NUALART SEGUIRÀ UN ANY MÉS A LA BANQUETA DEL PRIMER EQUIP

Albert Nualart ha renovat i dirigirà el primer equip a Segona Catalana el curs vinent. Fotografia: CFM.

Albert Nualart seguirà una temporada més a la banqueta del CF Martorell. La junta directiva ha fet confiança al tècnic de Viladecavalls, qui ja està cuinant el projecte a Segona Catalana. “Quan vaig arribar a Martorell ja vam fer un projecte per a tres o quatre anys vista amb la intenció de situar el primer equip a Primera Catalana. La meva intenció és aquesta. Som un equip que se’n parlarà la propera temporada”, explica Nualart. L’entrenador de Viladecavalls apunta que “quan em van fitxar comptavem començar des de Segona Catalana, però els descensos compensants ens van portar a l’infern de Tercera. Hem pogut tornar allà on érem en només un any”, admet.

El CF Martorell està treballant de valent per intentar fer un projecte amb solera pel curs vinent. “Sóc molt ambiciós, sempre vull guanyar i no canviaré perquè és la meva manera de ser”, reconeix Nualart. Després de dos anys fallits a Segona Catalana on els martorellencs han descendit el mateix any de debutar-hi, la directiva n’ha pres nota per no haver de tornar a repetir el mal tràngol de tornar a Tercera. “Lluitar per assolir el repte d’ascendir a Primera Catalana és molt alt. El més lògic és pensar, només, en establir-se en la categoria”, diu Nualart.

Sergi Seró, la seva mà dreta

A la banqueta del CF Martorell hi haurà un nou integrant a partir del curs vinent: Sergi Seró (Sabadell, 1996). El tècnic vallesà aterrarà al CE Torrent de Llops amb la confiança de Nualart, amb qui han coincidit en diverses etapes en el món del futbol. “L’Albert sempre ha estat la meva marca futbolística. Tenim una relació molt estreta i no m’ho vaig pensar a l’hora de venir a Martorell”, explica Seró. La temporada passada, Nualart va compaginar la figura del segon entrenador amb el fisioterapeuta David Raso, qui també seguirà al primer equip el curs vinent.

Com a jugador, Seró va militar tota la seva carrera al CE Mercantil fins a categoria juvenil on va incorporar-se al CE Manresa, amb Albert Nualart com a entrenador. Com a sènior, Seró va jugar únicament a Les Franqueses del Vallès (Segona Catalana). Com a entrenador, des de ben jove, es va formar amb els equips del CE Mercantil i la temporada passada va dirigir el CE Sabadell B, a Primera Catalana. Nualart assegura que “si volem lluitar per a l’ascens a Primera Catalana és bàsic comptar amb una persona com el Sergi. Ens coneixem molt i en certs aspectes aquesta campanya entre el David Raso i jo hem fet curt. Ens aportarà moltíssim i em facilitarà molt la feina”. Seró ha estat presentat pel director esportiu del CF Martorell, Jordi Galera i el directiu adjunt a l’àrea esportiva, Joan Tort.