Tasques de manteniment a les piscines del CE La Vila i a la zona hidrotermal del CIES

La Regidoria d’Esports té previst duu a terme intervencions puntuals de manteniment als vasos aquàtics de les piscines del Complex Esportiu La Vila i la zona hidrotermal del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES). Els responsables dels equipaments ja han instal·lat rètols informatius per tal que els usuaris n’estiguin assabentats.

Dilluns, 30 de juliol, es faran tasques de manteniment al lateral de la piscina recreativa del CE La Vila. Els treballs s’han programat de tal manera que afectin el mínim possible al servei. Dilluns, 6 d’agost, començaran les obres de manteniment al vas de la piscina esportiva del CE La Vila. Per aquest motiu, l’equipament obrirà al públic a les 12.00h per tal de garantir la seguretat dels operaris i usuaris. L’actuació és previst que acabi el 12 d’agost. La piscina romandrà fora de servei durant aquella setmana i la resta de serveis funcionaran amb normalitat.

es tasques de manteniment de la piscina hidrotermal per revisar-ne l’estructura i l’interior, així com realitzar el tractament obligatori contra la legionel·la que marca la normativa vigent. La previsió és que aquesta intervenció finalitzi divendres 17 d’agost i que el vas estigui operatiu el dia 18 d’agost. La resta de serveis del CIES funcionaran amb normalitat.