EL SÈNIOR FEMENÍ FA HISTÒRIA I GUANYA LA LLIGA DE SEGONA

Les martorellenques han celebrat el títol de lliga després del triomf a Vallirana. Fotografia: Cargol Comunicació

El sènior femení ha fet història i després de golejar el CF Vallirana (1-4) s’ha proclamat campió de lliga de Segona Divisió. Amb un empat n’hi havia prou, però el primer equip femení no s’ha conformat amb un punt i ha buscat un triomf que ha arribat. El conjunt d’Issam El Azzouzi i Fouad Belassfar jugarà la propera temporada a Primera Divisió, una categoria prohibida fins ara pel futbol femení del CF Martorell.

Les martorellenques, conscients de la importància del partit, han signat un gran inici. Tot i la insistència amb diverses ocasions, el gol ha tardat 21 minuts en arribar. Marta Moragas ha batut la portera després de rebre una bona passada. En el minut 26, l’àrbitre ha assenyalat penal favorable al CF Martorell per unes mans dins l’àrea. Mireia Ros l’ha transformat fent el 0-2.  Les blanc-i-vermelles no han afluixat en cap moment de la primera meitat, i han perseguit el tercer. A cinc pel descans, Judit Garrido s’ha inventat un xut des de la frontal que ha acabat al fons de la xarxa. Un autèntic golàs de l’atacant del CF Martorell.

El guió ha variat a la represa, i és que el ritme de joc ha disminuït, i les martorellenques no han tingut tantes aproximacions perilloses. En el minut 67, fruit d’una indecisió en defensa ha arribat el gol local.
Tot i així, amb el pas dels minuts, les d’Issam han recuperat el domini aclaparador. Susana Segura ha sentenciat en el darrer minut, resolent un u contra u. El xiulet final ha propiciat l’eufòria martorellenca, que es corona campió a falta d’una jornada pel final de la competició. El partit de la darrera jornada davant el gran aspirant, el CF Suburense, serà de celebració per les martorellenques. L’equip d’El Azzouzi acumula 23 jornades sense perdre -22 victòries i un empat-. Xifres d’autèntic campió.

Celebració al camp i… a la dutxa!

Amb el xiulet final de l’àrbitre, les jugadores i el cos tècnic del sènior femení del CF Martorell ha celebrat al crit de “campiones, campiones” el títol de lliga. Les jugadores han lluït una samarreta commemorativa per un ascens històric. En acabar el matx, el president del club, Josep Ramon Vigueras, acompanyat pel directiu Enric Novales i el coordinador de futbol femení, Carlos Prats, han felicitat tota la plantilla per l’èxit obtingut. La festa s’ha traslladat al vestidor on les jugadores i el cos tècnic han passat per la dutxa.