JUAN DEL PERAL, LA CINQUENA CARA NOVA DEL PRIMER EQUIP

El jugador sabadellenc, que ha militat sempre al CE Mercantil, s’estrenarà al primer equip del CF Martorell. Fotografia: CFM.

Juan Del Peral (Sabadell, 1999) és la cinquena incorporació del primer equip del CF Martorell per a la temporada 2018-2019. El jugador vallesà ha tancat tota una carrera futbolística al futbol base del CE Mercantil per fer el salt com a sènior al CE Torrent de Llops. “La primera presa de contacte a Martorell ha estat molt bona. Estic molt il·lusionat en començar aquesta nova etapa fora de Sabadell”, assegura Del Peral. El jugador ha estat acompanyat pel director esportiu, Jordi Galera i el directiu adjunt a l’àrea esportiva de l’entitat, Joan Tort.

Una de les apostes d’Albert Nualart pel proper curs és Juan Del Peral. Arriba procedent d’un dels clubs que millor treballa el futbol base del país. El sabadellenc ha jugat en totes les categories al CE Mercantil on destaca a Divisió d’Honor mentre era cadet i a Nacional, en edat juvenil. El jugador, que ocupa la posició de defensa, té només 18 anys i debutarà com a sènior al CF Martorell, a Segona Catalana. El tècnic de Viladecavalls explica que “és jove, intens, agressiu i amb ganes de créixer en una zona clau com és la defensa. És una aposta arriscada i confio moltíssim en les seves possibilitats perquè m’agrada molt el seu perfil”.

Mentrestant, Del Peral afronta la seva arribada a Martorell com “un gran repte i amb ganes de mostrar un gran compromís en cada entrenament perquè el projecte que tenim és molt engrescador”. El sabadellenc és el cinquè reforç del conjunt de Nualart per a la propera temporada juntament amb Sanse, Blai Sirvent, Carlos Donado i Pau Hernández.