Cauen les MMP en aleví

El passat cap de setmana va tenir lloc la darrera jornada de lliga alevina abans del campionat de Catalunya d’hivern aleví que es celebrarà durant els dies 23,24 i 25 de febrer a les instal·lacions del CN Minorisa.

La competició que va tenir lloc a les instal·lacions de la Vila va comptar amb l’assistència del CN Viladecans, CN Igualada, el CN Sant Just i l’associació de natació Júpiter ja que alhora que es celebrava la jornada de lliga alevina també es va desenvolupar una presa de temps per a les categories superiors.

Per a les nostres categories infantil, junior i absoluta aquesta és la última jornada de competició en unes setmanes que es centraran en desenvolupament condicional de cara assolir marques mínimes a final de temporada.

Les marques dels nostres esportistes van ser bastant bones on van caure algunes millor marques personals, especialment en la categoria alevina on val destacar uns magnífics 2’49’’ en 200m papallona de l’ Ismael Abolafia i uns també molt bons 2’44’’5 en 200m braça del Martí Ezcurra que aconsegueix rebaixar la seva millor marca que posseïa des del campionat d’Espanya d’estiu.

Els desitgem molta sort en les darreres competicions i estem segurs que obtindran grans resultats.