contratacs i ha estat en l’últim minut que Xavi Ramírez ha establert el 0-2 definitiu. L’alegria dels jugadors al final del partit estava justificada.

Benjamí F | CF MARTORELL 0-6 UE La Palma de Cervelló

El conjunt de Ferran Povill i Joseph Adrian Morales ha jugat un partit per oblidar davant d’un dels equips millor classificats de la categoria i que ha marcat la diferència sobre el terreny de joc. El primer temps, fruit d’algunes imprecisions, ha acabat amb un clar 0-3. En la represa, els martorellencs han millorat, han tingut dues oportunitats clares per retallar el marcador i han mantingut la porteria a zero. En l’últim, el CF Martorell ha baixat els braços fins el 0-6 final.

Benjamí G | UE Torrelles 1-3 CF MARTORELL

Els martorellencs han aconseguit una victòria al camp d’un dels equips de la part baixa de la taula en un duel molt disputat. Dos gols de Zainudeen en els primers 10 minuts han aplanat el camí cap a la victòria. Els locals han reaccionat retallant diferències i ha estat les línies buscant l’empat. Amb el Torrelles més avançat, es martorellencs han ofert detalls de qualitat que s’han treballat en els entrenaments i Ilias ha fet l’1-3 definitiu.

Benjamí H | CF MARTORELL 0-10 Atlètic Sant Just

L’equip de Pepo no ha pogut traduir el seu esforç davant d’un dels primers classificats que s’ha mostrat molt encertat en atac. Els martorellencs, amb una entrega i lluita impecables, segueixen el seu camí al marge dels resultats.

Prebenjamí A | CF MARTORELL 6-2 CF Molins de Rei

Ple de victòries en la segona volta per a l’equip de Víctor Rodríguez i Óscar Alonso que ha encarrilat el partit en el primer quart amb dos gols d’Ivan Garcés (2-0) davant un Molins de Rei CF que no ha generat ocasions de perill. En el segon, Ibrahim El Hayek ha fet el tercer abans del descans. En la represa, els visitants han reaccionat fent dos gols de córner però Izan Carnenero ha permès afrontar el tram final amb més tranquil·litat. El mateix Izan ha ampliat diferències en l’últim quart fent el seu particular hat-trick.

Prebenjamí B | UE Sant Joan Despí 2-2 CF MARTORELL

Empat en el duel de cuers. L’equip de Cristian Cascón i Arnau Tomás ha capgirat el gol inicial dels santjoanencs amb dos gols de Marc Galera. Els martorellencs han seguit buscant la porteria rival però han estat els locals qui han trobat el premi del gol. Repartiment de punts en un duel en què en el tram final cap dels dos equips ha tingut sort per acabar emportant-se la victòria.

Prebenjamí C | CF MARTORELL 4-1 CF Olesa

L’equip d’Albert Parera i Marcel Puerta ha golejat en el derbi en un partit molt complet dels martorellencs. Tot i que l’Olesa venia de guanyar els ultims partits, el CF Martorell ha deixat clares les seves intencions en un primer quart fantàstic amb dos gols de Nil Torres. El resultat hagués pogut ser més ampli, però els martorellencs han errat un penal i han enviat una pilota al pal. En el segon període, el joc ha estat més igualat. En la represa, els olesans han sorprès amb un gol molt ràpid però Marc Vara ha fet el 3-1 en un córner i ha acabat amb el somni dels olesans de puntuar a Martorell. En l’últim quart, l’equip de Parera i Puerta ha tingut moltes oportunitats i n’ha concretat una més, Nil Torres, fent el 4-1 definitiu.

Prebenjamí D | CFA Espluguenc 2-2 CF MARTORELL

L’equip de Daniel Miras i Adrià Gorro ha esgarrapat un punt del Salt del Pi d’Esplugues. Els martorellencs s’han avançat amb gols dels germans Jon i Unai Alcañiz abans del descans (0-2). En la represa, els locals han aconseguit neutralitzar l’avantatge del CF Martorell. Els dos equips, molt necessitats de puntuar, s’han repartit els punts.

Promeses | CF Sant Quirze del Vallès 0-9 CF MARTORELL

Els martorellencs han fet gairebé un partit perfecte defensivament on han deixat la porteria a zero i ofensivament han ofert jugades combinades per sumar un resultat molt treballat. Houdaifa ha fet d’assistent en el 0-1 que ha marcat Víctor. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans. En la represa, Alejandro ha recuperat una pilota al mig del cap i després de desfer-se de tots els qui han sortit al pas ha marcat el segon. Dani ha transformat un penal comès a ell mateix. El quart dels martorellencs ha estat en propia porteria. En els últims minuts, Dani, al contracop, i Víctor, recollint una gran passada de Julen, han segellat el triomf.

Sènior femení | CF MARTORELL 6-0 Sporting Gavà

El primer equip femení ha golejat un Sporting Gavà que ha jugat amb només vuit jugadores (6-0). Les martorellenques han dominat amb claredat tot l’enfrontament, amb un festival d’ocasions i sense rebre cap arribada visitant a l’àrea. En el primer temps, les blanc-i-vermelles han disposat de diverses ocasions per marcar, però tenien dificultats per veure porteria. Clara Gay, per banda dreta, ha creat perill gràcies a la seva velocitat. I en dues d’aquestes jugades, han arribat els dos primers gols de Judit Garrido. Amb el 2-0 s’arribava al descans. A la represa, el guió no ha canviat en cap moment, però el ritme de joc ha anat abaixant. Amb el control absolut de la pilota, el CF Martorell ha tingut més oportunitats per marcar. Durant el segon temps, les martorellenques han marcat quatre gols més que han servit per sentenciar el partit. El conjunt d’Issam El Azzouzi suma tres punts més per mantenir-se a la primera plaça. Un dels colíders, l’Olèrdola, s’ha despenjat després de la derrota a La Granada.

Cadet-juvenil A femení

L’equip d’Abde Haddouch i Pau Bonastre ha descansat aquesta jornada.

Cadet-juvenil B femení | CF Molins de Rei 1-4 CF MARTORELL

Tot i fer un bon partit de les martorellenques, el Molins de Rei CF ha acabat emportant-se la victòria després d’avançar-se 0-2 en la primera part. En la represa, l’equip de Carlos Cano i José Antonio Balada ha reaccionat amb un gol de Claudia Sánchez i fins a un quart d’hora per al final ha tingut opcions, fins i tot, de capgirar el marcador. En el tram final, les molinenques han fet dos gols més per segellar el triomf. Tot i la derrota, el CF Martorell ha mostrat bones sensacions.

Infantil-aleví A femení |  CF Masquefa 0-13 CF MARTORELL

L’equip de L’equip d’Anabel Chiquero i Clara Pernía ha obtingut un triomf plàcid a Masquefa que ha començat i ha acabat de la mateixa manera: amb dos gols de Sara García, que n’ha acabat fent 6. Les martorellenques podrien haver aconseguit un resultat molt més ampli.

Infantil-aleví B femení | CF MARTORELL 4-6 CE Seagull

Les martorellenques han perdut un partit que ha estat un despropòsit i la versió d’avui no s’ha assemblat gens a la de dimarts a Molins de Rei. Tot i que el primer quart, l’equip de Danae Moreno i Núria Bonastre s’ha avançat amb dos gols (2-0), abans del descans, les visitants han fet cinc gols aprofitant la passivitat de les martorellenques. En la represa, el CF Martorell no ha tingut la reacció necessària i només dos gols en el tram final ha maquillat el resultat.

Prebenjamí-benjamí-aleví A femení | CF MARTORELL 1-5 CF Begues

Les martorellenques han jugat a un alt nivell però han acabat perdent davant el segon classificat. En el primer quart, les visitants s’han avançat amb dos gols i així s’ha arribat al descans. En la represa, l’encert de Maria Poncelas ha fet somiar les martorellenques, però el Begues ha tornat a marcar i ha deixat el partit sentenciat en el tram final.