Campionat Catalunya 2015

Vam començar el campionat amb un aire nou i de relativa inquietut, amb les noves incorporacions al club, feiem un molt bon primer equip, però amb les baixes que s´havien donat al llarg de l´any els altres dos equips quedaban molt minvats, al club es va fer una previsió i quasi aconseguim els objectius, aquest eren de mantenir tots tres les categoríes, i malgrat vam estar a punt d´aconseguir-ho, el segon equip l´any vinent jugarà a segona provincial.

La resposta dels jugadors, aquest any a tornat a estar molt agraïda, i ha hagut un gran esforç de tots per intentar jugar i complir amb el club.

El primer equip ha fet la millor temporada de la seva llarga trajectoria, aconseguint el segón lloc del seu grup, i llluitant fins al final per la primera plaça, en fet la promoció d´ascens i amb uns rivals de molta entitat en tingut que conformar-nos amb aquest honor de ser segons del grup de Preferent.

El segon equip ha fet una temporada molt accidentada, degut a les baixes dels companys que no podíen complir setmana rera setmana, pels temes de feina i familia, aquest equip finalment si que si, a baixat de primera provincial a segona provincial, l´objectiu de la salvació no ha estat possible, pero l´any que bé serà un dels prioritaris tornar a la divisió que l´hi pertoca.

El tercer equip ha fet una molt bona temporada quedant salvat del descens un parell de jornades abans, objectiu acomplert totalment.