El CN Martorell exhibeix els bons resultats d’una temporada amb fites històriques

La natació martorellenca ha recollit èxits en la temporada 2017-2018, unes fites forjades, sobretot, en el treball grupal dels equips del Club Natació Martorell. Pol Sallent, Martí Ezcurra, Alba Juy i Ainara Terraza van ser els nedadors amb els resultats més destacats. L’entitat presidida per Eva Rodríguez va ser reconeguda ahir en una recepció a l’Ajuntament, a càrrec de l’alcalde Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports, Belén Leiva, i els regidors Míriam Riera i Sergi Corral.

Els nedadors del CN Martorell van recollir uns diplomes per la temporada que ja han acabat. A banda, van destacar quatre nedadors pels seus resultats. En natació convencional, Martí Ezcurra, Alba Juy i Ainara Terraza han estat tres figures a tenir en compte. El primer ha pres part al Campionat d’Espanya d’estiu, així com als Campionats de Catalunya, on va endur-se la medalla de plata en els 100 metres braça. També en el campionat català, Juy i Terraza (prebenjamí i benjamí, respectivament) van sumar dues medalles de plata en les proves de Q64 i 100 metres braça.

Fites inèdites al club

Pel que fa la natació adaptada, Pol Sallent ha trencat registres en el club martorellenc. El nedador, de 14 anys, va debutar el passat mes de març en un Campionat d’Espanya absolut de seleccions de natació adaptada. Per altra banda, va sumar dues medalles en el Campionat d’Espanya de clubs en els 50 metres esquena i els 100 metres lliures. A nivell català, el martorellenc va ser al campionat absolut i va ser el segon classificat en la categoria S10, en els 50 metres esquena.

La responsable de la secció de natació del CN Martorell, Irina Barceló, va reconèixer que estan observant “el creixement en el club i la millora en la qualitat d’entrenaments i qualitat competitiva. Això ha fet que els esportistes puguin aconseguir els seus objectius”


Per a Barceló, “la clau de la temporada vinent serà seguir treballant amb el mateix projecte, l’equip tècnic serà el mateix, excepte algun canvi i treballarem en l’actitud i el compromís dels nedadors”.