Premi al juvenil A de l’AEPMFSM pel segon ascens de categoria consecutiu

Per segon any consecutiu, el juvenil A de l’Associació Esportiva Pares i Mares Futbol Sala Martorell (AEPMFSM) ha aconseguit un ascens de categoria. Els nois de Josep Grau jugaran la temporada vinent a Primera Divisió catalana. L’equip va rebre un reconeixement aquest dijous de mans de l’alcalde Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports, Belén Leiva, i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera.

L’entrenador Josep Grau va destacar que “hem assolit el sostre de pujar a Primera Divisió, cosa que no s’havia fet mai”. El tècnic va atribuir la fita a “l’esforç i les ganes de superar-se”, perquè “la temporada va començar amb victòries però, cap al Nadal, se’ns van torçar les coses i l’ascens va ser patit. Gràcies a la unió de l’equip, a la segona volta vam remuntar per arribar a l’última jornada amb opcions i aconseguir guanyar”. Un conduntent 6-2 contra el Sant Joan Despí els va valdre l’ascens, el passat 3 de juny.


Per a Grau, el secret és que l’equip té “moltes ganes de guanyar i molta alegria a l’hora d’estar a pista, i això es transmet als entrenaments i als partits”. Segons l’entrenador, els joves juguen sense pressió i mostrant molta companyonia.


De cara el curs vinent, el juvenil A vol “aguantar la categoria i intentar estar entre els cinc primers”, va indicar Grau. Es veuran les cares contra equips forts que han baixat de Divisió d’Honor i esperen estar a l’alçada.