UN REPTE DE PRIMERA

El Primer Equip del Club Handbol Martorell, tornarà a jugar a Primera Catalana, més d’una dècada desprès.

Després de patir varies temporades sense rumb en el Primer Equip Masculí, patint descensos de categoria, fins tocar fons a Quarta Catalana. El nou projecte esportiu marcat fa 4 temporades, ha culminat amb la participació de l’equip groc-i-negre, a Primera Catalana.

El president del club, Jordi Florenza, reconeix; “Es una oportunitat que havíem d’aprofitar per tornar a posar al club, on es mereix esportivament. Es el repte més gran esportivament parlant que hem tingut fins ara”.

– Noves incorporacions
En aquest retorn a la màxima categoria a nivell català, els groc-i-negres, comptaran amb els reforços del pivot, Aleix Puche, provinent del CH Sant Esteve Sesrovires “B”, i de l’extrem esquerra, Alex Gimeno, provinent del CH Sant Andreu de la Barca.

Jordi Florenza, assegura; “ja comptem amb la incorporació de 2 jugadors que ens faran ser un equip més sòlid. Tot i això, encara estem treballant per incorporar 3-4 jugadors més que ens faci tancar un equip amb plenes garanties per poder competir a Primera Catalana”.

– Directors del projecte
Christian Stharinger, coordinador del club, serà l’encarregat de capitanejar l’equip tècnic en el retorn groc-i-negre, a Primera Catalana.

Entrenador: Christian Stahringer
Preparador Físic: Martín Gastón
Fisioterapeuta: Helena Simón
Delegat: Manel Martín
Oficial: Abel Cruz

L’equip de Christian Stahringer, debutarà enfront l’Handbol Igualada, el dissabte 6 d’Octubre, a les IEM.