SEGUEIXEN AMB ASPIRACIONS

Gran victòria del Sènior Masculí “B”, que tornar a la lluita per l’ascens a Tercera Catalana.

En un partit marcat per la gran igualtat enfront l’Handbol Llavaneres “B”, l’equip martorellenc, no va saber com marxar-se al marcador, ja que els visitants van plantejar una gran defensa, però les bones accions de transició local, van permetre, seguir vius en atac. Amb aquesta igualtat s’arribaria fins el descans, tal i com reflecteix el marcador de 12-12 al descans.

A la represa, el Llavaneres, va continuar amb el seu bon ritme, basant-se en la defensa, fet que els va permetre avançar-se de fins a tres gols, però en un grans últims 10 minuts de joc, es va tornar l’igualtat.

Entrant així en uns últims minuts final de cara o creu, els martorellencs es van emportar la victòria després d’una gran intervenció del porter Sergio Jerez, a falta de 15 segons de finalitzar el partit.

La propera jornada serà el proper dissabte 17, a les 20:45 h, a Sant Joan Despí.