VICTÒRIA D’ORGULL

El Primer Equip Masculí, va fer tornar a vibrar a les IEM, amb un partit clau per la seva permanència un any més a Segona Catalana.

En una gran primera part, l’equip de Christian Stahringer va saber en tot moment portar el ritme de partit i frenar l’atac rival. I amb la gran aportació de Josè Carreño des de la porteria permetia als groc-i-negres, marxar-se amb distancies de fins a cinc gols. Distancia que es mantindria al descans amb el 18-13.

Però a la represa, un seguit d’exclusions pels martorellencs, feia que es tornés a igualar el partit amb distancies d’un i dos gols. Amb aquesta igualtat s’arribaria al final, on la gran efectivitat local, va permetre amb un últim gol antològic d’Ismael Bodelón, assegurar la victòria local, per 32-30.

Amb aquesta victòria els martorellencs surten de les posicions de descens.

La propera jornada, serà a la sempre pista complicada de La Salle Bonanova “B”, rival directe per la permanència.