CAUEN DAVANT EL LÍDER

El Primer Equip Masculí, va caure davant el líder del Grup B de 2a Catalana, l’Handbol Igualada.

En un inici de partit bastant fluix en l’encert de cara la porteria rival per part dels martorellencs, va fer que els locals, marxessin ràpidament del marcador amb diferencies de 5-6 gols, diferencia que es mantindria fins al descans, amb el 17-12.

A la represa, el conjunt de Christian Stahringer, no acabava de trobar-se al partit, i l’Handbol Igualada va arribar a guanyar per 8 gols, 23-15, però la bona reacció groc-i-negra, va fer que el partit entres en els últims minuts i possés contra les cordes al líder, tot i això, finalment un sòlid Igualada, va mantindré la renda de gols que tenia per acabar guanyant per un ajustat 31-28.

La propera jornada serà el diumenge 18 de febrer a les 17:00 h, enfront l’Handbol Súria, segon classificat.