LA COMBINACIÓ DE RESULTATS FA LÍDER EL PRIMER EQUIP FEMENÍ

Sènior femení | Sector Montserratina 0-7 CF MARTORELL

Líders! La golejada a Viladecans (0-7) combinada amb l’ensopegada del fins ara líder CF Suburense a casa davant l’Òdena (0-1) ha deixat l’equip d’Issam El Azzouzi com a primer classificat empatat a punts (38) amb el conjunt del Garraf. Davant el Sector Montserratina, un hat-trick de Susana Segura a la mitja part ha deixat el partit coll avall per a les martorellenques. Amb un 0-4 a favor al descans, el CF Martorell ha afrontat el segon temps amb la intenció de no canviar de marxa. Després del 0-7, els últims 20 minuts les martorellenques s’han dedicat a contemporitzar el joc, tenir la possessió del joc fins el xiulet final.

Veterans | CF MARTORELL 3-2 La Bética

Els martorellencs han tallat una ratxa de dues derrotes seguides al CE Torrent de Llops amb un triomf per la mínima davant La Bética, qui s’ha avançat en el marcador a la primera part però Rubén ha empatat abans del descans. En la represa, els martorellencs han capgirat el partit mitjançant Sergio, La Bética ha fet el segon fins que, altra vegada, Sergio, a la sortida d’un córner, ha establert el 3-2 definitiu. Tres punts d’or per seguir confiant en la permanència.

Primer equip | CF MARTORELL 4-1 CF Corbera

Dos gols d’Abde han permès a l’equip d’Albert Nualart tombar definitivament un CF Corbera, que en la primera part, s’ha avançat en el marcador aprofitant un dels pitjors minuts dels martorellencs durant el curs. En la represa, Víctor Marco ha fet l’empat i en el tram final han arribat els gols. En un segon temps molt millor, el CF Martorell ha segellat un triomf que el permet seguir líder i mantenir les distàncies una jornada més.

Juvenil A | CF MARTORELL 1-6 CE Sabadell B

L’equip de Pedro Sáez continua negat en aquest 2018 i ha encadenat la setena jornada consecutiva sense guanyar. L’equip vallesà ha tingut un inici de partit espectacular i al minut 20 el resultat era contundent: 0-3. El tècnic de Vallirana ha fet tres canvis per intentar aturar l’hemorràgia. En la represa, els martorellencs han millorat el joc però segueixen amb la pólvora mullada. Tot el contrari que el CE Sabadell B que en l’últim quart d’hora, a la contra, ha cosit la goleada.

Juvenil B | CF MARTORELL 2-1 Terlenka Barcelonista

Estrena amb victòria del nou míster, Sergi Mulet a la banqueta martorellenca. El CF Martorell ha sumat tres punts d’or en la lluita per a la permanència en un duel de color blanc-i-vermell. Després de diverses oportunitats, Miquel Arrufat ha guanyat l’esquena de la defensa visitant i la seva centrada l’ha desviat un defensa que ha acabat introduint la pilota dins la porteria. En tota la primera part, la Terlenka ni s’ha apropat a la porteria de Joel Molina. En la represa, els visitants han empatat en la primera acció fruit d’una errada de la defensa martorellenca. Fins que Marc Belmonte, en una jugada magistral, ha marcat el segon per al CF Martorell. Els intents a la desesperada de la Terlenka per empatar el partit han estat fallits. Victòria emotiva i dedicada a dos jugadors martorellencs per a la pèrdua d’un familiar.

Juvenil C | PB Cervello 3-4 CF MARTORELL

L’equip de Manuel Chavero no ha desaprofitat l’oportunitat de tornar a festejar una victòria després de 7 jornades sense fer-ho. Els gols de Noe López i Neil Berlanga en la primera part han aplanat el camí abans del descans (0-2). Un marcador curt per les moltes oportunitats de perill que ha generat el CF Martorell. En la represa, ha estat un intercanvi de cops on els cervellins han marcat tres gols al contracop que no han servit per aigualir l’alegria dels martorellencs.

Cadet A | CE Cornellà 4-1 CF MARTORELL

L’equip de Joel Paredes i Paco López ha caigut a Cornellà en un partit en què han hagut d’arrossegar una mala primera part. Els locals han estrenat el marcador al primer minut de joc i al quart d’hora de joc guanyaven 2-0. Els martorellencs han tingut l’esperança d’empatar després que a la represa Marc Alvite retallés diferències. Deu minuts més tard, una errada defensiva del CF Martorell ha condemnat definitivament el conjunt de Paredes i López. Cinc minuts més tard, el Cornellà ha fet el 4-1 definitiu obra de Valter Pereira, fill de qui va ser jugador del FS Martorell, Valtinho. Un golàs amb un xut de 30 metres per tot l’escaire. Els martorellencs continuen perdent pistonada en la seva lluita per mantenir la categoria de Preferent.

Cadet B | CF MARTORELL 3-0 CF Corbera

Els martorellencs s’han desfet del CF Corbera, com a preàmbul al duel entre els primers equips al CE Torrent de Llops. El conjunt de Marc Garcia i Marc Belmonte ha competit a un nivell davant un Corbera incòmode. En el primer temps, Ayman ha fet l’1-0 en la sortida d’un córner executat per Dani Real, que avui ha tornat als terrenys de joc amb èxit després d’una lesió. El CF Corbera ha tingut en el seu porter Nil Ruiz el seu millor jugador sobre el camp evitant una golejada abans del descans. En la represa, el CF Martorell ha sentenciat. Una acció entre Iker Casas i Joan Almirall ha permès a Abdelmalik anotar el segon per als martorellencs després d’una passada d’Almirall. Deu minuts més tard, Viloria ha establert el 3-0 definitiu recollint una assistència d’Abdelmalik. Els últims 20 minuts han estat un monòleg de l’equip de Garcia i Belmonte, però no han traduït el domini amb un resultat més ampli. L’aportació de tres jugadors del cadet C -Abdelmalik, Felipe, Carles i Yeray- contribueix a millorar el rendiment del cadet B.
Cadet C | CE Òdena 0-13 CF MARTORELL

L’equip de Sergi Duque ha golejat a plaer el cuer de la categoria en un partit sense història. Els martorellencs han oblidat, així, l’ensopegada de la passada jornada a Sant Esteve Sesrovires. Els golejadors van ser Demetrio Vargas (4), Raúl Martínez (3), Abdelmalik Azarfane(3), Izan Ibáñez, Felipe Osorio i Oriol Oliete. El CF Martorell continua mantenint les distàncies amb el liderat.

Cadet D | Vinyets-Molí Vell 1-3 CF MARTORELL

L’equip de Joan Pujol i Adri Garrido ha demostrat que la victòria davant el Santboià, la passada jornada, no ha estat una flor d’estiu. En un dels millors partits de la temporada, els martorellencs han exhibit el seu millor potencial. Un gol al minut 5 d’estratègia ha donat més tranquil·litat que ha anat a més amb el 0-2 a la mitja hora de joc. En l’única errada defensiva, els locals han retallat diferències a tocar del descans. En la represa, els martorellencs han tingut moltes ocasions en atac fins que Alex ha aconseguit fer l’1-3 definitiu.

Infantil A | AE Abrera 0-0 CF MARTORELL

El derbi ha acabat sense gols. Els locals han començat molt forts des de l’inici i han desaprofitar dues clares ocasions per avançar-se en el marcador. L’Abrera, superior al mig del camp, ha obligat als martorellencs a modificar l’esquema de joc amb alguns retocs de posició. A partir d’aquí, els martorellencs han igualat forces i ha canviat totalment el guió. En la represa, l’equip de David Gimeno i Víctor Santiago ha portat la batuta del partit tenint ocasions per emportar-se els tres punts. A l’Abrera se li ha fet molt llarga la segona part però els martorellencs no han pogut concretar cap de les oportunitats que han disposat en atac.

Infantil B | CF MARTORELL 0-1 CF Gavà

Un gol dels visitants a quatre minuts per al final ha tombat l’esforç dels martorellencs durant tot el partit. L’equip de David Hernández i Álex Hernández ha plantat cara a un dels candidats a guanyar la lliga i ha fet mèrits per, com a mínim, esgarrapar un punt. El partit ha estat molt igualat i el CF Martorell ha sabut interpretar sobre el terreny de joc les consignes del cos tècnic. Amb l’empat a zero inicial, la segona part ha seguit amb la mateixa dinàmica. Els dos equips han disposat d’oportunitats fins que el gol dels visitants ha impedit treure’n profit del bon plantejament dels martorellencs.

Infantil C | CF Pallejà 0-1 CF MARTORELL

L’equip d’Arnau Fabregas i Sergi García ha sumat una valuosa victòria a Pallejà que dona aire per als propers partits. Els martorellencs s’han mostrat implacables en defensa i el CF Pallejà només ha xutat dues vegades abans del descans. En la represa, el CF Martorell ha fet l’únic gol que li acabaria donant tres punts d’or. En un contraatac de manual, Monir Zaaj ha marcat recollint una assistència de traca de Pau Arenas. L’expulsió, per doble groga, d’Oliver Cortés ha minimitzat els martorellencs que s’han dedicat a conversar el mínim avantatge. L’ocasió més clara fins al final ha estat per l’equip de Fabregas i García i la pilota s’ha estavellat al pal a la sortida d’un córner.

Infantil D | CF MARTORELL 5-0 UE Castelldefels

Maneta balsàmica de l’equip de Víctor Marco i Óscar Díaz que ha sumat una valuosa victòria davant un rival directe en la lluita per la permanència. Izan Sanfeliu -que ha acabat signant un hat-trick- ha fet els tres gols en la primera part. Els dos primers, amb xuts des de fora l’àrea, i el tercer, amb una rematada de cap superant a la defensa. Abans del descans, Hicham ha marcat el 4-0 amb un xut llunyà. En la represa, els martorellencs han tingut més ocasions. Roger Espigares, recollint un rebuig del porter, ha fet el 5-0 definitiu. Partit rodó per refermar la confiança.

Aleví A | CF MARTORELL 2-7 Santfeliuenc FC

L’equip de Joan Pujol i Dani Ruiz ha patit una clara derrota davant un CF Santfeliuenc molt superior en tot el duel. Els visitants, amb un 0-3 a la mitja hora de joc, han tingut el partit sota control. Ivan Estepa ha retallat diferències abans del descans. En la represa, el Santfeliuenc ha marcat tres gols més en quatre minuts i ha segellat la victòria.

Aleví B | EF Gavà 5-2 CF MARTORELL

Els martorellencs, que han resistit fins al descans (2-2) en una primera part plena d’alternatives en què Iker León, primer, i Raúl Segura, després, han minimitzat els dos gols dels locals. En la represa, l’EF Gavà s’ha tornat a avançar només començar i ha obligat l’equip de Salva García i Sergio Martín a volcar-se en atac. L’àrbitre no ha donat per vàlid un gol fantasma dels martorellencs i en el tram final, els locals han sentenciat en dues contres letals.

Aleví C | CF MARTORELL 5-0 CF Can Buixeres

Un hat-trick d’Adrián Rodríguez ha permès apuntalar una nova victòria dels martorellencs al CE Torrent de Llops. Marc Paris ha avançat l’equip de Joel Paredes i Cristian Marín a les acaballes del primer quart després de disposar d’algunes oportunitats per ampliar l’avantatge. Més clares han estat en el segon quart i s’ha arribat al descans amb un avantatge mínim (1-0). En la represa, els martorellencs han sentenciat amb un gol a pròpia porteria dels visitants i l’encert golejador d’Adrián.

Aleví D | Athletic Viladecans 0-4 CF MARTORELL

L’equip de Manuel Álvarez i Mayte Almagro han sumat un nou triomf, aquest cop a Viladecans, on el resultat ha estat el més positiu. Els martorellencs, davant d’un plantenjament molt defensiu dels locals que sortien amb perill a la contra, no han estat capaços de jugar amb més velocitat per trencar el ritme lent que volia imposar l’Athletic Viladecans. Nil Munné ha obert la llauna i abans del descans Joel Moreno ha fet el 0-2. En la represa, l’equip d’Álvarez i Almagro ha sentenciat. El CF Martorell ha comptat amb el porter Quim Grima, de l’aleví B, per la baixa del porter habitual dels martorellencs.

Aleví E | CF MARTORELL 9-3 CE Anoia

L’equip d’Adri Garrido i Alejandro Duque no ha tingut cap mirament del CE Anoia, botxí dels martorellencs en la primera volta. Dos gols de Kilian Cabrera en els primers tres minuts del duel han aplanat el camí cap a un nou triomf. Els anoiencs han retallat diferències però ha aparegut Lucas Sánchez, demostrant una alta capacitat golejadora, anotant tres dels sis gols seguits.
Aleví F | Ciudad Cooperativa 4-2 CF MARTORELL

El conjunt de Quim Gobern i Marc Cervero ha fet un dels millors partits de la temporada tot i caure a Sant Boi de Llobregat davant d’un dels equips de la zona alta de la taula. En el primer quart, la contundència al darrere dels martorellencs ha impedit als locals jugar amb fluidesa i ha finalitat amb l’empat inicial. El segon quart, el CF Martorell ha fet un pas enrere i ha encaixat tres gols. En la represa, l’equip de Gobern i Cervero ha tornat a posar una marxa més i un gol de Mussa ha obert l’esperança. En el darrer quart, els martorellencs s’han reivindicat amb un gol de Víctor Carrizo (3-2) que ha generat molts dubtes als locals. El CF Martorell, perseguint l’empat, ha vist com finalment la ‘Coope’ feia el 4-2 definitiu. Els martorellencs, amb la presència de dos jugadors de l’aleví G -Sergi i Víctor Fernández-, han demostrat una millora molt destacada en les últimes jornades.

Aleví G | CF MARTORELL 2-6 UD Viladecans

Els martorellencs han perdut el duel directe de la zona baixa de la clasificació. L’equip de Daniel Santiago i Martín Cañizares ha deixat escapar l’oportunitat de no deixar-se superar per la UD Viladecans, que s’han avançat en el segon quart i, un minut mes tard, Joel ha marcat amb xut ajustat al pal. En la represa, els martorellencs han sortit adormits i han rebut quatre gols pràcticament seguits en un tercer període per oblidar. Amb l’1-5, els últims minuts no han servit per intentar una remuntada gairebé impossible.

Benjamí A | EF Gavà 5-0 CF MARTORELL

Després d’un primer quart molt igualat i amb l’empat inicial, dos gols en l’inici del segon quart han condicionat el partit. Els martorellencs han quedat tocats i han intentar refer-se. A partir d’aquí el guió ha estat favorables als locals que han arrodonir el marcador en l’últim quart.

Benjamí B | CF MARTORELL 0-7 Santfeliuenc FC

L’equip de Sergi Duque, Gerard Fábregas i Enric Fábregas no ha tingut cap opció davant un Santfeliuenc que lluita per ser campió de lliga i es troba molt lluny dels martorellencs. Els visitants han trigat 11 minuts del primer quart per sentenciar el partit amb un resultat inapel·lable (0-4). Els tres quarts següents han estat un tràmit.

Benjamí C | CF MARTORELL 2-3 AE Prat

El conjunt d’Arnau Fàbregas i Pau Bonastre ha mostrat una versió poc reconeixible en el duel davant l’AE Prat i han acabat caient per la mínima al CE Torrent de Llops. El partit ha començat ben igualat, i no ha estat fins al segon quart quan els pratencs s’han avançat. I amb aquest resultat s’ha arribat al descans. Només començar el tercer quart, Alex Estepa ha establert l’empat (1-1). Aquest gol ha donat empenta als martorellencs, que han disposat diverses ocasions clares que no ha pogut finalitzar amb èxit. L’AE Prat s’ha tornat a avançar fent el segon. Quan restaven pocs minuts per acabar el partit, Zuher ha marcat l’empat amb un xut des de fora de l’àrea. I quan semblava que els dos equips es repartirien els punts, els potablava han anotat el 2-3 definitiu.

Benjamí D | AE Abrera 7-0 CF MARTORELL

Partit per oblidar dels martorellencs al camp del líder on sis dels set gols encaixats han estat a pilota aturada. Després d’uns deus minuts força igualats, l’Abrera s’ha avançat i ha jugat més a plaer. Al descans, el conjunt d’Albert Cano i Martin Cañizares ja perdia per 0-3. En la represa, els martorellencs no han sortit tensos i han encaixat quatre gols més.

Benjamí E | Santboià FC 2-1 CF MARTORELL

Els martorellencs han plantat cara al segon classificat, el Santboià FC en el seu propi terreny de joc. La gran intervenció del porter local Genís Sánchez ha estat determinant perquè l’equip de Manuel Chavero no s’emportés la victòria. Els santboiencs s’han avançat ben aviat però abans d’acabar el primer quart, Álex Ibáñez ha establert l’empat. En la represa, en les poques ocasions que ha disposat el Santboià ha fet el 2-1. Els intents per aconseguir l’empat han acabat sense la recompensa que hauria estat merescuda.

Benjamí F | CF MARTORELL 0-5 UE Cornellà

L’equip de Ferran Puvill i Joseph Adrian Morales ha fet mèrits per no rebre aquest resultat final davant el tercer classificat de la lliga. Els martorellencs, que han pogut avançar-se en el marcador a l’inici en la sortida d’un córner, han plantat cara a un Cornellà superior físicament. El primer gol dels visitants ha estat en una falta molt dubtosa. L’equip de Povill i Morales ha resistit amb el mínim desavantatge fins al final del tercer quart quan el Cornellà ha marcat el 0-2. Després d’una gran oportunitat del CF Martorell de fer l’1-2 en l’inici del darrer quart, el tercer gol dels visitants ha desinflat els martorellencs que no han pogut aturar l’hemorràgia fins al final.

Benjamí G | UD Viladecans 0-2 CF MARTORELL

Dos gols d’Izan Carnenero han donat la victòria als martorellencs en un duel davant un rival directe en la part baixa de la classificació. Després d’un primer quart molt intens i sense gols, l’equip d’Alejandro Duque i David García ha tingut la recompensa abans del descans amb un gol d’Izan amb un xut des de la frontal de l’àrea. En la represa, ha arribat la tranquil·litat pels martorellencs. Izan ha repetit recollint una assistència de Zainudeen.

Benjamí H | CF MARTORELL 0-5 D Fontsanta Fatjó

Tot i el resultat final, l’equip de Pepo va seguir al bon nivell que està oferint en les darreres jornades. Els martorellencs comencen a practicar un futbol combinatiu i queda reflexat la millora en el joc. La dinámica és positiva i els entrenadors es mostren molt satisfets de la dinàmica a l’alça que atravessa l’equip.

Prebenjamí A | CF MARTORELL 4-2 Spòrting Gavà

L’equip de Víctor Rodríguez i Óscar Alonso ha sumat un valuós triomf davant un rival directe en la classificació i que arribava a Martorell havent sumat tres victòries seguides. En un matx ple d’alternatives, els martorellencs han hagut d’igualar dues vegades el marcador. L’últim quart s’ha vist la millor versió de l’equip de Rodríguez i Alonso amb dos gols d’Ibrahim, un d’ells espectacular.

Prebenjamí B | CF Sant Esteve Sesrovires 5-1 CF MARTORELL

Amb només 7 jugadors de camp, l’equip de Cristian Cascón i Arnau Tomás ha perdut amb el cap ben alt a Sant Esteve Sesorivres tenint en compte que l’esforç fet ha passat factura. Els martorellencs han tingut prou oportunitats per retallar diferències.

Prebenjamí C | CF MARTORELL 10-0 AE Abrera

Els martorellencs, dirigits excepcionalment per Arnau Fábregas i Darío Torres, han golejat a plaer l’Abrera en el derbi. El CF Martorell ha estat molt superior i no ha aprofitat bona part de les oportunitats que ha generat durant el matx. A partir d’aquesta setmana, l’equip estrenarà una nova parella d’entrenadors.

Prebenjamí D | Spòrting Gavà 8-1 CF MARTORELL

L’equip de Daniel Miras i Adrià Gorro no ha tingut cap opció davant un Sporting Gavà que ha demostrat perquè es troba en els llocs capdavanters de la classificació. Tot i la diferència en el marcador, els martorellencs han mostrat una millor imatge que en el partit de la primera volta.

Promeses | CE Sabadell vs CF MARTORELL

El partit es va ajornar degut a un malentès entre els dos clubs per un canvi d’horari.

Cadet-juvenil A femení | CF MARTORELL 12-0 Mas Catarro CF

El conjunt d’Abde Haddouch ha superat amb contundència l’equip del Penedès amb un resultat molt favorable. Tot i que a les martorellenques els hi ha costat entrar en el partit, aquest ha acabat sent ben plàcid. Al descans, les blanc-i-vermelles ja havien sentenciat el partit amb un clar 6-0, i a la represa s’ha eixamplat l’electrònic. El duel serveix per treure bones sensacions i començar a preparar la visita al camp del líder, el Fontsanta Fatjó, el cap de setmana que ve.

Cadet-juvenil B femení | CF MARTORELL 0-5 Fundació UE Cornellà

L’equip de Carlos Cano i José Antonio Balada no ha pogut competir amb les mateixes condicions davant una UE Cornellà amb un nivell molt més alt. Dos gols matiners han estat una llosa massa gran per a les martorellenques. Les vistants, molt efectives, s’han endut la victòria.

Infantil-aleví A femení | CF MARTORELL 8-0 CD Fontsanta Fatjó

L’equip d’Anabel Chiquero i Clara Pernía han golejat a plaer davant el Fontsanta Fatjó tot i que la victòria no s’ha gestat fins a la segona part. En el primer acte, Sara Garcia -al minut 1- i Aymara Rodríguez han aplanat el camí. En la represa, la intensitat de les martorellenques ha permès sumar un triomf molt contundent. Una jornada més, l’equip de Chiquero i Pernía és colíder empatat a punts amb el CF Igualada.

Infantil-aleví B femení | Molins de Rei CF vs CF MARTORELL

El partit s’ha ajornat degut a que una bona part de les jugadores del CF Martorell pateixen gastroenteritis. El comité de competició de la FCF decretarà, properament, la nova data del partit.

Prebenjamí-benjamí-aleví A femení |

Aprofitant que no hi havia partit de competició, l’equip de Pepo ha disputat dos compromisos amistosos aquest cap de setmana. Dissabte, davant la UD Viladecans (4-11), un equip de Primera Divisió, en què les martorellenques han mostrat millores en el joc tot i el resultat final amb derrota. Diumenge, davant l’AE Ramon Sicart, un equip que juga a la competició del Consell Escolar, l’equip de Pepo va vèncer clarament (9-1). Cal destacar el debut de Leire  i Farners, que van aportar el seu grane de sorra en la seva primera experiència en el futbol, Farners va jugar un bon partit en defensa mentre que Leire va contribuir en la victòria amb dos gols.