EL SÈNIOR FEMENÍ POSA LA DIRECTA CAP A PRIMERA DIVISIÓ

Susana Segura ha estat l’autora de l’únic gol de les martorellenques davant l’EF Olesa (1-0). Foto: Pedro Catalán

Un gol de Susana Segura ha estat decisiu en l’autèntic pas de gegant del primer equip femení en el seu camí cap a Primera Divisió davant el gran aspirant, l’EF Olesa (1-0). Tot i així, el duel ha estat ben igualat, sobretot a la primera part. En els primers 45 minuts, el conjunt olesà s’ha plantat sovint en camp contrari, però amb només ha tingut una acció clara de perill. Susana Segura ha estat a punt d’avançar el CF Martorell després de que Garrido tallés un refús de la portera. En el minut 33. Clara Farreny ha realitzat un desplaçament a l’espai, i Garrido l’ha deixada en safata per Susana, qui des del vèrtex de l’àrea ha fet un golàs enviant la pilota al segon pal (1-0). El resultat s’ha mantingut fins al descans.
El CF Martorell ha tingut el duel controlat durant gran part de la segona meitat. A les olesanes els hi ha passat factura el físic, i no han disposat de cap oportunitat de gol. Les d’Issam El Azzouzi, en canvi, s’han apropat amb més freqüència a la porteria contrària, a mesura que passaven els minuts. Laura ho ha provat des de lluny en diverses ocasions. Marta ha estat a punt de sentenciar amb una ocasió que la portera visitant ha enviat a córner. Susana ha tingut el segon a les seves bótes, però una defensa ha evitat el gol sota pals. El marcador seguia 1-0, i les martorellenques mantenien el partit controlat. Un cop exhaurit el temps, l’àrbitre ha realitzat el xiulet final. Una victòria molt celebrada per l’equip martorellenc davant un públic entregadíssim. El CE Torrent de Llops s’ha omplert de gom a gom i la crida feta per l’entitat ha tingut resposta per part dels aficionats. Els equips base femenins han estat presents també al camp martorellenc. Abans de començar el partit les jugadores de l’aleví-infantil B ha fet el passadís a la plantilla de l’aleví-infantil A, que avui s’ha proclamat campió de lliga.
Amb aquesta victòria, l’equip d’Issam El Azzouzi deixa l’EF Olesa a 8 punts de distància (68 a 60) i si aquest diumenge, el CF Suburense venç el CF Vallirana, les del Garraf es situarien en segon lloc, amb 62, a 6 punts de les martorellenques. A falta de 4 jornades, el CF Martorell veu més a prop la Primera Divisió.