DESENCÍS FINAL

L’equip liderat per Christian Stahringer, va trencar la ratxa de cinc derrotes consecutives, amb un empat enfront l’Handbol Ràpid Cornellà.

Després d’una primera part marcada per la bona defensa local, els groc-i-negres aconseguien trobar clares ocasions de llançament, que els feia marcar amb facilitat. Tot plegat va fer que s’arribés al descans amb un lleuger avantatge de 2 gols, però amb una molt bona imatge.

A la represa, tot i igualar el partit els visitants, els martorellencs, van trepitjar l’accelerador, i van aconseguir marxar de 6 gols, amb el 21-15, però un seguit de precipitacions i errades de llançament, van provocar un final d’infart, que acabaria amb l’empat a 24.

Tot i el punt, els groc-i-negres continuen en zona de descens a Tercera Catalana, però a només 1 punt de la permanència.

La propera jornada, el Primer Equip Masculí, jugarà a la sempre complicada pista de l’Handbol Poblenou “B”.