El Martorell Gimnàstic Club creix en nivell i nombre d’esportistes en només un any

L’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors Lluís Amat, Míriam Riera i Sergi Corral, han lliurat aquest dimarts diplomes a 18 esportistes del Martorell Gimnàstic Club en reconeixement a la bona temporada. El club, amb només un any de vida, ha experimentat un creixement exponencial, tant en nombre de gimnastes com en superació de categories. L’any vinent comptaran amb una nova sala al Complex Esportiu La Vila per a la pràctica exclusiva d’aquesta disciplina.

Gerard Mimó, president de l’entitat, ha recordat com el club va començar amb una vuitantena de gimnastes provinent de l’Associació Esportiva Martorell del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM). Actualment, compta amb 110 esportistes, fins i tot amb un grup d’adults. “La temporada ha estat molt positiva i estem rumiant com ens podem superar de cara l’any vinent, perquè hem aconseguit coses que eren impensables. Costa arribar, però costa més mantenir-se”, ha dit.


En l’acte de reconeixement, han rebut diploma les noies de prebenjamí de Consell Comarcal, escolar A de Copa Catalana Escolar, base 3, 4 i 5, que han aconseguit fer pòdium. L’entrenadora Mèlodi Pulgarín ha incidit que “hi ha moltes noies que s’han quedat a les portes, però també han obtingut resultats positius, ja que quedar entre les tres primeres és molt difícil en aquest esport”.


Pulgarín ha expressat que l’evolució de les alumnes ha estat “espectacular”. “Al principi de la temporada competitiva deia, mig en broma, que volia aconseguir 5 copes i, al final, en tenim una desena. Però nosaltres no ens centrem només en els resultats, també volem que les noies avancin, madurin i aprenguin valors amb la gimnàstica”.


Una nova sala al CE La Vila

Segons el president del club, a finals d’any o principis del vinent, l’Ajuntament començarà l’adequació d’una sala al Complex Esportiu La Vila per a la pràctica de la gimnàstica. “El motiu és perquè ara tenim llista d’espera de nenes que volen venir a entrenar amb nosaltres i a l’Escola José Echegaray, on practiquem ara, estem curts d’espai i no podem oferir aquest servei. Quan tinguem les noves instal·lacions desdoblarem la capacitat i entrenarem als dos llocs”, ha avançat Mimó, qui ha agraït a l’equip de govern tot el suport rebut per tirar endavant el projecte.