EL SÈNIOR FEMENÍ FA UN PAS DE GEGANT CAP A L’ASCENS

Les martorellenques van vèncer al camp d’un rival directe en la lluita per pujar de categoria. Foto: Enric Albarracín

Veterans | CF MARTORELL 4-2 CF Sant Andreu de la Barca

Els martorellencs s’han adjudicat el derbi per excel·lència que els permet fer un pas de gegant en les seves opcions de mantenir la categoria a Divsió d’Honor. Dos gols a l’inici del partit han servit per encaminar cap a la victòria final. El partit ha tingut molta intensitat i el CF Martorell ha pogut vèncer un CF Sant Andreu de la Barca que va fer-ho a Can Salvi. Tres punts d’or que acosten els martorellencs cap a la salvació.

Primer equip | CF MARTORELL 6-1 AE Abrera

El primer equip del CF Martorell ha golejat a plaer l’AE Abrera (6-1) i ha aprofitat, a la perfecció, l’empat del fins ara líder, CF Pallejà, ahir, al camp del Sant Vicenç dels Horts Associació (2-2), per situar-se en primer lloc amb un punt més a falta de 5 jornades per acabar la lliga. En el derbi davant l’Abrera, l’equip d’Albert Nualart ha hagut d’aixecar un 0-1 advers en el primer minut del martorellenc Arnau Aguilar gràcies als gols de Xavi Marco, per partida doble, Guille Gámez, Víctor Marco, Max Magatt i David Gimeno.

Juvenil A | CF MARTORELL 3-3 FC Cerdanyola del Vallès

L’equip de Pedro Sáez no ha sabut segellar un triomf que tenia coll avall al minut 20 de la primera part després de dues bones accions a pilota aturada de Mills i Olivares que han sorprès els visitants. Una nova oportunitat de Mills hagués suposat la sentència abans del descans. En la represa, un gol matiner del Cerdanyola ha sembrat els dubtes entre els martorellencs que han vist com han acabat capgirant el marcador (2-3). Sáez ha mogut la banqueta i Younes, que acabava de sortir al terreny de joc, ha engaltat un cacau des de 30 metres que l’ha clavat a l’escaire de la porteria visitant. Un punt d’or tenint en compte com ha anat el partit i la permanència matemàtica es podria segellar la propera jornada davant el Júnior.

Juvenil B | CF MARTORELL 4-1 CF Molins de Rei

Setena victòria en 8 jornades amb Sergi Mulet a la banqueta que apropen l’equip martorellenc a la permanència matemática a Primera Divisió. La primera part ha estat molt ensopida a causa de la calor i del poc ritme en el joc. Els visitants han avisat amb un xut al travesser. 5 minuts més tard, Raúl Castillo ha transformat un penal que li havien fet a ell mateix (1-0). Els molinencs han seguit buscant la porteria de Molina i han pogut empatar un partit que arribaría al descans amb taules al marcador. En la represa, l’entrada de Marc Cerveró ha revolucionat el joc del CF Martorell. El mateix Cerveró ha servit en safata el 2-1 a Yeray després d’una jugada individual de traca. Amb una marxa més, el conjunt de Mulet ha acabat tombat el Molins de Rei CF. En una gran jugada col·lectiva, Daniel Ruiz ha fet el tercer a plaer. I en una jugada semblant, Cerveró ha tingut la recompensa amb el 4-1 definitiu.

Juvenil C | CF MARTORELL 1-2 Santfeliuenc FC

Els blanc-i-vermells s’han vist penalitzats en excés per l’efectivitat dels de Sant Feliu de Llobregat. La manca d’encert de Manuel Chavero els ha fet caure davant el cuer. L’empat ha estat molt a prop dels blanc-i-vermells, però no han estat capaços de fer-ho i el Santfeliuenc ha tornat a sumar davant un dels seus rivals preferits.

Cadet A | UD Viladecans vs CF MARTORELL

X

Cadet B | CF MARTORELL 2-2 UD Vista Alegre

L’equip de Marc Garcia i Marc Belmonte s’ha deixat escapar dos punts en temps d’afegit en un partit on els detalls han condemnat els martorellencs. I això que Adama Manga ha avançat ben aviat el CF Martorell al CE Torrent de Llops recollint una pilota dividida a l’àrea visitant. Cano ha pogut fer el mateix al minut 20 però no ha pogut superar el porter visitant. Una nova acció de Cano ha acabat amb un penal que ha errat Jordi Belmonte. Abans del descans, l’equip de Castelldefels ha empatat en la sortida d’un córner. En la represa, els martorellencs han seguit dominant. Viloria, de penal, avança l’equip de Garcia i Belmonte però desaprofiten l’oportunitat per sentenciar. En temps d’afegit, el Vista Alegre ha empat de penal per unes mans dins l’àrea de Raúl Cedrún. En la jugada anterior, l’àrbitre ha donat per vàlid un servei de banda de Joan Segura que l’equip rival no ha deixat servir amb normalitat.

Cadet C | CF Corbera 1-10 CF MARTORELL

Els martorellencs han golejat a plaer a Corbera a partir del descans en què ha incrementat la seva superioritat. L’equip per Sergi Duque i Ferran Povill ha encaixat un gol en contra dos mesos després.

Cadet D | CF MARTORELL 0-1 Levante Les Planes

L’equip de Joan Pujol ha perdut al CE Torrent de Llops davant un Levante Les Planes que ha sumat tres punts d’or en la lluita per la permanència. En el primer temps, el porter visitant Castro ha resol dues grans oportunitats dels martorellencs per marcar. En la represa, el partit ha seguit amb molta igualtat i que s’ha decidit en una acció de pilota aturada que l’equip de Sant Joan Despí li ha servit per endur-se la victòria. Els intents a la desesperada del conjunt de Pujol no han tingut recompensa.

Infantil A | CF MARTORELL 3-1 Santfeliuenc FC

Els martorellencs han confirmat el seu bon moment de joc amb una victòria convincent davant un rival directe en la part alta de la taula. Marc Conesa, en una acció de murri, ha avançat el CF Martorell però tres minuts més tard els visitants han fet l’empat que es mantindria fins al descans. En la represa, l’equip de David Gimeno i Víctor Santiago ha estat molt superior en el terreny de joc. Una centrada de Dani Vázquez ha servit a David Pachón per fer el 2-1 i a les acaballes, Brian Diéguez ha firmat la sentència amb un golàs. Ocupant la posició de central ha iniciat la jugada des del darrera i, combinant la pilota amb diversos companys, ha definit a la perfecció davant del porter. Cinquè partit sense perdre i escalant fins a la quarta posició.

Infantil B | AE Prat 0-7 CF MARTORELL

L’equip de David Hernández ha sumat la tercera victòria seguida en un partit molt plàcid a El Prat. Dos gols matiners de Justin Vargas -al minut 7 els martorellencs ja guanyaven 0-2- i un altre de Dani Moreno, assistit per Vargas- han sentenciat el partit en el primer temps. En la represa, el CF Martorell ha concretat les oportunitats fins al 0-7 final.

Infantil C |

L’equip d’Arnau Fabregas i Sergi Garcia ha descansat aquesta jornada.

Infantil D |

L’equip de Víctor Marco ha descansat aquesta jornada.

Aleví A | CF MARTORELL 5-3 CF Pallejà

Remuntada dels martorellencs que amb molt coratge han aixecat un 0-2 advers. L’equip de Joan Pujol ha anat de menys a més i un gol a pròpia porteria dels visitants ha obert l’esperança abans del descans. En la represa, Paris i Riba han capgirat el marcador però el Pallejà ha tornat a igualar forces. Però el CF Martorell ha tret forces i Max Salinas i Ivan Estepa han tombat les il·lusions dels visitants de puntuar al CE Torrent de Llops. Segona victòria consecutiva que referma el bon moment que atravessen els martorellencs.

Aleví B | UD Viladecans 1-3 CF MARTORELL

Els de Salva García s’han endut els tres punts de Viladecans en un partit en què els martorellencs han segellat en la segona part. Iker Garcia ha trencat l’empat inicial al minut 25 però els locals han igualat forces 7 minuts més tard. Xavi Morgado ha respòs als intents de puntuar del Viladecans fent l’1-2. En l’últim quart, els martorellencs han quedat debilitats per les lesions de Pol Palomares i Adam Ziani, però Raúl Segura ha arrodonit una gran actuació particular fent l’1-3 definitiu en una contra ben executada.

Aleví C | CE L’Hospitalet 0-7 CF MARTORELL

Partidàs i triomf valuós de l’equip de Joel Paredes i Cristian Marín a L’Hospitalet que s’ha gestat des dels primers minuts amb un gol inicial d’Arnau Téllez. Abans d’acabar el primer quart, Marc Paris ha marcat les diferències i els martorellencs ja guanyaven 0-2. En el segon quart, l’equip de Paredes i Marín ha perdut pistonada però el porter Marc Almirall ha permès mantenir la porteria a zero fruit de quatre intervencions de mèrit. Aquest fet ha provocat la reacció dels martorellencs que acabarien fent dos gols més abans del descans mitjançant Eric i, un altre cop, Arnau. En la represa, el partit ha quedat completament sentenciat amb un gol espectacular d’Adrián Rodríguez. Abans d’acabar, dos gols més de Tenorio i Paris deixaven el 0-7 definitiu.

Aleví D | CF MARTORELL 10-0 CF Begues

Espectacular victòria de l’equip de Manuel Álvarez i Mayte Almagro al CE Torrent de Llops. Després de 10 minuts amb l’empat inicial els martorellencs han marcat dos gols abans de tancar el primer quart. Amb el 2-0, el CF Martorell ha sabut jugar al seu estil i els gols han anat arribant fins al triomf final.

Aleví E | CF MARTORELL 5-4 Atlètic Vilafranca

El conjunt d’Adri Garrido i Alejandro Luque ha aconseguit una victòria balsàmic en un partit molt intens i ple d’alternatives. Héctor ha avançat els martorellencs però els visitants han capgirat el marcador. Abans del descans, Lucas ha fet l’igualada (2-2). En la represa, el CF Martorell ha posat una marxa més i ha agafat un avantatge de tres gols. L’equip de l’Alt Penedès ha reaccionat i els martorellencs han patit fins al final.

Aleví F | CF Molins de Rei vs CF MARTORELL

Aquesta crònica no ha estat publicada perquè no ens han facilitat la informació.

Aleví G | UE Castelldefels +-10-0 CF MARTORELL

Els martorellencs s’han vist superats clarament per una UE Castelldefels que ha demostrat perquè es troba en la part alta de la classificació. Al descans, el partit ja estava sentenciat i en la represa, l’equip de Dani Santiago, amb un sol canvi i molt cansat, ha vist com ha incrementat el marcador.

Benjamí A | Atlètic Sant Just 3-2 CF MARTORELL

El conjunt de Sergio García s’ha quedat a un pas de puntuar a Sant Just en un partit ple d’intensitat. Els primers 10 minuts han estat totalment bojos. Els locals han marcat al minut 2, però el CF Martorell s’ha trobat amb un gol en pròpia porteria que l’ha fet tornar a entrar dins el partit. Però dos minuts més tard, l’Atlètic Sant Just ha tornat a avançar-se amb un golàs. En el segon quart, els martorellencs han generat més perill però sense massa arribades a porteria. En la represa, el porter Marc Hermoso ha mantingut el CF Martorell amb un mínim desavantatge gràcies a les seves aturades. En el darrer quart, el recital Hermoso ha anat a més fins que ha arribat el 3-1 en un xut llunyà. Els de García han reaccionat i un gol de Martí Costey ha tornat a fer creure amb l’empat. Un xut a la creueta d’Erik ha pogut suposar l’empat, però els tres punts s’han quedat a Sant Just Desvern.

Benjamí B | CF MARTORELL vs FC Masquefa

Benjamí C | EF Gavà 1-8 CF MARTORELL

Els martorellencs han completat un bon partit que confirma el gran estat de forma pel qual passen. Ha estat al camp del Gavà, equip que es va emportar el partit de la primera volta (3-4). El CF Martorell ha anat de menys a més, i ha acabat tenint algunes estones brillants. Amb transicions ofensives, els d’Arnau Fàbregas i Pau Bonastre han aconseguit plantar-se amb facilitat a l’àrea contrària. A mesura que passaven els minuts, la circulació de la pilota ha estat més fluïda i s’han anat trenant bones jugades. El CF Martorell dominava amb claredat i ha sumat una victòria àmplia.

Benjamí D | CF MARTORELL 3-0 CF Santboià

Els martorellencs han resol per la via ràpida el partit que l’ha enfrontat al darrer classificat de la taula. Al minut 12, els martorellencs ja havien encarrilat la victòria tot i que l’equip d’Albert Cano i Martin Cañizares li ha costat trobar continuïtat en el joc.

Benjamí E | CF MARTORELL 1-4 AE Prat

El conjunt de Manel Chavero ha deixat escapar l’oportunitat d’allunyar-se per 10 punts de l’AE Prat. Tot i avançar-se en el marcador, els potablaves han capgirat el marcador i s’han endut tres punts amb què repetir el triomf de la primera volta.

Benjamí F | Incresa Atlètic 3-3 CF MARTORELL

El conjunt de Ferran Povill i Joseph Adrian Morales ha sumat un punt a Molins de Rei en un partit molt disputat entre els dos equips. Els martorellencs han igualat abans d’acabar el primer quart un gol al primer minut dels locals gràcies a l’encert d’Obama. L’Incresa s’ha tornat a avançar amb un penal molt dubtós que ha assenyalat l’àrbitre. No ha estat fins l’últim minut del segon quart quan Carlos Pueyo ha servit un córner i, un altre cop, Obama ha rematat sol fent el 2-2. En la represa, el CF Martorell ha dominat molt més però sense ocasions clares. En l’últim alè del tercer quart, el conjunt de Molins de Rei s’ha avançat per tercer cop amb un xut de falta que ha desviat la barrera. Els últims 10 minuts han estat de domini martorellenc. I Adrián Herrador ha segellat l’empat definitiu després d’una gran jugada col·lectiva. En l’últim minut, una gran aturada de Joel Reyes ha permès als martorellencs endur-se un punt molt meritori de Molins de Rei.

Benjamí G | CF MARTORELL 1-2 PB Vallirana

Els martorellencs no han pogut aturar el CF Vallirana, que ha acabat emportant-se els tres punts del CE Torrent de Llops. Els vistants s’han avançat 0-2 a la mitja hora de joc però el CF Martorell mai ha baixat els braços, ha tingut oportunitats per marcar però només Adrià Barba ha pogut superar el porter rival.

Benjamí H | CF MARTORELL 1-+-10 CF Begues

L’equip de Pepo pogut oferir més resistència davant un dels millors equips de la categoria. El CF Begues ha aprofitat les escletjes que han trobat en atac per ampliar el marcador. En l’últim quart, Erik Carnero ha fet l’únic gols dels martorellencs.

Prebenjamí A | CF MARTORELL 2-8 UE Castelldefels

L’equip de Víctor Rodríguez i Óscar Alonso ha jugat un dels pitjors partits de la temporada i ha caigut al CE Torrent de Llops davant un rival que ha estat molt superior. Els martorellencs, després de 5 victòries consecutives, no han mostrat el seu potencial i han pogut marcar en el tram final.

Prebenjamí B | Fundació UE Cornellà 6-2 CF MARTORELL

L’equip de Cristian Cascón i Arnau Tomás ha caigut amb el cap ben alt a Cornellà després d’avançar-se en el marcador amb un gol de Pablo al minut 2. La reacció local ha estat molt ràpida i abans d’acabar el primer quart el Cornellà ja guanyava amb comoditat (3-1). Els martorellencs no s’han rendit i Binaf Asani ha retallat diferències en la represa. La qualitat del conjunt verd ha estat decisiva per acabar emportant-se els tres punts.

Prebenjamí C | CF MARTORELL 6-1 Sant Vicenç AE

L’equip d’Albert Parera i Marcel Puerta han guanyat un partit on els visitants han ofert resistència fins al descans. Els martorellencs han començat el duel amb l’encert de Marc Casals, que ha marcat per partida doble. En la represa, el CF Martorell ha trobat més encert i ha aconseguit una victòria convincent.

Prebenjamí D | UD Viladecans 8-0 CF MARTORELL

Els martorellencs, amb un sol canvi a la banqueta i sense porter, no han pogut plantar cara a un rival que només ha perdut un partit a casa. Per acabar-ho d’adobar la lesió d’Unai Alcañiz ha debilitat, encara més, l’equip de Daniel Miras i Adrià Gorro, qui s’ha vist superat per un rival que ha aprofitat bé les seves oportunitats en atac.

Promeses | CE Sabadell 2-3 CF MARTORELL | EF Sabadell 2-6 CF MARTORELL

Els martorellencs han sumat una valuosa victòria en un duel molt ben jugat per tots dos equips. Dos gols en el primer quart han donat confiança al CF Martorell per afrontar el partit amb més serenor. Els vallesans no s’han arronsat i han buscat l’empat fins al final. Els entrenadors dels dos equips han felicitat els jugadors per l’actitud i les ganes que han mostrat sobre el terreny de joc. Els més petits han tancat la primera fase de la lliga escolar com a primers de grup amb una nova victòria a Sabadell -la segona, en 24 hores-. El partit ha estat molt entretingut entre dos equips que han buscat la porteria contrària i molt més igualat del que mostra el marcador.

Sènior femení | Base Olèrdola 0-2 CF MARTORELL

Victòria importantíssima del primer equip femení al camp del quart classificat, que augmenta a 5 punts la diferència amb el segon. El primer tram de partit ha estat igualat, però les locals han aconseguit fer-se amb la pilota. Poc a poc el Martorell s’ha anat trobant més còmode en el partit, i ha acabat controlant el duel. Fins a tres ocasions claríssimes ha disposat el conjunt d’Issam El Azzouzi, però ha mancat l’encert de cara a porteria. A la represa, la presència a les àrees ha estat mínima en gran part dels segons 45 minuts. El joc, sense dominador clar, passava pel mig del camp. Després d’un servei de banda, Marta ha rematat de cap al segon pal i ha fet el 0-1. Amb un parell d’arribades, el conjunt local ha intimidat la porteria d’Irene. Ja en temps afegit, Laura Bustamante s’ha inventat un xut des de la frontal i ha acabat entrant. Un gol que sentenciava el duel i desfermava l’alegria entre les files martorellenques.

Cadet-juvenil A femení | CF Cubelles 1-6 CF MARTORELL

A base de constància ha arribat un triomf molt desitjat, que reforça de forma exponencial la moral de les martorellenques. El conjunt d’Abde Haddouch i Pau Bonastre ha superat el Cubelles dominant gran part del duel. Les martorellenques han signat un excel·lent inici on ha faltat encert. Fins a tres pilotes ha estavellat al pal l’equip blanc-i-vermell, en un recital ofensiu. A la sortida d’un córner, Marta Bonastre ha rematat de voleia al segon pal. Més tard, les locals s’han recuperat i han començat a disposar d’algunes arribades. Una d’elles ha estat el gol de l’empat. Tot i així, el CF Martorell ha buscat tornar-se a avançar i ho ha fet mitjançant Clara Gay. A la segona meitat, el domini encara ha estat més clar. Amb passades a l’espai i jugades per banda, l’equip martorellenc ha aconseguit generar perill constantment. Primer Irene, i després Natalia, amb un hat-trick, han sentenciat el partit. La jugadora de l’infantil-aleví ha marcat tres gols. Les locals han comptat amb alguna ocasió, neutralizada per la portera Blanca, segura i atenta en tot moment.

Cadet-juvenil B femení | CF MARTORELL 3-2 Sant Vicenç Horts-At. Vicentí

Cinquena victòria consecutiva de les martorellenques que permet seguir escalant posicions a la classificació. L’equip de Carlos Cano i José Antonio Balada ha vist com les visitants s’han avançat ben aviat en el marcador en una acció que la defensa ha quedat desprotegida. Sis minuts més tard, Claudia Sánchez ha empatat l’enfrontament. Després de molts minuts molt igualats, el partit s’ha decidit en els últims minuts. Júlia Griset ha fet el 2-1 i dos minuts més tard han empatat les vicentines. Quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, Claudia Sánchez, de penal, ha donat la victòria a les martorellenques.

Infantil-aleví A femení |  CF MARTORELL 10-0 AE Abrera

L’equip de d’Anabel Chiquero i Clara Pernia ha guanyat amb claredat en un derbi desigual. Les martorellenques reforcen encara més el seu liderat en solitari i, a més, en la segona part han participat les jugadores que habitualment tenen menys minuts. Un triomf molt ben trenat i compartit per tot l’equip que ja pensa en el duel decisiu de la setmana vinent a Igualada.

Infantil-aleví B femení | Juventud 25 Septiembre 1-8 CF MARTORELL

XLes martorellenques han refermat totes les seves opcions d’acabar com a sotscampiones després d’una victòria a Rubí i l’ensopegada del seu rival directe, el Sant Cugat FC. L’equip de Danae Moreno i Núria Bonastre s’han mostrat intractables damunt el terreny de joc. Cal destacar el retorn d’Iratxe Torta que ha tornat amb molta força després de superar la lesió.

Prebenjamí-benjamí-aleví A femení | CF Corbera 3-8 CF MARTORELL

Les martorellenques van aixecar un 2-0 advers en un primer quart de domini del CF Corbera. L’equip de Pepo s’ha refet gràcies a l’encert de Maria Poncellas, amb un doblet, i Lucía Oller, també amb un doblet, han capgirat el marcador.