NO REACCIONEN

El Primer Equip Masculí, va tornar a caure en un partit marcat per les errades groc-i-negres.

En una primera part marcada sobretot per la gran quantitat d’errades, els jugadors de Christian Stahringer, es van veure abocats a anar sempre a remolc del partit, desprès de veure com perdien pilotes, i erraven llançaments clars.

Tot i el 14-8, del descans, a la represa, el partit es va igualar, situació que va controlar en tot moment l’Handbol Poblenou “B”, per tal d’aconseguir la victòria final, com demostra el 28-21.

Amb aquesta derrota el Primer Equip Masculí, encadena 7 jornades sense guanyar, i encara el pròxim partit enfront l’OAR Gràcia “B”, com la primera de les 6 finals que queden per aconseguir la permanència a Segona Catalana.