S’APROPEN A L’OBJECTIU

El Primer Equip Masculí, va fer un pas de gegant per continuar un any més a Segona Catalana, desprès de guanyar a la pista de La Salle Bonanova “B”.

L’equip de Christian Stahringer, va sortir a la pista amb les idees ben clares. Realitzar un gran desgast defensiu, i sortir ràpidament a atacar. I desprès dels primers 30 minuts, el partit anava tal i com volien els groc-i-negres, marxant al descans amb un lleuger avantatge de 3 gols, 6-9.

A la represa, l’alt ritme marcat pels martorellencs, no el va poder aturar l’equip local, fent que els del baix Llobregat aconseguissin la màxima diferencia al marcador 8-15, a partir d’aquest moment, la bona gestió del temps i del marcador per part martorellenca, va acabar amb el final 19-22.

Amb aquesta victòria els groc-i-negres estan 2 punts per sobre del descens.

La propera jornada, els homes de Christian Stahringer, jugaran dissabte 24 a les 18:30 h, a les IEM, enfront l’Handbol Parets “B”, rival directe per la permanència.