El juvenil masculí del CH Martorell aconsegueix convertir-se en un dels millors conjunts de Segona Catalana

El juvenil masculí del Club Handbol Martorell s’ha proclamat segon classificat de Segona Catalana en el curs 2017-2018, superant les absències durant la temporada i aconseguint regularitat en el seu joc. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, han rebut aquest dimecres els groc-i-negres per lliurar-los un obsequi en reconeixement a la bona tasca feta durant el curs.

L’equip ha estat acompanyat per la membre de la junta del CH Martorell i segona entrenadora de l’equip, Marta Solà, qui ha destacat “l’orgull de veure l’equip tirar endavant tot i les dificultats de comptar amb pocs jugadors”. Els groc-i-negres han fet de la dificultat virtut, aconseguint entrar al Top 4 dels millors conjunts d’aquesta categoria i caient a la final.


El capità de l’equip, Guillem Amengual, ha reconegut que el curs es va convertir en un repte. Tenir pocs efectius i haver-se de reinventar va ser la clau per signar una temporada que ha anat de menys a més. “Quan vam començar la temporada vaig pensar que seria molt díficil, pero en veure l’evolució de l’equip, em vaig animar a millorar amb ells”, ha confessat.