Tres dels quatre equips del Club Volei s’emporten el segon torneig Vila de Martorell

La segona edició del torneig Vila de Martorell que promou el Club Volei Martorell ha vist com tres dels quatre conjunts martorellencs participants s’han proclamat guanyadors de les seves respectives categories. La cita, que ha tingut lloc a les Instal·lacions Esportives Municipals des de les 9 del matí fins les 18.00h, ha aplegat unes 150 jugadores en les quatre categories que hi han pres part. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, han entregat els trofeus als guanyadors i a les millors jugadores.

La segona edició d’aquest torneig ha comptat amb una novetat, i és que per primer cop s’ha afegit una categoria cadet. A banda dels equips infantils i alevins, la competició cadet d’enguany s’ha dividit entre cadet preferent i cadet de Segona. El CV Martorell ha participat en les quatre categories, amb dos conjunts cadets, un per cada categoria.

Tres primeres places

El CV Martorell ha guanyat en tres de les quatre categories del torneig d’avui, excepte en el quadre de cadet Preferent, on s’ha imposat el CV Dollors Mallafré al CV Rubí. La resta de primeres places han estat per a les martorellenques: en infantil, el CV Martorell ha guanyat el CV Rubí a la final. En cadet A, la primera plaça ha estat disputada contra el CV Dolors Mallafré i en juvenil, la final que ha tancat el torneig, les martorellenques han tombat el CV Dolors Mallafré.

A més, també s’han repartit premis a les millors jugadores de cada categoria. En infantil Laia Fernández (CV Martorell) ha estat la jugadora més destacada. Laura Asensio, del CV Rubí ha rebut el premi a millor jugadora cadet Preferent. Sònia Cerauqui, del CV Dolors Mallafré, ha destacat en cadet de Segona, mentre que la local Cristina Prat ha sigut la millor jugadora juvenil.