5 nominacions entre les finalistes

El pròxim dia 6 d’Abril se celebra la Nit de l’Activitat Física i de l’Esport Martorellenc.
L’ajuntament de Martorell ha recuperat aquesta emblemàtica Nit de l’Esport, es premiarà amb 12 modalitats en aquesta edició i els finalistes són:

Dirigents de l’esport: Francisco Pérez Peinado; Francisco Esteban García; Jordi Gay Cano; Eva Rodríguez Torras, Josep Ramon Vigueras i Andreu Tejedor Cros.

L’activitat física i l’esport inclusius: Rubén Capúz Peralta; Club Social Punt de Trobada; Lucía Escalante Ortiz i Natació adaptada del Club Natació Martorell.

L’activitat física i l’esport per la cohesió social: Heroes of the Cruyff Court; Grup F Aigua Salut Gent Gran; Arc de Sant Martí-Club de Futbol Martorell i les 6h de natació del Club Natació Martorell.

L’activitat física i l’esport saludable: Institució Escolar Balmes; Grup d’atletisme i salut del Martorell Atlètic Club; Natació Esportiva del Club Natació Martorell i Martorell Pàdel Club.

L’esportista de l’any (femení): Maria Casas Collell; Lucía Escalante Ortiz i Bel Martínez Trepat.

L’esportista de l’any (masculí): Mario Fuentes Carrasco; Lluís Casanova Adell i Arnau Miret Barrull.

Millor organització d’esdeveniments esportius: Final de la Copa Catalana femenina de rugbi; organització del Torneig Cadet del Club Bàsquet Martorell; Cursa dels 5 i 10 Km del Martorell Atlètic Club i Torneig de Bàsquet Mini Vila de Martorell.

Pioners de l’esport: Josep Batlle De Sanjosé; Xavier Fontelo Castillejos; Josep i Francesc Comajuncosas Casasayas; Antonio Folqué Serres i Joan Tort Matas.

Promoció de la igualtat d’oportunitats per a l’accés i la pràctica d’activitat física i esportives: Martorell Gimnàstic Club; Hipofuries-Equip femení del Rugby Club Martorell; Cadet/juvenil de l’Associació Pares i Mares del Futbol Sala Martorell i primer equip femení del Club d’Handbol Martorell.

Reconeixement al centre educatiu: Escola José Echegaray, Escola Juan Ramón Jiménez; Escola Lola Anglada i Institució Escolar Balmes.

Reconeixement al patrocinador de l’any: INOVYN Química España sl; Autoescola Nova; FisioMedic Sant Esteve; Família Puig (JP Selecta) i Niubó Administració.

Valors de l’esport: Arnau Fàbregas Yedra (infantil C Club de Futbol Martorell); David Hernández (infantil B del Club de Futbol Martorell); Manel Vera Cobo i Trofeu Massana Club Natació Marotrell.

El nostre club opta a 5 categories d’un total de 49 finalistes.

El jurat és format pels periodistes Raül Llimós i Antoni Real i l’esportista Carles Castillejo van formar part d’un jurat presidit per l’alcalde, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva.

Engresquem a participar d’aquesta diada de l’esport martorellenc a tot el nostre teixit esportiu i viure una nit especial i gaudir de l’emoció de conèixer en quins premis hem sigut premiats.
Podeu demanar les entrades a la nostra oficina o bé a les oficines del patronat d’esports.
No hi falteu!!

El lliurament dels premis tindrà lloc el divendres, 6 d’abril, al recinte firal de Ca n’Oliveras, en una gala conduïda per Elisabet Carnicé, presentadora dels programes de TV3 TvistCinc minuts mésOn anem? i Dolça Catalunya. Actualment, presenta el programa de castells Quarts de nou. La Coral Ars Nova de Martorell, seleccionada pel programa de TV3 Oh Happy Day l’any 2015, hi oferirà una actuació.