QUART TRIOMF SEGUIT PER UN JUVENIL B QUE CAMINA CAP A LA SALVACIÓ

L’equip de Sergi Mulet ha sumat 12 dels últims 12 punts després del triomf al CE Torrent de Llops. Foto: Marta Gila Santafé

Veterans | CF Vallirana 2-4 CF MARTORELL

Els martorellencs han fet un pas de gegant en la seva lluita per la permanència a Divisió d’Honor amb una victòria a domicili. En un partit emocionant i ple d’alternatives, l’equip de veterans ha estat capaç de capgirar el marcador advers en dues ocasions i sentenciant en el tram final.

Primer equip | CF MARTORELL 6-0 UD Sant Maure B

L’equip d’Albert Nualart ha tornat a guanyar amb autoritat la UD Sant Maure B (6-0) i continua a pas ferm en la seva intenció d’ascendir a Segona Catalana. Els martorellencs han escombrat l’equip anoienc, qui ha demostrat que té un peu i mig a Quarta. Els 6 gols han estat molt repartits i el CF Martorell arriba en el tram decisiu de la temporada amb un marge de dos punts respecte el segon classificat, el CF Pallejà, qui tampoc afluixa.

Juvenil A | CF MARTORELL 2-0 UE Rapitenca

Segona victòria consecutiva dels martorellencs davant un rival directe a la classificació que els apropa molt més cap a l’objectiu de la temporada: la permanència a Preferent. L’equip de Pedro Sáez, sense massa brillantor, ha trobat l’eficàcia golejadora d’Iván Fernández per sumar tres punts d’or en el debut de Guillem Tasias. La plantilla ha dedicat la victòria a Joel Agraz, operat d’apendicitis amb èxit.

Juvenil B | CF MARTORELL 4-2 UD Viladecans

12 de 12! El tècnic Sergi Mulet continua sent talismà i des de la seva arribada els martorellencs han guanyat els quatre partits que han disputat fins ara i que els apropa a la permanència. En un primer temps molt ben jugat, el CF Martorell s’ha avançat amb un gran xut de Daniel Ruiz. En la represa, l’equip de Mulet ha millorat l’encert a porteria i han arribat els gols. Cerveró, per partida doble i sent el pulmó de l’equip, i Yeray García han establert un 4-0 inapel·lable quan faltava mitja hora per al final. Un temps en què els martorellencs han baixat la guàrdia i han encaixat dos gols en els darrers cinc minuts.

Juvenil C

El conjunt de Manuel Chavero ha descansat aquesta jornada.

Cadet A | UE Sant Ildefons 6-0 CF MARTORELL

L’estrena de Sergi Mulet a la banqueta en substitució de Joel Paredes no s’ha traduit amb una victòria. Els martorellencs han encaixat un gol en el primer minut de joc en una errada defensiva. Tot i això, el CF Martorell s’ha refet i només la manca d’encert ha impedit l’empat. Els cinc primers de la represa han estat determinants en tres jugades: Joan Dennis Valette ha estat expulsat amb vermella directa, la UE Sant Ildefons ha fet el 2-0 i, per acabar-ho d’adobar, Sergi Fernández ha vist dues targetes grogues en un minut. Amb 9 jugadors, l’equip de Cornellà ha passat el sedàs. Una derrota dolorosa que no permet sortir dels llocs de descens.

Cadet B | Atlètic Sant Just 3-1 CF MARTORELL

L’equip de Marc Garcia i Marc Belmonte ha perdut al camp del tercer classificat, l’Atlètic Sant Just en un duel que l’àrbitre Camps Rullo l’ha trencat expulsant dos jugadors i l’entrenador martorellencs amb vermella directa. I això que el CF Martorell ha colpejat primer. Àlex Cano, qui ja havia posat contra les cordes al porter local en una jugada anterior, ha afusellat el porter després d’una jugada que ha iniciat Dani Real i Gerard Almirall (0-1). 8 minuts més tard ha arribat la polèmica. Joan Segura ha estat objecte d’una falta de llibre aixecant el peu a l’alçada del pit, que no ha concedit l’àrbitre, i els locals han fet l’empat a porteria buida. El minut 40, el tècnic Marc Garcia ha estat expulsat per protestar a l’àrbitre una dura entrada sobre Iker. En la represa, el xou arbitral ha continuat i ha donat per vàlid un gol dels locals després que dos jugadors de l’Atlètic Sant Just hagin empentat el porter Gerard Soler dins l’àrea petita. Cano ha estat expulsat amb vermella directa per tallar un contratac amb excessiva força. Els martorellencs, que han merescut l’empat, han acabat claudicant en l’últim minut amb el 3-1 definitiu.
Cadet C

L’equip de Sergi Duque, Gerard Fábregas i Ferran Povill ha descansat aquesta jornada.

Cadet D | CF MARTORELL 5-0 Terlenka Barcelonista

Maneta de l’equip de Joan Pujol i Adri Garrido que ha sumat un triomf balsàmic al CE Torrent de Llops en un partit en què els martorellencs han jugat un partit molt complert. Un gol matiner de Pol Castells ha donat tranquil·litat als martorellencs que s’ha vist incrementada amb un gol en pròpia porteria dels visitants. Abans d’arribar al descans, Ian Fernández ha fet el 3-0 que ha convertit la segona part en un tràmit.

Infantil A | CF MARTORELL 5-2 EF Olesa

Victòria molt celebrada per l’equip de David Gimeno i Víctor Santiago que talla una sequera de 7 jornades sense fer-ho. El derbi ha estat molt intens en la primera part en què els dos equips han ofert un intercanvi de cops. David Pachón ha fet un gol matiner recollint una centrada de Marc Conesa. Els olesans han capgirat el marcador i abans del descans Brian Diéguez ha establert el 2-2 rematant de cap en un córner llançat per Alejandro González. En la represa, el CF Martorell ha estat molt superior i ha impedit que l’Olesa s’apropés a l’àrea local. David Pachón, de penal, i Oriol Navarro, per partida doble, han acabat d’arrodonir un triomf molt merescut.

Infantil B | Atlètic Sant Just 5-1 CF MARTORELL

L’equip de David Hernández no ha pogut fer pessigolles al líder, que ha guanyat amb autoritat. En un primer temps competit, els martorellencs han marxat al descans amb desavantatge (2-0). L’actuació del porter martorellenc Miquel Estévez ha evitat que el líder hagi sentenciat el partit al final de la primera part. En la represa, l’Atlètic Sant Just ha fet dos gols més, el quart, molt discutit perquè la pilota no ha entrat del tot dins la porteria. Tot i el 4-0 advers, l’equip d’Hernández ha seguit lluitant i Marc Garcia ha retallat diferències recollint una centrada de Justin Vargas. Els locals han tancat el partit fent el cinquè

Infantil C | CF Sant Andreu de la Barca 3-2 CF MARTORELL

L’equip d’Arnau Fábregas i Sergi García ha perdut el derbi per excel·lència a Can Salvi. En una primera part per oblidar, els martorellencs han arribat al descans amb el partit coll amunt (3-0). En la represa, el CF Martorell ha estat molt superior gaudint de moltíssimes oportunitats i oferint la millor versió. Els gols d’Oliver Cortés i Guillem Moreno han fet somiar en esgarrapar un punt que al final no s’ha concretat en l’empat.

Infantil D | CF MARTORELL 6-4 CD Fontsanta-Fatjó

Els martorellencs han sumat una victòria davant un rival directe amb una pluja de gols i ple d’alternatives en el marcador. Dídac Duro, que amb quatre gols ha estat el gran protagonista, s’ha estrenat amb un gol de vaselina. Els visitants han capgirat el resultat advers i abans del descans, Duro i Marouan, amb un golàs, han tornat a posar el marcador en franquicia (3-2). En la represa, Dídac i Hugo Ceballos han sentenciat el matx. Però en dos minuts la Fontsanta ha fet dos gols que l’han apropat en el marcador. Els últims minuts han servit a Dídac Duro per fer el seu póker de gols.

Aleví A | CF MARTORELL 2-2 UD Viladecans

Els martorellencs han aconseguit esgarrapar un punt del CE Torrent de Llops després d’una reacció final a base de coratge i amor propi. L’equip de Joan Pujol ha vist com la UD Viladecans s’ha avançat en la primera part i després del descans ha ampliat les diferències (0-2). Una reacció final amb els gols de Roger i Álvaro han permès, com a mínim, sumar un punt. Un resultat que premia als dos equips de forma justa.

Aleví B | Molins de Rei CF 2-4 CF MARTORELL

L’equip de Salva García ha sumat una victòria balsàmica que talla una ratxa de quatre derrotes seguides. Els martorellencs s’han avançat amb dos gols de Adam Ziani i Iker León que els locals han eixugat més tard en el tercer quart. En els últims minuts, el CF Martorell ha premut l’accelerador i, un altre cop, Iker León i Joan Papasseit han acabat sentenciant el matx. Un dels jugadors més destacats ha estat Raúl Segura, qui ha estat l’assistent de tots els gols martorellencs.

Aleví C | UE Sant Ildefons 0-5 CF MARTORELL

Maneta dels martorellencs a Cornellà en un partit molt complet que serveix per mirar més a prop les primeres places de la classificació. Amb bon joc, l’equip de Joel Paredes i Cristian Marín s’ha avançat 0-2, un avantatge que s’ha mantingut gràcies a l’actuació providencial del porter Marc Almirall, qui ha evitat, fins i tot, que els locals marxéssin al descans amb avantatge. En la represa, els martorellencs han aprofitat la sortida rápida de la pilota per fer tres gols més després de disposar de moltes oportunitats en atac

Aleví D | CF MARTORELL 2-4 Santboià FC

Els martorellencs no han pogut tombar el líder de la categoria, tot i que després d’encaixar un 0-2 en el primer quart, han estat capaços d’empatar a falta d’un quart hora per acabar el duel. L’equip de Manuel Álvarez i Mayte Almagro s’ha vist superat en els últims minuts i ja no ha tingut capacitat de reacció.

Aleví E | CF MARTORELL 3-4 Molins de Rei CF

Partit gris dels martorellencs que en el primer quart d’hora ja perdia per 0-2. L’equip d’Adri Garrido i Alejandro Duque ha reaccionat i en 8 minuts ha capgirat el marcador amb gols de Lucas i Kilian. En un partit d’alternatives, els molinencs s’han acabat emportant la victòria del CE Torrent de Llops. Tercera ensopegada seguida que allunya els martorellencs de la zona alta de la classificació.
Aleví F | PB Vallirana 7-0 CF MARTORELL

El conjunt de Quim Gobern i Marc Cerveró no ha pogut plantar cara al líder de la categoria que en la primera volta va vèncer al CE Torrent de Llops (0-14). Al marge del resultat, els martorellencs han estat capaços de portar la dinàmica del joc en el segon i tercer quarts generant fins a quatre ocasions de gol.

Aleví G | EF Gavà 7-1 CF MARTORELL

Els martorellencs s’han vist superats per una EF Gavà molt efectiva de cara a porteria i que n’ha tingut prou amb mitja part per deixar el partit sentenciat (6-0). Amb el 2-0, l’equip de Dani Santiago ha desprofitat alguna ocasió clara que hagués pogut canviar el guió del duel. En la represa, el CF Martorell ha sortit amb més caràcter, tot i que seguía sense crear perill. En el darrer quart, Joel Díez ha marcat de penal i després els locals han arrodonit la victòria.

Benjamí A | Sector Montserratina 9-0 CF MARTORELL

L’equip de Sergio García ha jugat el pitjor partit de la temporada. I això que el partit l’ha començat molt bé en un primer quart en què ha controlat bé el joc local i ha disposat d’alguna oportunitat per avançar-se en el marcador. En el segon, els martorellencs han rebut quatre gols després d’oferir molta passivitat defensiva. En la represa, l’equip de Garcia ha encaixat cinc gols més fins a encaixar una golejada.

Benjamí B | CF MARTORELL 5-3 EF Gavà

L’equip de Sergi Duque i Gerard Fàbregas ha tornat a assaborir una victòria que es resistia gràcies a una bona primera part. No ha estat fins el segon quart que els martorellencs s’han avançat amb dos gols abans del descans. En la represa, David Porras ha fet el 3-0 i semblava que el partit estava sentenciat. Però els visitants han reaccionat fent dos gols ràpids i la definició del CF Martorell en atac ha estat clau per segellar el triomf.

Benjamí C | Sporting Gavà 2-4 CF MARTORELL

Victòria de mèrit al camp del líder. El conjunt d’Arnau Fàbregas i Pau Bonastre ha ofert una excel·lent imatge contra un dels millors equips del grup amb jugadors molt talentosos. Els martorellencs, que han sabut imposar el seu joc, s’han avançat en el marcador durant el primer quart aprofitant una errada de l’equip rival. Els gavanecs han establert la igualada des del punt de penal, però Zuher ha marcat poc després, de falta, enviant la pilota a l’escaire. Amb l’1-2 s’arribava al descans, amb un CF Martorell dominant l’enfrontament. Només començar el tercer quart, un bon gol local ha tornat a posar l’empat al marcador. Tot i així, els blanc-i-vermells han buscat el gol, i ho han aconseguit amb Salva, primer, i Haitam després. El conjunt martorellenc seguia còmode sobre el terreny de joc, i sense patir cap ensurt en defensa amb un bloc ben sòlid. En els darrers dotze minuts, els locals han buscat la remuntada però amb un imperial Izan des de l’eix de la defensa, i juntament amb la resta de l’equip martorellenc, ben entregat ho han evitat. Fins i tot, el CF Martorell ha tingut opcions d’ampliar la diferència, però el marcador ja no s’ha mogut més.

Benjamí D | CF MARTORELL 3-0 CF Pallejà

L’equip d’Albert Cano i Martin Cañizares ha sumat un valuós triomf davant un CF Pallejà que ha tingut la possessió de la pilota però no ha sabut crear perill. En canvi, els martorellencs s’han avançat amb una centrada xut de Darek Grillo. Amb l’1-0, els visitants han estirat les línies i l’actuació, un cop més, del porter Júnior Ràfols ha permès als martorellencs mantenir la porteria a zero. No ha estat fins l’últim quart quan en dos contracops, l’equip de Cano i Cañizares ha sentenciat. Gran victòria per trencar una ratxa de tres derrotes seguides.

Benjamí E | CF MARTORELL 1-4 Fundació UE Cornellà

L’equip de Manuel Chavero ha perdut davant un Cornellà que, sent superior físicament, ha imposat un joc directe que ha tombat els martorellencs. Un gol de Yago Lopezosa ha retallat diferències (1-2), però els visitants han acabat sentenciat després.

Benjamí F | CF Sant Andreu de la Barca 2-3 CF MARTORELL

Derbi espectacular a Can Salvi que ha acabat amb la victòria pel conjunt de Ferran Povill i Joseph Adrian Morales. El primer quart, els martorellencs han avisat amb dos xuts al pal d’Óscar Espinar i Wassim. No ha estat fins al límit del descans que ha arribat la recompensa amb el gol de Wassim. En la represa, els andreuencs han posat un marxa més i han aconseguit l’empat. Amb tot per decidir, l’últim quart ha estat una delicia. Quan el CF Martorell més apretava, a tres minuts pel final, els locals han fet el 2-1. Però, l’equip de Povill i Morales no ha defallit i en un minut per al final, primer, Héctor i després Óscar Espinar, amb un golàs, han capgirat el resultat i han sumat una victòria molt celebrada.

Benjamí G | CF MARTORELL 0-2 Fundació UE Cornellà

Dos gols visitants en dos minuts a la mitja hora de joc han decidit un mal partit dels martorlelencs que només, en l’últim quart, han pogut gaudir d’ocasions a pilota aturada. El porter martorellenc David Garcia, cedit pel benjamí D, ha fet grans aturades.

Benjamí H | UE Sant Joan Despí 5-3 CF MARTORELL

Partit amb dues parts molt diferenciades. Els martorellencs, que s’han avançat per primera vegada en el marcador aquesta temporada gràcies a un gol matiner de Biel Poo, han fet un primer temps esplèndit arribant al descans amb un avantatge còmode (0-3). En la represa, els locals han pitjat l’accelerador i han capgirat el marcador que els ha permès endur-se la victòria.

Prebenjamí A | CF Levante Les Planes 2-3 CF MARTORELL

Els martorellencs han capgirat un 2-0 advers després d’errar un penal. Un gol d’Ibrahim El Hayek abans del descans ha estat determinant per acabar de remuntar en la represa. L’equip de Víctor Rodríguez i Óscar Alonso ha sortit amb molta empenta, Ivan ha empatat i un gol en propia porteria després d’una centrada xut d’Izan.

Prebenjamí B | CF MARTORELL 0-5 PBB Sant Feliu

Els martorellencs, sense rotació a la banqueta, han plantat cara al quart classificat però el cansament ha acabat passant factura. Tot i el resultat final, l’equip de Cristian Cascón i Arnau Tomás ha jugat un alt nivell.

Prebenjamí C | UD Viladecans 1-9 CF MARTORELL

Nova victòria per l’equip d’Albert Parera i Marcel Puerta, aquest cop, a Viladecans. Els martorellencs han estat molt superiors i, fins i tot, han pogut alternar diferents posicions en el terreny de joc. En un primer quart molt intens, el CF Martorell s’ha avançat amb un clar 0-3, amb dos gols de Nil Torres. Dos gols de Marc Galera en el segon han deixat el partit sentenciat al descans (0-5). En la represa, el central Aday Piquer ha marcat un golàs -el primer de la seva carrera- abans que la Montserratina fes l’únic gol. Un hat-trick de Marc Casals ha servit per arrodonir la golejada.

Prebenjamí D | CF MARTORELL 1-3 PB Vallirana

L’equip de Daniel Miras i Adrià Gorro ha acabat perdent un partit que havia començat guanyant amb un gol de Joshuab. Els visitants van aprofitar l’encert a porteria per emportar-se els tres punts del CE Torrent de Llops.

Promeses

Els més petits han descansat aquesta jornada.

Sènior femení | CE Òdena 1-2 CF MARTORELL

Nou triomf de l’equip d’Issam El Azzouzi que el manté líder de Segona Divisió. Les martorellenques han superat l’Òdena, un equip molt sòlid i intens. Al llarg del primer temps, el conjunt blanc-i-vermell ha estat gairebé inèdit en els metres finals. A través de la pilota aturada ha assolit generar perill, però sense inquietar en excés la porteria local. L’Òdena posava dificultats a la sortida de pilota de l’equip d’Issam El Azzouzi. Les de l’Anoia s’han avançat en el marcador just abans del descans. Les martorellenques han posat una marxa més a la represa. Al minut 52, ha arribat el gol de Judit Garrido. Lorena ha servit de banda, Marta ha pentinat l’esfèrica i la punta del CF Martorell no ha fallat. Les d’Issam han buscat el triomf amb les línies avançades i pressionant la sortida de pilota local. A deu minuts pel final, l’estratègia ha tornat a donar fruits. Susana Segura ha rematat al primer pal un servei de córner i ha donat al conjunt martorellenc un triomf important per mantenir el marge de punts.

Cadet-juvenil A femení | CF La Roca Blanc-i-blava 1-3 CF MARTORELL

Les d’Abde Haddouch i Pau Bonastre han derrotat la PBB La Roca en l’amistós a domicili. Amb una gran primera part, les martorellenques han resolt l’enfrontament. El CF Martorell ha dominat de forma absoluta el primer temps, amb arribades constants a l’àrea contrària. Clara Farreny ha avançat les blanc-i-vermelles mitjançant d’una bona jugada col·lectiva, però el conjunt local ha restablert la igualada just després. Un altre gol de Farreny i Gay, amb una gran jugada individual superant la defensa rival per velocitat, s’ha arribat al descans. El segon temps ha estat un pur tràmit, amb un ritme de joc més baix. Les martorellenques han seguit amb mantenint la possessió de la pilota durant gran part dels minuts, i amb opcions d’ampliar la diferència.

Cadet-juvenil B femení | Base Marc Bartra 0-3 CF MARTORELL

El conjunt de Carlos Cano i José Antonio Balada han tallat una ratxa de quatre derrotes seguides amb un gran triomf a Sant Jaume dels Domenys. Un golàs de falta directa de Júlia Griset ha obert la llauna i ha permès a les martorellenques jugar amb més tranquil·litat. Claudia Sánchez ha provocat dos penals, el segon dels quals, l’ha transformat Ivet Alcaraz. En els darrers minuts, la mateixa Claudia ha fet el 0-3 definitiu.

Infantil-aleví A femení |  CF MARTORELL 1-1 CF Pallejà

Punt agredolç per a l’equip d’Anabel Chiquero i Clara Pernía en el duel de colíders al CE Torrent de Llops. L’empat inicial s’ha mantingut fins al tercer quart quan Elena Segura, amb un bon xut des de fora l’àrea, ha avançat a les martorellenques. Quan només faltaven 5 minuts per acabar el partit, el CF Pallejà ha igualat forces i el marcador ja no s’ha mogut tot i les bones oportunitats que han gaudit els dos equips.

Infantil-aleví B femení | Fundació UE Cornellà 5-0 CF MARTORELL

L’equip de Danae Moreno i Núria Bonastre no ha tingut cap opció davant el líder intractable de la competició. Les martorellenques s’han vist superades per un camp de dimensions reduïdes i la gespa molt ràpida. Un resultat que no espatlla la gran temporada del conjunt de Moreno i Bonastre.

Prebenjamí-benjamí-aleví A femení | Fundació UE Cornellà 4-2 CF MARTORELL

Partidàs de les martorellenques que han posat el líder contra les cordes en el seu terreny de joc. Maria Poncelas ha avançat l’equip de Pepo en el primer minut i Lucía, en el minut 21, ha fet l’1-2. El Cornellà ha reaccionat en la segona part i ha acabat capgirant el marcador. Una derrota que deixa un bon regust de boca veient que la distància amb els millors cada cop s’escurça més.